|
Nu esti logat.
Nu stiu cum...#1 2007-10-06 01:09:03
nu stiu cum...dela o vreme incoace nu stiu de ce, dar ma port cam urat cu toata lumea si am asa o parere destul de proasta despre mine....i don't love myself.....sincer nu stiu ce sa fac, sunt trista destul de des, cad pe ganduri imediat....vreau sa fiu cum eram eu inainte...mereu zambitoare, pusa pe sotii, cea de care s-a indragostit iubitul meu... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #2 2007-10-06 01:10:40
Re: nu stiu cum...Sex ati facut lately? Picasem si eu intr-o stare d'asta dupa o saptamana de abstinenta si dupa ce am facut-o am reinviat Offline #3 2007-10-06 01:13:23
Re: nu stiu cum...O fi vreo depresie ... S-a intamplat ceva neplacut inainte de a aparea starea asta? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-10-06 01:16:33
Re: nu stiu cum...destul de multe fetelor...si nici sexul nu a fost din abundenta in ultima vreme... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #5 2007-10-06 01:35:42
Re: nu stiu cum...Daca lipsa activitatii sexuale e singurul lucru care te nemultumeste in prezent (sau e cea mai mare "nenorocire" de acum), inseamna ca nu e nimic grav si se rezolva cu multa iubire. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-06 01:40:31
Re: nu stiu cum...eu inclin sa cred ca lipsa sexului e de vina:Psau calitatea lui...poate din graba si lipsa de timp nu mai aveti timp sa o faceti cum vreti voi,sau nu atat sexul cat afectiunea.....orele voastre de alintat si pupat poate lipsesc de la o vreme 6 ani de dragoste Offline #7 2007-10-06 05:58:50
Re: nu stiu cum...esti cls a 12-a? Eu m-am schimbat asa la inceputul clasei a 12-a, odata cu adevaratele griji din viata mea... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #8 2007-10-06 08:18:46
Re: nu stiu cum...Poate sa apara aceasta stare daca stii ca ai ceva de rezolvat sau esti stresata dintr-o problema...plus din cate stiu eu medical mai apar astefel de stari din cauza tiroidei..totul e ok la tine cu tiroida? What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #9 2007-10-06 09:25:32
Re: nu stiu cum...soulfly sunt in anul 1 de master... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #10 2007-10-06 09:44:44
Re: nu stiu cum...poate este doar o astenie de toamna. sau poate s-a acumulat oboseala, mai ales daca spui ca ai mai multe de rezolvat. ai avut vacanta de curand? daca nu, poate ar fi un remediu bun sa-ti iei prietenul si sa fugiti un weekend. si poate niste vitamine ar fi bune. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #11 2007-10-06 11:38:13
Re: nu stiu cum...si eu sunt de parere k un weekend in 2 v-ar aranja http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2007-10-06 13:12:40
Re: nu stiu cum...si eu zic la fel.poate e din cauza vremii. si eu sunt mai melancolica in acest anotimp.parca sunt lipsita de viata.impuneti sa fi vesela,cand te trezesti de dimineata spuneti in gand:"azi totul va fi frumos!orice ar fi!"un pic de optimism nu strica niciodata multa bafta Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #13 2007-10-06 20:31:41
Re: nu stiu cum...cred ca toate avem momente d-astea. sunt zile in care sunt o zapacita, si inveselesc toti colegii la serviciu, si sunt zile in care sunt atat de posomorata, si imi vine sa plang din orice... nici eu nu ma suport in zilele alea.... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #14 2007-10-06 22:11:41
Re: nu stiu cum...fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere....sa stiti ca imi fac bine cuvintele voastre To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #15 2007-10-06 22:18:56
Re: nu stiu cum...la mine nu tine... daca m-am trezit cu fundu` in sus, pai asa sunt toata ziua.... nimic nu ma mai poate indupleca, din pacate Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #16 2007-10-06 22:29:55
Re: nu stiu cum...si eusunt asa....dk ma trezesc prost-dipsusa pai asa cam o tin toata ziua,...sau dk visez urat e jale To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #17 2007-10-07 16:56:07
Re: nu stiu cum...sa ma trezesc cu fundul in sus si sa mai si ploua afara.... deja e cireasa de pe tort.. nu te mai intelegi cu mine. plang din orice imi aduc aminte, ma enervez repede, nu imi convine nimic... naspa momentele astea... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #18 2007-10-08 12:02:56
Re: nu stiu cum...si eu mai am zile d astea..in care nu am chef d nik..nici d iubi cateodata ...norok k imi trece a doua zi #19 2007-10-08 12:34:29
Re: nu stiu cum...titlul topicul era: nu stiu cum...pot sa il schimb? To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|