homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum a inceput totul?

#1 2007-10-03 20:10:14

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

cum a inceput totul?

eram curioasa cum ati intrat voi fetelor aici....
nush dk am fost foarte concisa.....dar mica mea istorie aici a inceput de cand am inceput sa iau anticonceptionale.....de fapt cand ma gandeam sa le iau si am fost la doctor...pe urma inevitabil au inceput tot felul  de intrebari unele mai normale altele mai stupidutze, dar care au fost tratate cu foarte multa seriozitate de doctoressa si de celalte fete de aici.....fapt pentru care le multumesc... puss
in rest am devenit dependenta de forum, m-am indragostit de el si intru de drag sa mai schimb o vorba cu voi fetelor sa mai impartasim o impresie, o experienta, o gluma....stiti voi...pupici si big hug

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2007-10-03 20:24:01

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: cum a inceput totul?

eu am vazut un "anunt" in tv mania. si cum tot incheiasem o sesiune de ac (pe care le lasesem pt ca nu eram prea informata si ma speriasera zvonurile), am zis sa vad ce se discuta aici.
pe vremea aia erau mult mai putini useri si mult mai putine subiecte pe care se discuta zilnic.
iar ce e acum la "discutii diverse" se discuta pe la "vreau sa aflu" si mai ales la "propuneri si sugestii".

am intrat, am citit, am intrebat, am invatat, am raspuns, am ramas. big_smile si gata.

Nobody home

#3 2007-10-03 20:36:49

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

eu m-am informat intai de pe net despre anticonceptionale, abia apoi am mers si la un planning sa aflu mai multe... cele mai utile informatii le-am gasit pe forumul asta si am tinut minte smile apoi, la prima nelamurire aparuta pe parcursul tratamentului m-am inregistrat, am fost uimita de rapiditatea cu care mi s-a raspuns si m-am hotarat sa raman membru activ, sa ajut si eu la randul meu pe cine pot.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-10-03 20:42:49

andrutza
Vizitator

Eu am intrat pe google sa caut ceva de pilule si am vazut pe urma o discutie pe forumul asta mi-am facut si eu cont am pus cateva intrebari la care mi-a raspuns doctoressa, nu eram f activa la vremea aceea, dar incet incet am ajuns sa intru zilnic, iar acum sunt de-a dreptul dependenta smile

#5 2007-10-03 20:46:27

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

andrutza a scris:

Eu am intrat pe google sa caut ceva de pilule si am vazut pe urma o discutie pe forumul asta mi-am facut si eu cont am pus cateva intrebari la care mi-a raspuns doctoressa, nu eram f activa la vremea aceea, dar incet incet am ajuns sa intru zilnic, iar acum sunt de-a dreptul dependenta smile

asa si eu big_smile

si tin minte ca primu primu topic a fost "surprize"

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Publicitate

loading...

#6 2007-10-03 20:47:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am fost la ginecolog pt. ac si cum aveam nelamuriri legate de ce alte pastile interactioneaza cu ele am cautat pe google si asa am dat peste forum,mi-am facut cont si gata.acum sunt dependenta rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2007-10-03 20:48:21

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

am vazut llinkul pe un alt forum.cafeneaua sexaz unde eram membru activ. m a facut curioasa si am intrat si io te ma s

take me as i am or watch me as i go!

#8 2007-10-03 20:48:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu am intrat anul asta in ianuarie prima data incercand sa aflu ce mi s-a intamplat. nu mai aveam niciun chef sa merg la doctor si totusi aveam nevoie de o confirmare. am ramas in speranta ca multe dintre problemele fetelor ma vor ajuta in practica medicala si chiar asa si este. am invatat si eu la randul meu foarte multe.

mami de minuni hjarta

#9 2007-10-03 21:16:33

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Mie mi-a zis o prietena de el smile Am intrat din curiozitate, apoi am avut o problema.. raspunsurile au fost vagi pt ca pe vremea aia nici doctoressa nu era smile . Am ramas si ... this is our happily ever after... after all smile

