homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de fidelitate... ?-3

#39 2008-03-10 22:50:30

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: test de fidelitate... ?

nu as apela cu siguranta, sa apar pe la tv sa ma fac de ras. imi spal rufele in familie...
desi m-a cam pus pe ganduri... ce s-ar intampla daca s-ar da una la el (si nu as avea cum sa aflu de aventura)... ? ar reactiona cum cred eu  ? 99% cred ca da, dar am o urma de indoiala....  se mai gandeste cineva la asta ?

#40 2008-03-10 23:16:37

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pe mine daca as avea pe cineva.mereu ma gandeam ce ar face fostu daca i=-as pune o ispita buna...

#41 2008-03-10 23:28:45

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

C.R.B.L a scris:

Referitor la cele 2 emisiuni 'Tradati in dragoste' si 'Test de fidelitate' ... Ce parere aveti? Credeti k va cunoasteti destul de bine partenerul/partenera sau este nevoie sa apelati la astfel de teste pt a pune la incerkare increderea si fidelitatea???

deci....
despre TEST DE FIDELITATE: Nu as face asa ceva niciodata, este o prostie sa ii pui prietenului tau(in cazul fetelor) o super gagica in fata (desi unele "ispite" nu sunt deloc super) care se da la el si sa ii ceri sa vada prin ea.... sunt cat se poate de constienta ca acest gen de barbati exista poate intr'un procent de 5%... siiiii oricum Test de Fidelitate e "facatura"
despre TRADATI IN DRAGOSTE : Nu cred ca as vrea sa ma fac de ras in toata tara plangand si suferind in fata camerelor cand as afla ca el m'a inselat ( spun in general, nu ca si cum acum m'ar inseala big_smile...sper big_smile ) si am vb cu el despre asta si e sigur ca daca as face asta nu l'as prinde cu nici una si a zis ca nu s'ar supara deloc, ba chiar s'ar bucura ca ar vedea ca sunt geloasa si ca il iubesc cu adevarat...si foarte probabil, si tradati in dragoste e "facatura"

Si....nu, nu e nevoie sa apelez la astfel de emisiuni ca sa am incredere in el

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.