homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cizme!

#1 2007-10-08 15:23:12

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

Cizme!

Buna fetelor!Ce mai faceti?De ceva zile caut si eu niste cizme ce le-am "ochit" intr-o revista la o prietena.Sunt super faine...au varful lung si ascutit si nu au ot deloc doAR o talpa joasa sunt beton.Imi plac foarte mult sunt albe si au ceva broderie pe ele cu negru.Imi plac dar nu le gasesc niciunde.Sunt dupa cum am mai spus din alba iulia si aicea nu am gasit decat cu toc adica "ciocate" i nu mai vreau cu toc.Ma puteti ajuta stie cineva vrun magazin prin apropiere de alba sau poze sa-mi trimiteti.Sau la comanda?>?

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#2 2007-10-08 15:27:07

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Re: Cizme!

Nu ai retinut de la ce firma sunt?

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#3 2007-10-08 15:29:58

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu am vazut astfel de cizme - super misto - la Just Sons Studio, in Iulius mall Iasi asta iarna...erau din piele intoarsa, culoare crem, cu broderie pe o parte si mulate pana sub genunchi, cu varf ascutit si cu talpa subtire, fara toc- exact cum descrii tu...mi-au placut f mult, dar cum sunt mai mititica de inaltime si nu foarte slabuta, nu ma prea avantajau...poti astapta sa vezi daca mai scot la vanzare si toamna asta sau sa contactezi o reprezentanta de-a lor...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4 2007-10-08 15:35:30

PuffyGirl
Full member
Inregistrat: 2006-07-08

am tot cautat si iarna trecuta si am fost si in cluj si nimic.A fost o prietena dea mea la sibiu si nici ea nu a gasit.Nu am retinut de la ce firma sunt dar am vazut anul trecut la o tipa din liceu avea in picioare si am intrebat-o de unde le-a cumparat si a zis ca de la bucuresti de la o croitoreasa (dinaia ce face papuci la comanda).Nu gasesc si in noiembrie este ziua mea si nu stiu ce sa fac am nevoie de ele. smile

Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare!

#5 2007-10-08 17:15:02

skumpi
Vizitator

vorbind d incaltaminte...ce se poarta toamna-iarna asta ?
e pre devreme pt cizme zic eu...da atunci..ce sa porti ? nustiu

Publicitate

loading...

#6 2007-10-08 17:21:26

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

G&O ai incercat la www.quelle.ro sa vezi poate au modelul kre il cauti u, sau ceva asemanator?

#7 2007-10-08 17:31:19

andrutza
Vizitator

Eu am niste cozme de anul trecut prin decembrie mi le-am luat sunt din piele intoarsa negre, cu botul rotuns si tocul gros....sunt f comode si tin si de cald iar in lateral au niste chestii rotunde mici ca niste pioneze aurii asa....

#8 2007-10-08 17:38:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cat ai dat pe ele andrutza ?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2007-10-08 18:12:51

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

eu anul asta vreau sa imi iau cizme scurte,crem le vreau ca si geanta pe care visez sa mi-o iau hjarta si scurte cu un toculetz comod sa fi din piele moale,ca sa imi pot baga pant in ele,anul trecut mi-am cumparat tot de la donna&donna din mall unele lungi ca asa se purta am dat in decembire anu' trecut 4 mil 800, sunt maro cu crem,super misto si alea....dar eu deja am vazut ca au inceput sa apara astea scurte cu o funda din piele cu botul rotund,ma rog semirotund,si cu toculetz micutz...la alea visez:D numa sper sa imi gasesc nr 35 la modelul care imi place:D

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-10-08 18:51:58)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#10 2007-10-08 18:13:09

skumpi
Vizitator

si eu am primit niste cizmulite tare dragute d la sora mea...sunt d la Mihai Albu da au niste culori..cam excentrice....albastru si gri argintiu...cu bot rotund toc d ala..nici subtzire nici gros
mi`e cumva sa le port pe vremea asta lol

#11 2007-10-08 18:16:59

andrutza
Vizitator

2 mil si ceva

#12 2007-10-08 18:50:21

barbara_mori
Hero member

nu am intrat niciodata la un mag mihai albu...dar cam ce preturi sunt?m-ar bate gandul sa imi iau de ziua cand fac 18 ani de acolo nijte pantofi,dar mie sa nu imi pice fatza cand vad vreo 30 mil pe o pereche...asa ca zimi si mie scumpi,ce preturi sunt,si se merita sa dai atatia bani,sau e doar cu numele wink)

#13 2007-10-08 18:52:39

evilpink
Banat

barbara tu de unde iti cumeri pantofi,ca si eu port cam 35-36 si sunt disperata?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#14 2007-10-08 18:55:33

barbara_mori
Hero member

ralucaelena a scris:

barbara tu de unde iti cumeri pantofi,ca si eu port cam 35-36 si sunt disperata?

tocmai am zis de la donna&donna gasesti super pantofi cizme ce vrei,modele ff misto,si preturi bune,si numai piele,deci nu iti put picioarele in ele:)))) sau sa se zgarie...eu de acolo am nijte vreo 2 perechi de pantofi si cizmele de asta iarna despre care tocmai am zis...la bata daca ai noroc mai gasesti,asta numai atunci cand abia apar modele,ca asa m-am chinuit eu cu nijte pantofiori si abia am gasit 35:D,si la corso milano...misto si acolo modele si gasesti si 35 si 34 la fel ca si la donna&donna..mag astea le gasesti si in mall

#15 2007-10-08 18:56:51

evilpink
Banat

multumesc.ce inseamna preturi ok?

puss puss puss

#16 2007-10-08 19:00:03

barbara_mori
Hero member

pai depinde,uite de exp sap trecuta mi-am cautat nijte pantofiori la donna&donna si acum sunt la jum de pret acolo sunt 1 mil jum,de la 3 mil,cam toate modele sunt asa acolo..dute rpd ca poate mai gasesti,ti-am zis joia trecuta am fost acolo si inca erau la pretul asta...la corso milano si sunt si 4 mil,dar gasesti si pe la 2 jum..depinde ce vrei sa iti iei...iar la bata sunt mai de toate preturile...adica tot asa de la 1 jum pana la 6 mil:)))big_smile eu mi-am gasit pantofiori acolo la 1 700 si sunt super pantofi,si modelu' imi place si sunt si ff comode si merg la orice:D
tu cam de cat dispui?ca asa mai stiu magazine,si cu nr 35 ,34 dar eu pe astea 3 le prefer

#17 2007-10-08 19:01:15

evilpink
Banat

hmmm ceva pe la 2 milioane big_smile

puss puss puss

#18 2007-10-08 19:03:34

barbara_mori
Hero member

ralucaelena a scris:

hmmm ceva pe la 2 milioane big_smile

aa e ff bine atunci....mergi la donna*donna ca ti-am zis sunt super modele acolo,f dragutze si cam toate modelele la 1 mil jum,numa' sper sa mai gasesti oferta...asa mai sunt si la madonette ala din romana ,sunt o gramada de modele acolo f misto si la 2 mil ...gasesti cam oriunde...numa sa ai rabdare sa cauti atat:D mergi in mall ca acolo ai mai multe magazine la care nu trb sa te deplasezi prea mult..ma ref cum e cel de la romana,apoi unul la unirii si tot asa:) bafta:D

#19 2007-10-08 19:05:10

evilpink
Banat

ok multumesc frumos puss

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.