#10 2007-10-03 21:23:42

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

tot pt o problema legata de ac.......si de atunci am ramas

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#11 2007-10-03 22:39:39

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

eu am fost la un control la ginecolog si cat am asteptat sa-mi vina randu am vazut un afis lipit pe usa cabinetului cu acest site.am tinut minte adresa,am ajuns acasa si am intrat si eu.la inceput nu mi-am facut cont pt ca nu stiam,doar citeam ce postau celelalte fete.pana la urma m-am hotarat sa-mi fac un cont si cam asta e. big_smile

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#12 2007-10-03 22:42:58

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

am dat un search pe google legat de ac si printre link-uri mi'a aparut si acest site big_smile.

Avem 1 an si 5 lunite

#13 2007-10-03 22:47:14

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

eu am gasit adresa de net pe un pliant ,in legatura cu yasmin,dat de ginecolog pt a afla mai mult

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#14 2007-10-03 22:47:50

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

si eu la fel...cautam pe google despre ac si am gasit site-ul, si mi-am facut cont smile

#15 2007-10-03 22:59:48

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

eu  intrasem pe un alt site,si vb cu nijte fete de acolo despre cosmetice,haine...alimentatie etc...si intr-o zi ma speriasem ca nu imi mai venea ciclul,atunci nu stiam mai nimic despre per fertila,infertila,si alte 1000 de lucruri pe care le-am descoperit aici! si atunci am intrebat acolo pe acel site-forum,iar o fata mi-a dat link-ul de la acest forum sa vb cu voi ca aici e o d-na doctor si stie sa imi rasp la ce intrebasem eu acolo:D
asta prin ianuarie anul asta,insa nu reuseam sa imi fac cont aici,si vreo luna am citit tot ce se postase pana atunci,si intre timp imi venise si menstra:D

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#16 2007-10-04 00:00:30

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu am cautat pe google sa vad care ar fi cauzele intarzierii menstruatiei, si printre multe adrese, mi s-a dat si asta.am intrat, am vaz cate chestii interesante sunt abordate pe acest forum, si m-m inregistrat repejor, pt a primi un raspuns.am fost incantata pt k mi s-a raspun foarte repede, si multumita in acelasi timp, am aflat multe lucruri noi si folositoare, si am ramas in continuare. imi place mult, si mai ales ca acum, nu sunt in rom, asta e unul dintre mijlacele cu care imi ocup timpul liber aici.e super forumul!si moderatorii la fel!

#17 2007-10-04 00:01:10

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

dida a scris:

andrutza a scris:

Eu am intrat pe google sa caut ceva de pilule si am vazut pe urma o discutie pe forumul asta  smile

asa si eu big_smile

si eu am bagat "mercilon " la google ca tocmai mi le prescrisese doctorita, si vroiam sa aflu cate ceva de ele...si chiar m'a interesat ce se vorbeste pe aici....au trecut 6 luni de atunci...ce a trecut vremea...stiu ca sunt fete cu mult mai mult..da  pt mine e un record ;wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#18 2007-10-04 01:09:49

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

prietenul meu cauta pe internet informatii despre postinor, pentru ca am fost nevoita sa iau...si s-a inscris el pe atunci..dupa vreo 3 luni m-am inscris si eu ... si am ramas smile imi place mult acest forum.

#19 2007-10-04 05:35:00

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Ei...cautam pe google despre anticonceptionale-vroiam sa iau, dar trecuse prima zi de ciclu si nu stiam daca se mai poate. Am citit tot ce era pe prima pagina, acolo, despre toate pastilele dar nu m-am lamurit, ca zicea ca trebuie luate in prima zi. Asa ca am renuntat in luna respectiva--nu am reusit sa descopar forumul, din pacate....Si tot din pacate, din cauza ca nu am luat pastilele am ajuns sa trebuiasca sa iau postinor, si cand am dat google dupa postinor, atunci abia am dat de forum. Si asa a inceput :-)

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.