|
Nu esti logat.
Gardnerella#1 2007-10-04 17:54:16
gardnerellaam o problema,am fost diagnosticata azi cu aceasta infectie,problema e ca partenerul meu este insurat . exista riscul ca ea sa fi contactat infectia? risc sa pierd omul pe care il iubesc....cineva sa imi explice si mie ceva caci nu ma mai tin nervii Offline #2 2007-10-04 18:43:20
Re: gardnerellaofftopic:beautiful fara suparare da omul pe care il iubesti e deja pierdut,fiind insurat Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-10-04 18:45:37) Offline #3 2007-10-05 10:34:21
Re: gardnerellaalexia...asa a zis si Butterfly...stie ca e offtopic... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-11-23 19:53:55
Re: gardnerellade un an de zile ma confrunt cu gardnerella... nu-mi pot da seama...cum se face aceasta boala, de la ce? mi-a fost prescris "Klion-D 100" (10 ovule, 1/zi) + Fasygin ( 4 pastile luate toate deodata + inca 4 partenerului). am facut tratamentu, scurgerea incetase... dar dupa ceva timp dupa inceperea activitatii sexuale, mi-a reaparut si am facut tratament:acelasi si si cu alte ovule(nu mai stiu exact cum se numesc). s-a intamplat la fel de cateva ori... dupa care... am aflat k partenerul meu cu care am fost 1 an.. ma inselase...si tipa respectiva avea si ea gardnerella vaginalis.... am primit la scoala de la "allways" o foaie cu bolile venerice, printre care se numara si gardnerella. deci sa inteleg k este o boala prin transmitere si k se ia? prietenul meu nu a avut nimic... dar tipa cu care ma inselase avea aceleasi sintome si si-a facut analize de i-a iesit gardnerella. timp de 2 luni n-am avut activitate sexuala, nici scurgeri abundente si nici mancarimi... dupa care incet au inceput sa reapara scurgerile... iar knd am facut-o... parca explodasem... am avut scurgeri abundente si continua si acum. mi-am cumparat iar Klion-D 100... si fasygin dar inainte sa le iau...vreau sa stiu parerea voastra... i-am dat si noului meu partener fasygin, el le-a luat deja... eu am fost bolnava si nu am inceput tratamentu... c sa fac???? sunt atat de disperata... vreau sa stiu inspecial dak e adevarat c scrie p foaia aia, adik dak e boala venerica si se ia si prin contact oral (adik infiferent care cui ii face oral? )? Va multumesc anticipat. Offline #5 2007-11-23 20:07:10
Re: gardnerellaParerile sunt impartite in ceea ce priveste transmiterea gardnerellei.....Prima doctora la care am fost mi-a spus ca in nici un caz nu se ia prin contact sexual...iar a doua ca totusi trebuie tratat si partenerul....Pentru mai multa siguranta,trebuie totusi tratat si partenerul...Iar Doctoressa spunea ca de gardnerella se scapa foarte greu...iar eu simt pe propria mea piele asta Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-23 20:07:30
Re: gardnerellagardenerela nu e boala cu transmitere sexuala. gardnerella este o bacterie care traieste in mod normal in vagin. se inmulteste cand apare un dezechilibru la nivelul florei normale vaginale si anume de la spalaturile intravaginale repetate. se poate transmite si pe cale sexuala dar ea se face in mod normal datorita acestor spalaturi mami de minuni Offline #7 2007-11-23 20:28:05
Re: gardnerelladeci bacteria asta poate aparea doar la femei? dar dak se transmite si sexual atunci barbatii sunt doar purtatori? sau cum se explica k la ei nu apare nimic? ... eu am avut si infectie vaginala... are cumva legatura cu gardnerella? Offline #8 2007-11-23 20:58:10
Re: gardnerellapai infectia vaginala cu ce ai avut-o? cu gardnerella sau cu altceva...nu poti sa o ai fara o cauza. barbatii sunt doar purtatori fara simptomatologie. mami de minuni Offline #9 2007-11-23 21:09:30
Re: gardnerellaeu_vreau,ce parere ai despre ovulele meclon,pentru gardnerella?Adica pe prospect scrie ca contine 500mg de metronidazol si 100 mg de clotrimazol.Stiu ca metronidazolul este indispensabil in tratarea gardnerellei...si ceea ce mi-a atras atentia pe prospectul Meclonului este :" Prezenta clotrimazolului în Meclon, nu numai ca potenteaza actiunea antiprotozoarica a metronidazolului, dar este si indispensabil pentru a împiedica dezvoltarea unei suprainfectii cu Candida " .Si am vazut ca pana si clotrimazolul simplu este indicat pentru gardnerella.U ce spui(plz)? Offline #10 2007-11-23 21:24:25
Re: gardnerellaface parte din tratamentul de electie a gardnerellei asa ca e ok. e bacterie deci trebuie tratata cu antibiotic (metronidazol) iar clotrimazolul din meclon e pt a preintampina candida, asa cum zice si pe prospect. deci sunt ok. mami de minuni Offline #11 2007-11-23 21:36:04
Re: gardnerellaDeci nu fac nici o prostie daca le iau pe astea si nu ovulele strict numai pe baza de metronidazol?Ca si doctorii astia parca iti dau tratamente neadecvate pentru tine(evident fara voia lor sau din nestiinta),ca sa iti mai ia niste bani si la urmatoarea consultatie....Sunt deja in"cautarea" celui de-al treilea tratament pentru gardnerella....pentru ca cele 2 nu au avut nici un efect(date de doctori evident),nici dupa instilatiile cu iaurt!Sa fie oare cauza gardnerellei la mine folosirea prezervativului?Sa fiu eu oare alergica la latex or something?Pentru ca in ceea ce priveste spalalatul "inauntru",nu o fac nici prea des dar nici prea rar... ca sa pot spune ca asta e cauza... Offline #12 2007-11-23 21:48:27
Re: gardnerellapoate ar trebui sa faci si analiza pt chlamydia mami de minuni Offline #13 2007-11-28 21:34:47
Re: gardnerellaeu_vreau,dar despre doza soc de metronodazol -8 pastilute o data ce parere ai?Oare nu e mai corect sa lasam medicamentul sa lucreze pe parcursul mai multor zile?2pastilute la 12 ore(cum scrie si pe prospect ca se administreaza in cazul vaginitei nespecifice)sau 1 la 8 ore(am auzit ca metronidazolul "lucreaza "numai 8 ore,dupa 8 ore isi pierde efectul,sau nush cum sa ma exprim,dar intelegi u .U care dintre cele 3 variante 8 /1 data,2/12 ore sau 1/8 ore ar fi cea mai corecta? Offline #14 2008-04-22 23:01:01
Re: gardnerellaBuna seara fetele! Keep going,life it is beautifull Offline #15 2008-04-22 23:08:27
Re: gardnerellacarmen24 ai warn pt posturi multiple...citeste te rog regulile...si metronidazolul ilpoti inlocui cu flagyl happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-04-22 23:15:25
Re: gardnerellaOk Crystyna, msi mult si imi cer scuze. Keep going,life it is beautifull Offline #17 2008-04-22 23:46:26
Re: gardnerellacu placere si citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-04-23 04:44:19
Re: gardnerellaregula nr 4 a fost incalcata de mine. Keep going,life it is beautifull Offline #19 2008-04-23 10:40:59
Re: gardnerellaofftopic : multi ani, carmen bun venit pe forum. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|