|
Nu esti logat.
Crezi in dragoste la prima vedere?-2#20 2007-10-08 00:18:32
Re: crezi in dragoste la prima vedere? Ma amuza intrebarea asta de fiecare data.. I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #21 2007-10-08 00:24:39
Re: crezi in dragoste la prima vedere?Nu poti iubi un om de prima data cand il vezi.Te poate atrage fff mult,dar de iubit il iubesti abia dupa ce ii cunosti si interiorul. Me and u... Offline #22 2007-10-08 10:32:30
Re: crezi in dragoste la prima vedere?eu cred si m-am si maritat cu ea (cu dragostea...)! atata vreme cat am fost ceruta in casatorie la a treia intalnire, nu putea fi numai o atractie! si au trecut 11 ani de atunci... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #23 2007-10-08 11:49:30
Re: crezi in dragoste la prima vedere?din moment ce ii spun "dragoste la prima vedere " inseamna k chiar exista ...unde..cand..cum ? nush #24 2007-10-08 11:54:00
Re: crezi in dragoste la prima vedere?nu prea cred...cred.. habar n'am daca(,) cred sau nu....nu mi s'a intamplat din cate stiu eu.... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-08 12:00:52
Re: crezi in dragoste la prima vedere?pai, fetele, asta inseamna "dragoste" la prima vedere, o atractie fizica puternica si dorinta de a cunoaste omul acela. sigur ca nu vorbim de "dragoste' in adevaratul sens al cuvantului. acea dragoste vine in timp... in cazul meu a fost dragoste la prima vedere. mi-a placut foarte mult din primul moment. pur si simplu nu ne mai dezlipeam privirile unul de altul, nu era doar atractie fizica, ma atragea cu toata fiinta lui, voiam sa il cunosc, voiam sa fiu cu el... e mai greu sa explici in cuvinte ceea ce simti. Offline #26 2007-10-08 12:58:10
Re: crezi in dragoste la prima vedere?
Exact asa am simtit si eu.. si de-asta zic.. exista dragoste la prima vedere, dar asta inseamna... e ceva mai mult decat atractie fizica si bineinteles mai putin decat iubirea ce se naste din tmpul petrecut impreuna cu persoana respectiva. I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #27 2007-10-08 13:10:47
...baby_pink, cum te cheama? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #28 2007-10-08 13:15:51
U tell me.. I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #29 2007-10-08 13:19:54
vacoooooo ce cauti aici si mie nu mi'ai spus a????????Sa te cheme cumva CRISTINA???> Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #30 2007-10-08 13:35:08
)) I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #31 2007-10-08 13:50:19
Re: crezi in dragoste la prima vedere?e atractie fizica... dragostea vine pe urma You are the sunshine of my life.. Offline #32 2007-10-08 14:04:32
Ti'am citit toate posturile.....ca mi'a dat de gandit asta cu B. si cu logoditu lui si cu facultatea, si pe urma am citit si de papagalul tau si tot Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #33 2007-10-08 14:10:31
So... intrasem asa, ca te-am vazut pe tine si mi s-a parut interesant... si pe urma m-a tentat sa intru si eu in vorba... si chiar ma gandeam sa ma joc asa un pic cu tine... dar te-ai prins.. nu degeaba esti din neam... I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for... Iubesc copiii, dodolashi frumosi... Offline #34 2007-10-08 14:21:08
he he he... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #35 2008-06-10 14:05:12
Re: crezi in dragoste la prima vedere?la noi a cam fost dragoste la prima vedere,e o senzatie unica Offline #36 2008-06-10 21:18:48
Re: crezi in dragoste la prima vedere?poate fi chiar dragoste adevarata! asta in cazul in care ai vorbit mult timp cu persoana respectiva pe net. si sa zicem ca nu ai vazu-to deloc (poza, web, nimic)dar te-ai indragostit de felul ei (persoanei) de a fi. asa ca dragiste la prima VEDERE poate fi. (asta mai rar) Offline #37 2008-06-10 21:56:11
asta am patit eu...prin intermediul unui prieten de=al lui ne-am cunoscut(pe net)..am vb pe net...mai mult de o luna in fiecare zi ..pana la 6 dimineatza uneori si la 6 30 mergeam la sc:))iar apoi ne-am intalnit...deci nu pot sa explic ce sentiment a fost...mi s-au inmuiat picioarele... moama si de-atunci...de 3 ani de zile avem o relatie frumoase si planuri de nunta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #38 2008-06-11 11:39:53
Re: crezi in dragoste la prima vedere?avand in vedere faptul ca o traiesc de 2 ani si 4 luni nu pot sa nu cred in ea:P... Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|