homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?

#1 2007-10-03 21:52:15

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?

fetelor stiiti ca tot timpul eu am fost cu cate o prb pe forum desii am participat si la alte discutii cu interes si am invatat anumite chestii.cum sunt ''mik''k am 17 ani...si e adolescentza...cum am mai spus in alte discutii am o prietena ff buna care trece print-o faza naspa.ca sa stiti istoricul cum l-am cunoscut pe uby meu si sa faceti legatura cu pov  prietenei mele puteti intra aici sa vedeti..mai incolo povestea toata....cu uby meu si al ei http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=9441 pntr cei care nu o stiu...

fetelor in ultimul timp ea s-a distantat enorm d mn..dupa faza din casa mea.....cu dizvginatul meu... ne-am distantat desii merem impreuna la liceu desii iesim impreuna in oras....nu mai e aceiasi chestie ca si pana acuma....si in seara asta ne-am intalnit cu ubitii nostrii sia fost o faza ...ubitul meu fusese cu una la un motel k aia era cordoaica si se tot tinea d capul lui..o fraierise...adormind-o.....si fugind impreuna cu prietenul lui cel mai bun(ubitul prietenie mele).ea a inteles gresit s-a interpetetat super gresit...se auzise k se facuse sex oral...fetelor eu ..am ramas super calma in situatia asta pntr ca eu am incredere in puiu meu...si nu am trebuit sa fac crizele care le-a facut ea.s-a dat in spectacol...l-a enervat ...pe ubitul ei kat si pe al meu...si l-a sf.....ubitul ei s-a razbunat pe mn...tipand la mn...si implikandu-ma pe mn in discutia lor..si vb la plural...k ce baieti nu mai exista lalalala...m-a enervat enorm d mult ...gesturile lui..oricum eu si puiu am luat-o inainte..si la despartire ei 2 s-au despartit ca 2 staini......prietena mea A. a luat-o inainte plangand a refuzat sa vb cu mn....nu sh care e situatia intre ei...am incerkat sa o sun...sa mi-a inchis tel mi-a trimis sms sa o las in pace k maine va fii bine..numai sa nu mai deschid niciodata subiectul d azi si despre rel lor...si ca de acuma fiecare cu rel lui...si sincer nu e oki..o simt..nu sh c sa ii fac.. mi-a zis k nu mai are rost nimik....adik fetelor  e cea mai buna prietena a mea..indiferent de ce mi-a facut si c imi va face...ea imi este ca o sora..si nu vreau sa o las sa sufere dar nici sa imi afecteze mie relatie cu uby meu.

vreau sa o fac sa inteleaga ca se poate frumos sa avem si o prietenie frumoasa sa avem si o relatie frumoasa amandoua...si sa o fac sa se mai calmeze sa nu se mai oftice...din orice...ea ...a devenit eu care eram in trecut..dar pntr ea nu mere leacul din trecut sincer...al meu nu sh c sa fac cu ea...fetelor!!!nu vreau sa o pierd..

pe de o alta parte e chestie dintre mn si iubitul ei M care nu sh in ultima vreme nu ma mai suporta nu sh c are c mn...ii baga si niste idei in cap lui uby meu..si nu sh c ca fii stiu ca la inceput a existat oarecul o chestie d atractie intre mn si el..dar..asta nu insemana k ii da dr sa hotarasca el in numele lui uby meu si al meu
si ma enerveaza enorm cand vrea sa ii faca ei obs...zice ori la plural ori imi zice mie...sa se simta ea.situatia e destul d incurkata
si nici eu n ma pot deslipi d A nici uby meu d M...pntr ca suntem toti buni prieteni si asta e.fetelor nu mai stiu c sa fac!!simt ca inebunesc!!

credeti-ma am altceva mai bun de facut decat sa ma cert si sa ma acel stres de  terminare a unei relati si a unei frumase prietenii sau...stresul ala...ca nu e cv in regula si...ca nu is fericita...
parerea voastra si sfatul voastru

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#2 2007-10-03 22:25:32

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: Ce pot eu sa fac pntr cea mai buna prietena si pnt rel mea?

