|
Nu esti logat.
Pt doctoressa-2#20 2007-10-05 20:02:39
Re: pt doctoressanu, nu o sa ai probleme, stai linistita "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #21 2007-10-05 20:04:40
Re: pt doctoressadar pot sa le iau tot pe astea care le iau si acum nu?sau o trebui sa ma duc din nou la doctor pt un control? Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #22 2007-10-05 20:05:33
Re: pt doctoressapoti sa le iei pe astea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2007-10-05 20:13:48
Re: pt doctoressams Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|