|
Nu esti logat.
Acid folic#1 2007-10-05 13:50:25
acid folicdr meu nu mi a spus nimic de acid folic. va rog sa mi spuneti daca pot sa iau si cum sa l administrez Offline #2 2007-10-05 13:54:25
Re: acid folicpoti sa iei. se ia in primele 3 luni de sarcina...bine era daca l-ai fi luat si cu 3 luni inainte. scrie in prospect cum se ia...chiar nu stiu exact. poti merge si la medicul de familie. mami de minuni Offline #3 2007-10-05 13:55:04
Re: acid foliccate o tableta pe zi, mama ia impreuna cu suplimentul de fier la recomndarea medicului Ultima oara a fost editat de brunetzik (2007-10-05 13:55:14) dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #4 2007-10-06 09:53:55
Re: acid folicadi,eu am luat la recomandarea medicului si inainte de 3 luni de sarcina si dupa 3 luni,exact cum a spus eu_vreau.eu iti spun din proprie experienta,acum sunt in 5 luni insarcinata.ar fi bine sa-l intrebi pe dr tau dar mie mi s-a recomandat si a fost f bine. Offline #5 2007-10-18 00:39:39
Re: acid folicbuna,scrietimi daca ati avut experiente aseamantoare ca a mea,din agust nu am avut menst.aveam dureri indetice ca an menstruatie am f la gineco.care zicea ca totul e an regule dar nu vede sarcina,dupa anca o saptaman am f test de la farmacie a iesit pozitiv ,dupa am f test de sange lafel,dar durerile si senzatia nu ma lasa ,am f iar la gineco,care ma asigura ca totul e bine si normal la unele femei pana se dezvolta,azi am f ultrasunet si ma anunta ca sarcina e cu risc de avort spontan ca nu sa format bine din start si corpul al va elimina an cel mai scurt timp ,sau sa merg la gineco.sa ami scrie medicamente pt a provoca avortu,ffffffffffffff trist ,e devreme dar trist an doua luni si ceva visam deja la bebe si la noua schimbare din viata noastra ,nu stiu exact de ce am ghinionul asta ,sant an Brazila sotul meu este de aici el a discutat mereu la control cu doctori ,acum stau si astept sa vad ce se antampla dar ma apuca groaza ,ca nu am mai trecut prin asa ceva ,va rog un sfat?anu asta am facut un test sa vad daca pot avea bebe care a iesit pozitiv, nu planiam sa avem un bebe si nu foloseam nimic ´pt ca eu stiam ca raman greu ansarcinata ,ancercasem anainte cu 5 ani ,timp de 1 an nu am putu ramane,si nu aveam nici o seperanta ,cand am aflat ca sant am crezut ca e un miracol ,dar care nu pot sa al duc la sfarsti din pacate,urmam un tratament cu :omeprazol pentru gastrita nu stiu daca nu au avut si un efect negativ.credeti ca pe viitor o sa fie lafel totusi ne dorim ? Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-18 11:38:29
Re: acid folicarianda...nu dispera...se mai intimpla din pacate si asa. nu inseamna insa ca de fiecare data va fi la fel...sunt sigura ca data viitoare totul va fi ok Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-10-18 11:55:06
Re: acid folicdar chiar si asa nu i se poate administra tratament pt a impiedica avortul spontan? mi se pare ciudat medicul respectiv...urmeaza sa ai avort spontan du-te acasa si asteapta linistita...arianda eu as merge repede la alt medic. mami de minuni Offline #8 2008-02-08 20:40:41
Re: acid folicdr ginecoloaga mi-a recomandat sa iau 5 mg de acid folic.eu din cate am citit pe nte am vzaut ca doza zilnica recomandata este de 0.4 mg.nu stiu ce sa fac sa iau sau nu? Offline #9 2008-02-08 22:08:35
Re: acid foliceu am luat acifol care e de 5 mg mami de minuni Offline #10 2008-02-08 22:24:36© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|