homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?-3

#39 2007-02-22 17:04:38

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: daca eshti insarcinata mai ai simptomele menstruatiei?

merita. dar de ce sa tipi la noi?

Nobody home

#40 2007-02-23 14:25:10

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Am si eu o nelamurire si va cer ajutorul. Antibioticele e posibil sa deregleze cm? Mentionez ca acum 3 luni am luat si Postinor si l-am avut dereglat, insa acum trebuia sa imi vina pe 17 februarie, insa ...nimic.

#41 2007-02-23 14:30:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

antibioticele nu deregleaza ciclul, diferitele afectiuni tratate cu antibiotice insa pot deregla ciclul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#42 2007-02-23 14:32:29

Al Pacino
Administrator

Nu, insa o eventuala infectie sistemica pe care ai tratat-o cu ele ar putea sa iti dea o intirziere a menstruatiei

#43 2007-02-25 22:43:36

csaby
New member
Inregistrat: 2006-11-21

scuze dar nu am tipat...........

Publicitate

loading...

#44 2007-02-25 23:09:01

csaby
New member

ah apropo imi poate cineva recomanda prezervative cu spermicide?
mersi si inca odata scuze dc se pare ca am tipat...

#45 2007-02-26 10:45:51

Al Pacino
Administrator

cred ca Durex are si prezervative cu spermicid

#46 2007-02-27 08:02:50

csaby
New member

eu am cautatd dar la durex nu am gasit cu spermicide..apropo sint de treava astea cu spermicide sau doar sunt praf in ochi ca sint cu spermicide?

#47 2007-02-27 12:16:00

manuela80
New member
Inregistrat: 2007-01-03

buna.nu am mai scris demult. am facut dragoste cu prietenul meu fara prezervativ.nu a ejaculat in mine.asa obisnuim sa facem.dar am avut o problema.in ianuarie cicul menstrual a venit pe data de 01.am facut dragoste in timpul ciclului si mi s-a\ oprit.dupa doua zile.daca mai tineti minte v-am scris pt ca mi-era teama ca am ramas insarcinata.apoi a venit pe 27 ianuarie si a tinut 4 zile.toate bune si frumoase dupa ce in urma cu o saptamana am facut din nou dragoste.a doua zi am avut simptomele pe care le am in fiecare luna inainte de ciclu:sani durerosi,dureri de burta... am avut si sangerari care au tinut doar o zi,cu indulgenta doua.am dureri de burta,de sani,dar sangerarea s-a oprit.este posibil sa fiu insarcinata?mi-e teama sa-mi fac un test.eu cred ca trebuie sa vina totusi ciclul.sau ma insel?imi cer scuze.nu stiu ce s-a intamplat de mi-a afisat mesajul de doua ori
sigur ma veti certa

Ultima oara a fost editat de manuela80 (2007-02-27 12:19:25)

#48 2007-02-27 16:05:08

Al Pacino
Administrator

nu te certam pentru mesajul afisat de 2 ori, nu e vina ta....
eu zic sa faci un test de sarcina. Singerarile astea de acum, asa reduse, plus durerile de sini....duc intr-adevar cu gindul la sarcina

#49 2007-02-28 11:32:12

manuela80
New member

astazi de dimineata au inceput,din nou,sangerarile.de aceasta data abundente.m-am gandit eu ca daca luna trecuta a venit pe 27 e posibil sa fie ceva normal ca pe 27-28(adica azi) sa-mi vina ciclul.si in plus aceste dureri de burta persista din ianuarie.mai are rost sa-mi fac un test de sarcina?practic azi e ziua cand trebuia sa inceapa.si daca pot sa va mai intreb ceva......s-a scris atat despre cancerul de col uterin.durerire astea de burta ma inspaimanta.adica simt la un moment dat dureri puternice,incat simt nevoia sa stau jos.concomitent cu acea durere apare una si la axila. eu in urma cu 3 luni am suferit o operatie la san(am avut un nodul,care in urma biopsiei a reiesit ca era benign).am 26 de ani si in viitor as vrea sa fac si un copil,chiar doi.in apara de testul papanicolau ce analize imi puteti recomanda?am motive de ingrijorare?:-S

