homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere vaginala-8

#134 2008-01-05 21:03:11

Dyo02
Membru
Inregistrat: 2008-01-05

Re: scurgere vaginala

Va rog mult sa ma ajutati...!inca de foarte mica am secretii vaginale,foarte abundente!ceea ce ma mira e faptul ca nu sunt tot timpul asa...sunt zile in care mai ca nu se observa.Inca ceva care poate fi important,si mama are problema asta de mult timp si nu e tratata,se poate "mosteni"?zic asta ptr ca intradevar nu inteleg cum de eu la 10-11 ani aveam asa ceva:-S (acum avand 17).Inainte aceste secretii erau alb-galbui f.lichide,cu un miros neplacut,acum insa sunt gelatinoase,albe,rareori transparente,aproape fara miros!De curand mi`am inceput viata sexuala...credeti ca in cazul meu acest lucru poate avea influente???Stiu ca ar trebui sa merg la un ginecolog,dar imi e rusine.Intai as vrea sa incerc niste ceaiuri,pastile ceva,iar daca nu se va ameliora situatia...va trebui sa contactez un doctor:(.Astept f.mult raspunsul vostru,chiar am nevoie.Va rog mult si va multumesc anticipat!!

#135 2008-01-05 21:12:38

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

mai dc ti-ai inceput viata sexuala e obligatoriu sa mergi si la ginecolog...
poti sa faci o analiza de secretie sa vezi dc ai ceva si apoi faci tratament,altfel ce fel de pastile sa iei,pt ce??

Mamica de 2 pui scumpi

#136 2008-01-06 00:01:30

bebe_mic
Full member

Va rog mult sa ma ajutati...!inca de foarte mica am secretii vaginale,foarte abundente!ceea ce ma mira e faptul ca nu sunt tot timpul asa...sunt zile in care mai ca nu se observa.Inca ceva care poate fi important,si mama are problema asta de mult timp si nu e tratata,se poate "mosteni"?zic asta ptr ca intradevar nu inteleg cum de eu la 10-11 ani aveam asa ceva:-S (acum avand 17).Inainte aceste secretii erau alb-galbui f.lichide,cu un miros neplacut,acum insa sunt gelatinoase,albe,rareori transparente,aproape fara miros!De curand mi`am inceput viata sexuala...credeti ca in cazul meu acest lucru poate avea influente???Stiu ca ar trebui sa merg la un ginecolog,dar imi e rusine.Intai as vrea sa incerc niste ceaiuri,pastile ceva,iar daca nu se va ameliora situatia...va trebui sa contactez un doctor:(.Astept f.mult raspunsul vostru,chiar am nevoie.Va rog mult si va multumesc anticipat!!.........parerea mea e k nu trebe sa itzi fie frik...eu am fost la doctor...am faqt analize...si mi'a zis k aja vrea corpul meu sa dea afara mizeriile nu numai prin cm ci si prin secretzia asta..wink

......

#137 2008-01-06 00:06:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

exista secretia normala pe care o avem toate...mamei tale ce i a zis medicul ca are...s ar putea sa nu fie nimic...dar daca ai postat aici inseamna ca te ingrijoreazacat de cat...deci ar trebui sa faci macar un examen de secretie...ca sastai linisti ta...si n ai dc sa ti fie rusine sa mergi la ginecolog...asa arati ca esti responsabila smile

happy with him...inlove with him...puss

#138 2008-01-06 09:46:09

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu iti poate zice nimeni ce ceaiuri, pastile, prafuri si alte cele sa iei atata timp cat nu stim ce ai. va trebui sa mergi la dr...tuturor ne-a fost rusine la inceput...

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#139 2008-01-09 16:20:34

Dyo02
Membru

da..multumesc de rasp...poate imi voi face curaj sa merg la doctor...sad dar nush cand va fi asta;))

#140 2008-01-09 22:03:30

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

poti sa mergi la un cabinet particular k nu iti trebuie trimitere.si eu tre sa merg zilele astea la ginecolog pt o problema asemanatoare. smile

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#141 2008-01-29 09:47:55

ella_d
New member
Inregistrat: 2007-03-30

salutare taturor! iar am o problema...sad la ultima menstruatie, nu stiu de la ce, de la absorbant sau nu stiu.., m-am iritat foarte tare. problema e ca menstruatia a trecut, dar iritatia a ramasa. si e foarte deranjanta, cu mancarimi si usturimi. sad am o programare la medic, dar e abia la sf lunii, cand sunt programata pt o coploscopie. (medicul meu banuieste ca e vorba de de un hpv - asta inainte sa apara iritatia asta).  ar putea fi o legatura intre hpv si iritatia asta? multumesc!

#142 2008-01-29 09:49:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

fiind dupa menstruatie probabil ca e candida... ai si o secretie alba si branzoasa ?

#143 2008-01-29 09:52:41

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

poate fi si de la absorbant...incearca cu bioclin gel - mai calmeaza iritatia.

mami de minuni hjarta

#144 2008-01-29 10:11:54

ella_d
New member
Inregistrat: 2007-03-30

ar putea fi si candida, dat fiind faptul ca am mai avut si imi tot revine.. o sa incerc si bioclin gel. multumesc! wink

#145 2008-02-05 22:30:16

Dyo02
Membru

ella_d,si eu am avut cva in genu de curand..m`a tinut cam 3 sapt.si nici acum nu sh de la ce am facut:-S cert e k am fost la farmacie si mi`a dat o simpla crema,clotrimazol se numeste,iti dai putin in zona afectata,dak e mai serioasa treaba de 2-3 ori pe zi:)) si o sa vezi f.rpd un rezultat pozitiv:D cel putin asa a fost in cazul meu..pacat k nu m`am dus mai rpd la farmacie k scapam inainte de 3 sapt:))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.