homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog ajutati-ma....

#1 2007-10-06 12:38:08

helios
Membru
Inregistrat: 2007-10-06

Va rog ajutati-ma....

e vorba de mama mea..care e pleacata in strainantata...cand a venit in tara a avut un contact sexual cu tatal meu..nestiind ca acesta o insela..si astfel a luat o boala venerica de la acesta...dand divortz si plecata din nou in strainatate..pt ca aici nu ne puteam intretine...mama nu mi-a zis ce se intampla cu ea...iar acum cu toata rusinea mi-a povestit absolut tot...iar eu nush cum sa fac sa-i trimit ceva ..ca sa se faca bine..
La contactul sexual a avut sangerari.. si dureri..in rest are o mancarime ..puternica ..ajunsa acum pana in zona buricului..un disconfort maxim..plus o secretie galbena..
Am consultat un gineologg aici in tara dar nu poate sa spuna ce boala este...i-a recomandat in schimb sa se dea cu crema Lomexin..ovule celvugid,solutii de detatina sau bicarbonat de sodiu o linguritza la 1 l...spalaturi pt schimbarea ph-ului sau tantum rosa...o persoana pleaca dupa cateva zile acolo unde e mama si tre sa-i trimit chestiile astea..dat as vrea sa-i scriu si cum se folosesc...ginecologul respectiv mi-a explicat cat de cat dar nu prea am inteles...mai ales cu ovulele alea...cum se pun..cand...va rog ajutati-o pe mami meu..acolo in strainatate nu poate sa se duca la un control pt ca nu are carte de munca..lucreaza la o babutza...si nu mai poate sta asa cu disconfortul asta...tata i=a lasat mamei o amintere foarte dureroasa.....

#2 2007-10-06 12:42:48

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Re: Va rog ajutati-ma....

Eventual da un search pe google si cauta prospectul ovulelor....si poate scrie acolo

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#3 2007-10-06 12:45:34

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

dar exista prospect si in cutia cu medicamente nu? mai bine citesti acolo exact ce si cum

mami de minuni hjarta

#4 2007-10-06 12:46:13

helios
Membru
Inregistrat: 2007-10-06

la asta nu m-am gandit:)

#5 2007-10-06 13:07:25

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

smile sanatate!

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.