|
Nu esti logat.
Cine greseste oare,eu sau ea??????????????????-3#39 2007-10-11 11:59:11
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????
da ai dreptate aici ,deci ramane cealalta varianta si anume : Offline #40 2007-10-11 12:03:45
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????Da, si mie mi se pare k are o oarecare dreptate the tip...desi a spus-o un pic cam prea agresiv...Nu cred k e ceva normal atunci cand iubesti pe cineva sa il pui sa astepte o asemenea perioada de timp si mai ales in ziua de azi. Sincer mie mi se pare k ea ii pune pe parintii ei in fata relatiei dintre ei doi... I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #41 2007-10-11 12:58:04
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????
le zice bine the tip....si nu e misogin deloc! sau asha mi se pare:P 6 ani de dragoste Offline #42 2007-10-11 13:07:18
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????da...si mie imi place cum le zice....sincer, parca il aud pe barbati-miu...hihi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2007-10-11 13:26:55
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????Am ras de numa' citind ce-a scris the tip. Sunt convinsa ca nu le-a zis cu rea intentie sau ca sa jigneasca. In felul lui, a pus bine punctele pe multi de iiii No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-11 18:36:00
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????da....ei eu, mai ales la partea aia cu batutul copilului in fatza primariei...de parca primaria ar avea vreun amestec...) I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #45 2007-10-11 18:52:48
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????tipa habar nu are ce e bun You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #46 2007-10-11 18:55:18
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????cam are dreptate the tip.hai sa fim seriosi,cand iubesti pe cineva nu te mai intereseaza de restu.dupa tot ce ai facut pt ea nu cred ca se mai indoieste,daca ti la ea sau nu.daca chiar era asa credincioasa,nu mai accepta sexul oral...nu?cel putin,din cate stiu eu,sexul oral e considerat o perversiune,din perspectiva bibliei...adica mai grav decat sexul normal.n`avem de unde sti noi ce e in capul fetei,da totusi...wake up.citeste bine ce ti`a scris the tip...ti`a dat unele sfaturi bune.am avut colege cu parinti incuiati la minte,tot felu de specimene care le duceau la ginecolog o data la nush cat timp,le chemau acasa la ora 9...bla bla(la 18-19 ani) si pt aia nu si`au lasat iubitii sa le astepte atata timp...si crede`ma...parintii lor au reactionat extrem de bine la unele vesti.cateodata mai trebe sa le faci un pic in ciuda,sa le mai iesi din cuvant,sa vada si ei ca ai crescut,te`ai maturizat si esti capabil sa`ti porti singur de grija.nu zic sa faci totul anapoda si sa nu ii mai asculti deloc,dar un pic de libertate si initiativa nu strica.n`am avut probleme de genu,am parinti super de treaba,dar iti spun din experienta colegelor mele,alaturi de care am fost in acele clipe si care acum sunt ok...si cu iubitul si cu parintii...eu cred ca aici e vorba de ea,nu de parinti. bafta oricum...si mai tine`ne la curent Ultima oara a fost editat de ale_eu (2007-10-11 18:56:37) Offline #47 2007-10-11 19:31:51
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????ai grija mare sa nu te ia de fraier...nu mi se pare normal ca tu s-o satisfaci pe ea prin sex oral, dar ea sa nu faca nimic pentru tine intr-o relatie dai si iei, trebuie sa contribuie si ea cu ceva! oricat de sec ar suna, asa e. Ultima oara a fost editat de ivy (2007-10-11 19:33:59) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #48 2007-10-11 19:40:59
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????mult adevar graeste the tip...hi hi hi....saracutul a primit si warn:((...dar lea zis foarte bine... Offline #49 2007-10-11 23:33:56
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????nu e vb de religie....totul pleaca de la niste conceptii invechite Ale parintilor ei,ei nu se prea inteleg iar tatal ei are o boala apriga...alcoolul!!!chestie care duce la suferinta in familie,cuvinte precum .."Pana esti la masa mea face ce zic eu...'Frica e cel mai mare dusman al ei,plange cand vede ca sunt dezamagit de ea...nu stau cu ea de mila,o iubesc si ea ma iubeste.e o fata desteapta si e f draguta doar ca nu a avut o viata prea stralucita in familie si sat ascunsa sa nu vada lumea ce e inauntrul familiei.....nu ma simt judecat de voi ci vreau doar un sfat sa o scot din starea in care e pana nu intru si eu in ea...mi-ar placea sa intre pe forum dar se simte tradata daca ar afla ca vb cu voi atat d multe..... Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #50 2007-10-11 23:40:59
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????du`o la psiholog #51 2007-10-11 23:45:44
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????te inteleg destul de bine. adik o inteleg pe ea. la mine a asteptat vreun an prietenul de atunci pana m-a avut! de ce? pentru ca asa am fost crescuta, sa astept pana simt momentul. asta a fost la 20 ani! In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #52 2007-10-12 01:23:22
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????Interesant. Ultima oara a fost editat de the tip (2007-10-12 01:42:08) Offline #53 2007-10-12 17:27:28
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????the Tip ai o rabdare de milioane,mersi pt sfaturi stiu ca daca as fi mai rece cu ea poate as influentao dar in acel moment se dezamageste de tot,mereu imi spune ca sunt singurul care o mai pretuiesc in viata ei nu vreau sa gresesc si sa o dezamagesc,dar m-am saturat de ore fixe de venit acasa,sa nu stea prea mult p la mine,de iesit prea des nu se poate ca mereu ii gasesc ai ei ceva de lucru numa sa stea acasa,m-am inchis mult in mine,ieseam mai des inainte ,nu aveam carnet ,masina,dar umblam prin tara,acum.......acum vreau sa schimb cate ceva,o sa ies mai des cu sau fara ea,o sa fac doar ce cred eu cai mai bine pt 'mine' o perioada o traiesc fara "noi" si va avea de ales,meru ii spun ca nu o fac sa aleaga intre mine si ai ei doar sa-si vada de familie cand e cazu si de viata de cuplu p alta parte sunt hotarat sa risc ... Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #54 2007-10-12 18:08:41
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????tipule, chestia cu dezamagitul e practicata pe scara larga de femei, se cheama santaj sentimental si dupa cum se vede chiar functioneaza Offline #55 2007-10-12 20:38:02
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????eu nu inteleg. in timpul pe care il gasiti ca sa ii faci oral, ca sa va jucati/ alintati etc, de ce nu accepta sa faca sex pana la capat?! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #56 2007-10-12 22:29:29
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????nu inteleg de ce e tinuta asa de scurt de ai ei?are 21 de ani,e majora si vacinata!te respect pt faptul ca ai respectat o(oki a sunat aiurea formularea)u ii cunostii pe ai ei?va intelegeti bine?cum u ai spus ca ati ajuns la masturbari si sex oral.cred ca puteti sa ajunge ti si mai departe,surprindeo cu un preludiu lung o atmosfera romatica..paote mere asa,,,,sa stii ca e ff important sexul intr o relatie.... take me as i am or watch me as i go! Offline #57 2007-10-13 07:15:57
Re: cine greseste oare,eu sau ea??????????????????eu cred ca nu exista femeie care dupa un oral...care sa ii placa mult de tot sa nu vrea sa il simta si pe partener "in ea"...sau o femeie care il masturbeaza pe iubit sa nu ii vina "sa guste" un pic...eu cred ori ca nu ii place nici sexul oral..nici masturbatul...ori se intretine cu altceva What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|