|
Nu esti logat.
Haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumi-4#58 2007-10-08 14:59:19
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumi
si mie mi se pare f interesanta discutia http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #59 2007-10-08 15:00:59
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiprobabil ca niciodata nu vom sti cu certitudine adevarul despre noi.dar un lucru stiu sigur: ca Dumnezeu exista, sau, cel putin, asta e parerea mea. Ultima oara a fost editat de adrianastoichitoiu (2007-10-08 15:01:48) Offline #60 2007-10-08 15:06:33
subscriu. e mult peste puterea noastra de intelegere... in definitiv ramane o kestiune de alegere : aleg sa cred in Dumnezeu sau in stiinta, sau poate le accept pe amandoua... desi... Offline #61 2007-10-08 15:10:10
sa nu ma intelegeti gresit...n`am zis k nu e interesanta ...ziceam doar k nu se stie nik cu certitudine si cu cat aflam mai multe intram mai mult in ceata Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-10-08 15:10:39) #62 2007-10-08 15:10:22
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumide la mine lucrurile se vad astfel: nu ne tragem din maimuta, avem eventual un stramos comun...despre care se chinuie oamenii de stiinta sa isi dea cu parerea...adevarat, pamintul e singura planeta locuita din sistemul nostru solar...doar ca soarele nostru nu e singurul soare din univers, cu certitudine si atunci de ce nu ar fi si alte planete locuite... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#63 2007-10-08 15:12:50
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiin principiu noi ne imaginam crearea lumii in functie de mica noatra experienta pe aceasta planeta. asa cum universul ni-l imaginam infinit, intrucat patrundem din ce in ce mai mult in necunoscut, dar totusi nu ii putem gasi limita, asa cum si timpul il percepem in functie de experienta umana(ne nastem si avem o viata inainte): pt noi totul are un inceput si tinde catre un sfarsit relativ indeprtat http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #64 2007-10-08 15:18:57
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiuna dintre singurele sperante pe care le am fata de trcerea mea in nefiinta - atunci cand va fi cazul - este aceea ca voi putea afla toate misterele universului ai ale omenirii, speranta ca voi afla raspunsuri la toate intrebarile mele...sau poate ca atunci nu va mai fi asa de relevant... e foarte greu de rationat astfel de lucruri, de multe ori prefer sa-l iau in brate pe "crede si nu cerceta"... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #65 2007-10-08 15:47:27
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumiAm citit candva o teorie interesanta care suna cam asa: "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #66 2007-10-08 18:00:09
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumisuper super interesant ce zici andrada79....intr'adevar si eu cred ca nu putem vedea toti adevarul despre univers.....ci doar cei alesi...sau initiati.va datzi seama ce debandada s'ar crea sa shtim toti de unde ne tragem,ce cautam aici,si unde vom pleca.pai.....orice treaba ar avea "Fiinta Suprema"(Sa'i spunem:P) cu noi,s'ar strica din fasha...noi fiind deja cunoscatori:P 6 ani de dragoste Offline #67 2007-10-08 21:21:23
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumicica s`ar crede ca oameni care au colonizat pamantu cica ar fi niste extrateresti......care sunt capabili sa isi foloseasca 100% din capacitatea creierului ca cica ei ar fi dat viata acestui pamant....exemplu.....daca oameni din ziua de azi ar putea folosi 100% capacitatea creierului uman am putea levita.......noi acum folosim ddecat 25% din capacitatea noastra.......poate ca in trecut oameni au fost niste fiinte supreme care siau lasat ramirile existentei pe tera......oare extrateresti sa fie stramosii nostri......OARE CE SA CREDEM ..........ce se va intampla cu omenirea.....resursele planeti sunt pe sfarsite .......cum vom supravetiu....sa intrebat cineva.....am vazut un film in care viata pe tera este comparata cu un meci de rugby la fie care meci se da semnalul de 5 minute in cazul nostru sa at deja,cutremure,incalzirea climei,tornade in locuri in care nici nar trebui sa existe........noi vom supravetiu dar copii nostri....? Offline #68 2007-10-08 21:43:52
Re: haideti sa mai vb si alceva cum ar fi crearea lumidinozaurii au disparut in urma ciocnirii Pamantului cu un corp ceresc foarte mare; dupa ultimele cercetari se crede ca asteroidul s-a ciocnit de Pamant in apropiere de Mexic, unde exista un crater urias cu un diametru de 200 km. Impactul acestui asteroid se presupune ca ar fi dus la aparitia unui nor urias format de vapori care au blocat razele de soare sa mai incalzeasca si lumineze pamantul. Lipsite de caldura si lumina plantele nu s-au mai dezvoltat si in timp au disparut, ceea ce a dus si la disparitia dinozaurilor, care nu au mai avut ce manca. http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #69 2007-10-08 23:00:51
Cred k am vazut si eu un documentar p aceeasi tema p discovery cu ani in urma. iar cercetatorii care sustineau aceasta teorie argumentau prin faptul k intr-adevar asemenea constructii ca piramidele sau stonehenge n-au putut fi facute de niste oameni cu niste cunostiinte rudimentare..Si de asemenea k in picturile din mormintele egiptenilor oamenii care aveau functii mai importante erau mult mai inalti dekt ceilalti, si s-au descoperit si morminte cu oameni foarte inalti ..Iar ei au dedus k erau extraterestrii si venisera aici k sa ne lase mostenire cultura si civilizatia lor.. Ultima oara a fost editat de A.W. (2007-10-08 23:02:09) Offline #70 2007-10-09 21:59:11
prin asta am aparut noi intr-o oarecare masura...paradoxal...efectul de sera ne-a favorizat aparitia si tot efectul de sera ne ameninta aku Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #71 2007-10-12 04:19:23
si eu tot calea de mijloc aleg. Pamantul s-a format probabil prin big bang...dar fiinta suprema (pe noi noi o numim "Dumnezeu") a facut posibil sa se intruneasca toate conditiile ca noi sa existam (inclinarea pamantului, forta gravitationala, oxigenul, apa...etc). De asemenea e posibil ca sa existe si extrateresti (la cat de mare e universul...trebuie sa fii extrem de egoist sa crezi ca doar tu existi), dar asta nu exclude existenta lui dumnezeu...poate El i-a creeat si pe ei. Eu incerc sa cred si-n stiinta si-n religie...si atata timp cat intelegi Biblia prin simboluri (si nu iei mot-a-mot tot ce scrie acolo)...si mai intelegi ca ea e scrisa tot de oameni si poate avea anumite erori....poti sa alegi calea de mijloc. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|