|
Nu esti logat.
Nu o sa pot avea copii?:(#1 2007-10-08 15:32:58
nu o sa pot avea copii?:(tot citind subiecte aici pe forum am citit ca ciclurile mai mici de 25 de zile ar fi anovulatorii. chiar m-a pus pe griji chestia asta. eu il am de 23 de zile. nu o sa pot avea copii? cam la 4-5 zile dupa terminarea menstruatiei am secretia aceea mai lichida, am dureri de burta, mai ales intr-o parte. din toate astea eu am dedus ca atunci are loc ovulatia. imediat dupa ovulatie incepe SPM. din cate stiu eu ciclurile anovulatorii nu au SPM. voi ce credeti? Offline #2 2007-10-08 15:42:52
Re: nu o sa pot avea copii?:(eu cred ca nu e regula batuta in cuie...e foarte posibil sa ovulezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-09 13:25:33
Re: nu o sa pot avea copii?:(menstruatia mea incepe cu 3-4 zile de scurgeri maronii si e urmata apoi de 2-3 zile de sangerari, apoi inca de 2-3 zile de surgeri maronii. eu pe care o consider prima zi a menstruatiei, cea in care am avut prima zi de scurgeri maronii sau cealalta? de ce intreb pe 28 septembrie am avut scurgerea maronie si pe 2 octombrie sangerarea...am avut contact neprotejat pe 6 octombrie. mentionez ca cel mai scurt ciclu a fost de 26 de zile si cel mai lung de 30. perioada fertila mi-a iesit intre 8-19. daca consider prima zi de menstrutie ca fiind 28 sep. atunci eram in prima zi fertila,nu??? Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #4 2007-10-09 13:50:45
Re: nu o sa pot avea copii?:(considera prima zi cea in functie de care ai calculat lungimea ciclurilor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-10-09 13:56:01
Re: nu o sa pot avea copii?:(pai nu stiu cat e de corect cum gandesc eu...de aceea aveam nevoie de o parere:( Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-09 22:29:48
Re: nu o sa pot avea copii?:(merci mult pt. raspuns Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #7 2007-10-09 22:58:51
Re: nu o sa pot avea copii?:(
ce??eu n-am auzit de asta...eu il am de 23-24 de zile adik?..offf m-ai bagat in sperietii tb sa merg la ginecolog ca am cam intrat in panik (( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|