|
Nu esti logat.
Flucovim !!-3#39 2007-10-04 12:21:26
Re: Flucovim !!pai o sa ma duc saptamana care vine acolo.pe lanfa antifungigrama aia pot sa fac si o lama? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2007-10-04 12:27:20
Re: Flucovim !!oricum, ca sa faca antifungigrama trebuie sa izoleze din secretie fungii aia...e logic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2007-10-04 14:02:18
Re: Flucovim !!deci ca sa nu mai deschid alt topic.ma duc la medicul de familie se uita la mine in gat nu ma asculta nu nimic si imi da antibiotic .de dimineata imi si aparu in cerul gurii ca o basicuta zic eu plina cu lichid pana sa ajung la doctor se retrage nu mai are lichid dar daca ma uit in oglinda se vede in zona o umflatura.am patit la fel si saptamana trecuta si se retrage peste noapte sau in cateva ore.doctora aia mi-a zis ca nu am nimic. foarte bine ma bucur dar eu tot o vad si simt cand dau cu limba .aveti idee ce poate sa fie? si inca ceva mereu apare in acelasi loc.una singura Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-04 14:41:17) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2007-10-04 17:31:15
Re: Flucovim !!
Mi s-a prescris cervucid pentru candida si asta iau. Offline #43 2007-10-04 18:04:38
Re: Flucovim !!ralucaelena-daca ai luat antibiotic in cantitate mare e posibil sa ai ocandidoza bucala. incearca badijonari cu glicerina boraxatade 2-3 ori /zi si Flucovim 50mg/zi 7zile. limba daca o ai incarcata de un depozit albicios poti sa iti faci un exudat lingual pt a confirma diagnosticul si automat antifungigrama Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-04 20:29:45
Re: Flucovim !!am luat pana pe la 16-17 ani antibiotice destul de multe.acum am 21 si candida jos am facut dupa ce am luat niste antibiotice in primavara.antifungigrama imi fac saptamana care vine.dar nu stiu la ce doctor sa ma duc sa se uite in gatul meu sa stiu daca am si acolo,dermatolog? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #45 2007-10-04 21:09:29
Re: Flucovim !!in general un orl-ist.ca sa faci candida bucala e de ajuns sa mananci orice are un spor de candida pe el sau sa mananci cu mana nespalata si sa ai o imunitate scazuta. Offline #46 2007-10-04 21:10:53
Re: Flucovim !!imunitatea mea e varza.dar daca vreau sa fac o analiza sa vad daca am candida bucala cum se numeste ea? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2007-10-04 21:11:05
Re: Flucovim !!nu te speria ca aceasta candida o are aproape 85% din populatie Offline #48 2007-10-04 21:13:22
Re: Flucovim !!paote sa aiba si toata lumea eu vreau sa o distrug nu ma face ea pe mine .dar totusi cum se numeste analiza aia ca sa vad daca am candida bucala ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #49 2007-10-04 21:13:28
Re: Flucovim !!exudat lingual si se recolteaza cu un bat de exudat faringian doar ca se freaca f bine limba Offline #50 2007-10-04 21:14:28
Re: Flucovim !!multumesc frumos VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2007-10-04 21:17:20
Re: Flucovim !!hmmm.stai sa ma gandesc.e suficient asta lingual sau trebuie sa fac si faringian? si cum se manifesta ea paote sa iti apara niste puncte rosii in gura? si obrajii sa fie mai incarcati? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #54 2007-10-04 21:26:19
Re: Flucovim !!da pot aparea simptomele astea. daca vrei poti sa iei si faringian dar nu neaparat.odata gaita pe limbuta e clar ca e si in gat si in stomac.ai neplaceri si cu stomacul; balonari, tranzit greu, sau la gat tusesti din senin spastic? Offline #55 2007-10-04 21:28:00
Re: Flucovim !!din senin nu tusesc acum sunt si racita starnut si tot tacamul iritata in gat.tranzit mai greu am de cand ma stiu,si balonata mai sunt cateodata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #56 2007-10-04 21:44:40
Re: Flucovim !!cel mai bine e sa vezi daca ai si dupa acee sa urmezi cu strictete sfatul medicului Offline #57 2007-10-05 10:06:00
Re: Flucovim !!nano ai warn. citeste te rog regulile si invatat sa editezi. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|