homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita microbiana

#1 2007-10-04 12:08:58

roxa13
New member
Inregistrat: 2007-10-02

vaginita microbiana

La ultimul control ginecologic am fst diagn cu vaginita microbiana (gardnerella)
Doamna dr ginecolog  mi-a dat urmatorul tratament:
-doxicilina 2/zi
- fasigyn - doza unica 4pastile
-flagyl-ovule (10ovule-administrate intraviganinal dupa irigari cu septovag)
-lomexim crema(pt el)
Acest tratament este valabil atat pt mine cat si pentru sotul meu, a recomandat d-na doctor.
Ceea ce ma sperie insa este faptul ca treb sa iau doxicilina.......  antibioticul am inteles ca este cam "nasprasnic"pentru aceste infectii si ma gandesc sa nu imi apara si altceva sau acesta vaginita sa nu imi treaca.D-voastra ce parere aveti?
Este fasigynul un "protector" alaturi de antibiotic?adika este un fel de antimicotic?
Eu orik voi urma intructiunile d-nei doctor pentru ca dansa mi-a fac acest control de rutina si banuiesc ca stie ce mi-a dat ,,,,,
Sunt cam speriata!!!!!!!Astept un raspuns de la doctoressa!!!!!

#2 2007-10-04 12:18:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: vaginita microbiana

roxa13...sunt eu racita cobza si fac sinapsele greu...insa sunt sigura ca am mai vazut odata identic acest mesaj si am raspuns la el
ia vezi tu unde l-ai postat si citeste raspunsul acolo! si sterge repede unul dintre astea 2 mesaje

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.