homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca nu anticonceptionale,atunci ce?

#1 2007-10-08 21:10:10

bebita20
New member
Inregistrat: 2007-09-06

daca nu anticonceptionale,atunci ce?

am si eu o problema...sunt deja la a 2a folie de novynette(pastila5) si am aceleasi reactii ca in prima luna(spotting,dureri puternice de cap,pofta de mancare,tensiune in sani)...am fost la dr.ginecolog si mi-a spus ca sa iau timp de 3 luni dupa care sa ma prezint l;a cabinet si daca reactiile acestea persista in toata aceasta perioada de 3 luni,le intrerup...problema este ca tot dr mi-a zis ca daca le intrerup,alte ac nu imi poate prescrie deoarece acestea au cea mai mica doza de hormoni...mentionez ca prezervativul nu il includ in discutie deoarece nu simt nici o placere...am 20 ani,nici o sarcina sau avort.ce alta metoda contraceptiva as putea folosi la ora actuala in afara de ac,prezervativ sau coitus intrerutus?ms.

#2 2007-10-08 21:20:29

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: daca nu anticonceptionale,atunci ce?

daca si dupa 3 luni iti este rau de la ele.vb. cu un medic de planning ei se pricep mai bine daca esti din buc. ti-o recomand pe doctoressa.nu este adevarat daca astea nu sunt bune pt. tine poti sa incerci cu altele smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-10-08 21:20:38

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

deocamdata eu zic sa urmezi sfatul medicului si sa astepti 3 luni si sa vezi daca mai ai toate simptomele astea. alta metoda mai eficienta decat anticonceptionalele nu este (poate steriletul, legarea trompelor, dar nu este cazul).

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#4 2007-10-08 21:23:18

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Si eu zic la fel sa termini 3 folii si apoi sa vb cu medicul .
De sterilet nu e cazul ,neavand nici o sarcina...

Mamica de 2 pui scumpi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.