|
Nu esti logat.
Vin si eu cu problemele mele.#1 2007-10-03 21:44:33
vin si eu cu problemele mele.de o bucatat de vreme am probleme cu mestruatia. ciculul nu imi mai vine regulat, de fapt nu imi vine cate 2 luni apoi cand vine ma tine mult mai mult decat normal (15-17zile) . la inceput e doar sange curat, nu se elimina nimic, apoi in ultimele 4-5 zile e normal. stiu ca trebuie sa merg la un ginecolog, insa fiind la ciclu... am fost la un ecograf, si din punct de vedere "tehnic" totul e ok.. mentionez ca nu iau anticonceptionale. stie careva ce poa sa fie? multumesc Offline #2 2007-10-03 21:51:44
Re: vin si eu cu problemele mele.mergi la un endocrinolog. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-04 19:55:05
Re: vin si eu cu problemele mele.multzam. o sa va zic ce am rezolvat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|