#50 2007-02-28 11:51:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dak vezi ca ti vine klumea nu mai e nevoie de test...in ceea ce priveste durerile eu iti recomand sa mg la medic deoarece din ce zici tu le ai deja de aproape 2 luni...

happy with him...inlove with him...puss

#51 2007-02-28 12:27:57

Al Pacino
Administrator

o sustin pe crys_ty_na, cu adaugirea ca nu la cancerul de col ne gindim, daca el ar durea mult mai multe femei ar ajunge din vreme la medic..din pacate insa, nu doare

#52 2007-02-28 13:45:46

manuela80
New member

ok.multumesc mult.oricum este destul de abundent.adica,ca si un ciclu normal.dar acum daca tot m-ati speriat dupa ce trece o sa merg la doctor.si o sa fiu convinsa si de sarcina si o sa stiu si din ce cauza am acele dureri de burta.

#53 2007-10-28 20:15:49

Analisa
New member
Inregistrat: 2007-10-26

conform calendarului meu pe 22-23 octombrie trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a venit.Am avut contact sexual protejat cu prezervativ,care la terminarea actului sexual era intact(nu era rupt,nu scapa sperma din micul lui rezervor).Asa ca am pus intarzierea pe seama unei raceli si m-am prezentat la dr.mi s-a prescris Duphaston pt 3 zile,am luat pastilele si tot nu mi-a venit cm...acum incep sa ma ingrijorez si sa ma gandesc la ce-i mai rau:ca ar fi fost prezervativul intepat (nu rupt)si prin acea mica spartura am ajuns sa am contact direct cu o mica cantitate de sperma...stiu ca suna putin sf,dar de o saptamana stau cu stres.Azi dimineata am luat ultimele 2 pastile de duphaston si cm nici gand sa-mi vina.sunt sanse sa fie vorba de sarcina?am de ce sa imi fac griji?eu incerc sa-mi scot din cap scenariile astea sf dar cu cat intarzie mai mult cu atat e mai apasatoare asteptarea si paranoia mea creste...uitam sa spun c-am avut ,pe parcursul acestei saptamani de intarziere, dureri abdominale ca inainte de venirea ciclului,asta pana sa iau duphaston.si ca dupa administrarea pastilelor de duphaston am avut o mica secretie vascoasa(ca cea de la ovulatie)de culoare maronie..insa acum n-am nici dureri abdominale,nici vreun  alt simptom cum ca ar urma sa-mi vina cm

Ultima oara a fost editat de Analisa (2007-10-28 20:21:56)

#54 2007-10-28 20:28:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la cca 5 zile dupa ce termini tratamentul cu duphaston vine menstra asa ca iti faci griji degeaba

mami de minuni hjarta

#55 2007-10-28 21:38:52

Analisa
New member
Inregistrat: 2007-10-26

multumesc de raspunns.sper sa reusesc sa-mi scot grijile din cap...problema la mine e ca am mai patit asa ceva acum 2 ani si pe atunci mi s-a prescris progesteron injectii...si la 30 min dupa a 2-a injectie mi-a venit cm,si de asta eram ingrijorata ca dupa duphaston n-am aceleasi rezultate rapide.

#56 2007-10-29 07:10:57

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

dar progesteronul injectabil e doza de cal...evident ca a venit imediat dupa.

mami de minuni hjarta

#57 2007-11-28 12:06:28

iepurash_20
New member
Inregistrat: 2007-11-27

Buna fetelor...sunt noua pe aici asa ca bine v-am gasit!smile Am si eu cateva nelamuriri...si o mare problema!sad In urma cu aproximativ 5-6 zile am avut niste contacte sexuale neprotejate...nu a ejaculat in mine!!!  (stiu ca am gresit dar ma doare ingrozitor cu prezervativ..abia ma poate penetra...sad si nu am mai avut rabdare pana la inceperea tratamentului cu antibebe..) Ideea e k sunt ffff ingrijorata...prietenul meu se "uda" ff repede..si des..inca de la primul sarut...am citit ceva cum k acea umezire ar fi smegma..un lubrifiant natural la barbati...oare  contine spermatozoizi...???sad Credeti k sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?sad sad sad sad Mentionez k dupa toate acele contacte sexuale...m-am spalat in vagin cu jet de apa aproximativ 10 minute...destul de adanc si temeinic...oare asta scade in vreun fel riscul...?Va rog help!sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.