|
Nu esti logat.
Bila lenesa#1 2007-10-05 11:48:31
bila lenesamultumesc.pentru doctoressa dc imi poate raspunde ce inseamna colecist dublu cudat infundilo ceva ca nu inteleg scrisul de la ecografie?multumesc Ultima oara a fost editat de oanatempt (2007-10-05 12:42:46) Offline #2 2007-10-05 11:52:34
Re: bila lenesaMie mi-a zis o farmacista ca atunci cand iei anticonceptionale trebuie sa iei si un protector hepatic. Acum nu stiu cat e de adevarat...poate voia doar sa-si vanda marfa You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #3 2007-10-05 11:53:58
Re: bila lenesaoanatempt, de ce sa iei tonic hepatic pentru bila lenesa? mai bine ajuti bila sa lucreze mai eficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-10-05 12:04:40
Re: bila lenesaMie pt bila mi-a prescris doct bilicol You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #5 2007-10-05 12:09:41
Re: bila lenesafireste Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|