in primul rand incearca sa scrii normal daca vrei sa te si inteleaga lumea...
in al doilea rand se pare ca nu ai altceva de facut decat sa iti faci singura probleme...
in al treilea rand...maturizeaza-te!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#3 2007-10-03 22:34:06

mada_ly_na
New member
De la: Vinatori VN
Inregistrat: 2007-09-16

draga mea nuj c sa-ti zic...e complicata treaba...prietena mea cea mai buna s-a despartit d uby ei dupa un an jumate tocmai pt k el a ascultat de intrigile prietenilor,kiar dak o iubea sad si am fost si noi departate vreo 2 luni,k nici nu n vorbeam.pana la urma am lamurit situatia,ne-am cerut iertare reciproc si ne-am impacat.pt k de 12 ani e k si sora mea si am impartit multe,si bune si rele,si o iubesc. Intotdeauna,a-ti cere iertare e cea mai buna sol,kiar dak nici nu ai de ce sa faci asta. Cat despre problema ta,codynna,eu zic sa o lasi p A sa-si revina putin si p urma sa discutati k nu e bn sa va certati,k toate astea au rezolvare numai daca exista vointa din partea amandurora. Cat despre M,e bn sa fii obiectiva in ceea c il priveste,si dak t enerv,sa nu t certi q el,k sa nu ai probleme q A...

Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... big_smile

#4 2007-10-03 22:43:44

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

tu ar trebui sa stai pe curu tau sati vezi de ale tale si gata
nu te baga unde nu trebuie

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#5 2007-10-04 13:14:16

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

mai fetelor nu mai fiti asa rautacioase , are 17 ani , stiti cum e la varsta aia . doar fiindca nu gandeste la fel de matur k noi asta nu inseamna k trebe sa ne purtam asa

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#6 2007-10-04 13:15:46

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu nu consider ca am fost rautacioasa sau ca am jignit-o in vreun fel,si nu asta a fost intentia.am fost doar realista...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#7 2007-10-04 13:38:04

pink_martini
Hero member
Site

nu am zis k k ati jignit-o dar puteati sa-i dati un sfat decat sa-i trantiti direct maturizeaza-te

#8 2007-10-04 14:22:27

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

uite ii dau eu un sfat...
las-o in pace pe prietena ta acum sa ii treaca si apoi vorbeste cu ea cand se va simti mai bine. poate chiar are nevoie sa fie simgura

#9 2007-10-04 14:25:37

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

am citit de vreo 3 ori si nu prea am priceput ce vrea sa zica.poate daca ar scrie cu toate literele

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#10 2007-10-04 14:28:44

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ellaP a scris:

am citit de vreo 3 ori si nu prea am priceput ce vrea sa zica.poate daca ar scrie cu toate literele

dap...

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#11 2007-10-04 15:31:34

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

haideti mey fetelor...dak nu aveti rabdare sa citit nu mai ziketi nika...dar o fi scris si ea pe graba cu nervi,in fine...
   Eu cred k dak vrei sa salvezi relatia ta de prietenie cu fata aceasta ar fi cazul sa incerci sa separi relatiile de cuplu de cea de prietenie...adik incearca sa iesi doar u cu ea,sau sa vb numai voi 2...fara sa mai implicati baieti...vorbiti de ei knd e cazul,dar in rest ocupati-va de ce e intre voi doua... prietenia nu merita stricata pentru niki un baiat...
  Mai ai intr-adevar de invatat multe lucruri...dar eu knd am avut probleme cu bebe si nu ne-am mai inteles cu un cuplu (niste prieteni care s-au cunoscut datorita noua...dar apoi s-au schimbat in relatia cu noi)..am incetat sa  mai iesim impreuna...pt binele nostru

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-10-04 15:39:23)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#12 2007-10-04 15:50:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Leliana, fara suparare....limba asta romana merita nitel respect...si noi, toti cei de aici, care facem efortul sa scriem corect(sunt convinsa ca nu e ea singura care foloseste limbajul asta mirc) meritam sa se faca si pentru noi acelasi efort.
A mai fost discutie de genul asta pe forum....hai sa incercam sa scriem corect romaneste, din respect pentru noi insine si pentru ceilalti
Tin foarte mult la treaba asta!

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2007-10-04 15:58:10

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

nu sunt impotriva observatiilor de genul utilizarii limbii romane..dar nu cred k asta ar trebui sa ne faca sa dam si raspunsuri in doi peri

Poor is the man whose pleasure depends on another

#14 2007-10-04 16:24:19

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

imi cer miii si mii d scuze pentru ca nu ati inteles ce am scris....si pentru ca nu m-am exprimat romaneste.are dreptate si doctoressa si lelaina de aceea va cer scuze la toate fetelor si multumesc pentru opiniile care vi le-ati dat ...ma voi descurca eu d acuma sa speram.....pupici si inca odata scuze

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#15 2007-10-04 16:29:29

pink_martini
Hero member
Site

sa speram k ai inteles ceva din ce am zis toate la un loc tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.