homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Momentul vostru de fericire suprema...?-3

#39 2007-10-11 00:26:42

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: Momentul vostru de fericire suprema...?

Ce emotionant e topicul asta....
Mie nu-mi vine nimic in cap acum grater((( Si stiu ca sunt nerecunoscatoare.... dar citind ce ai postat voi.. nu cred ca se compara ce am trait eu pana in prezent cu ce ati trait voi... smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#40 2007-10-11 15:07:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mie nu imi trebuie f multe k sa fiu fericita, dar trebuie sa am destul de des motive care sa ma faca sa fiu fericita. daca nu intru in depresie.
in general cand fac ce am eu chef sunt cea mai fericita, deci va imaginati cum am fost la mare tongue cand sunt singura acasa iar sunt cel mai fericit om de pe pamant big_smile(mai ales k vine puiu la p la mine big_smile)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#41 2007-10-11 15:34:01

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

nu stiu ce am, de ieri sunt fericita incontinuu, si de abea astept sa il vad hjarta

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#42 2007-10-11 16:12:11

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Anka si eu la fel.......de cateva zile parca imi vine numai sa-l smotocesc si sa-l pup si sa-l iau in brate

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#43 2007-10-11 20:13:41

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

momentul meu de fericire suprema....hm..se pot spune daca sunt mai multe? am vazut ca fetele mai sus au spus mai multe...
1- cand am intrat la fac la care am vrut.]
2 cand am devenit femeie( big_smile )
si ma mai gadesc si la altele

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

Publicitate

loading...

#44 2007-10-13 21:28:13

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Momente de fericire: destule cat sa ii fiu recunoscatoare Celui de Sus! Cand am intrat la liceu, la facultate, cand am primit bursa pentru cursuri la Paris, apoi in turnul Eiffel cand mi-am dat seama ca mi s-a implinit un vis, cand mi-am dat seama ca iubi-meu este cel pe care il iubesc, cand mi-a spus ca vrea sa se casatoreasca cu mine, sunt foarte fericita cand ma trezesc langa el, cand revine din deplasare si am parte de o imbratisare lunga si calda (deja imi e dor de el!), cand e soare afara sunt cea mai fericita, cand elevii mei imi spun ca ma iubesc, sunt fericita pentru ca sunt sanatoasa, ca fratele meu e pe un drum bun si e bine, acum ma simt fericita... iar toata fericirea mea este umbrita un pic de gandul ca as fi vrut ca parintii mei sa fi apucat sa traiasca si sa vada ca cei doi copii ai lor sunt realizati! asta e! sunt, totusi, fericita de viata pe care o am acum! multe fericire si voua!

#45 2007-10-13 21:29:00

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

nu cred k am trait pana acum asa ceva... sad

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#46 2007-10-13 21:31:41

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Lili priveste cu indulgenta in trecut si vei gasi momente de fericire! cauta in suflet si in minte! cauta in minunea de a trai, cauta in tot ce este frumos si te inconjoara! sa fii fericita!

#47 2007-10-13 21:59:14

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

ela m-ai facut sa plang grater((((  dar din pacate stiu ce spun. nu am avut nici macar un moment de fericire suprema grater((

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#48 2007-10-13 22:01:18

bibishor
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

cea mai fericita zi din viata mea a fost cand mi-a facut rezervare la microbuz sa vin in romania dupa un an de stat printre straini, an in care l-am vazut pe logodnicul meu de o data live si de mii de ori pe webcam, iar punctul culminant a fost cand am ajuns, m-a luat in brate si mi-a spus ca nu mai imi da drumul niciodata........simteam ca plutesc...si de un an incoace toate visele mele incep sa se implineasca. Va doresc si voua tot binele din lume si sa fiti si voi asa de fericite cum sunt si eu acum

Ultima oara a fost editat de bibishor (2007-10-13 22:02:22)

Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa!

#49 2007-10-13 23:24:14

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Imi amintesc atatea momente de fericire alaturi de el...
   De kteva ori knd mi-au dat lacrimile de fericire in timp ce ma tinea in brate si ma iubea...privirea lui...kre simteam k patrunde pana in cel mai adanc locshor din inima mea... Atatea monete alaturi de el mi-au adus fericire...
   Nush de ce...dar nu pot zike k intrarea la facultate a fost un moment de fericire suprema..ma intreb de ce,k de vrut am vrut sa intru... 
    Knd am avut primul orgasm...big_smile am sa-l tin minte toata viatza...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#50 2007-10-14 14:50:37

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

un moment de fericire suprema il am atunci cand imi cumpar ceva ce imi doream de foarte mult timp... mai ales haine big_smile

Ultima oara a fost editat de oana_nice (2007-10-14 14:50:49)

#51 2008-01-22 01:25:04

puscau_andreea
New member
Inregistrat: 2008-01-15

acum 4 luni knd ma-m kasatorit ku barbatul kare la-u ravnit multe...lol cea mai fericita zi din viata mea ...si knd am aflat k sunt insarcinata...

iubeste si vei iubit....

#52 2008-01-22 01:45:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

imi vine in minte acum primul sarut pe care mi l-a furat (la propriu) puiul meu. eram in discutii de ceva vreme, dar el se cam temea de un refuz, si eu imi doream atat de mult sa ma sarute... stateam unul langa altul iar eu eram cu privirea pierduta... si-a facut curaj, s-a avantat spre mine si si-a lipit buzele de ale mele... iar eu m-am speriat de numa, pt ca nu ma asteptam, dar nu am putut sa ma feresc, m-au trecut un infinit de fiori... si de atunci sunt cea mai fericita de pe pamant... il iubesc din tot sufletul meu; mi-a zis dupa un timp ca a preferat sa riste atunci si sa sufere in urma unui eventual refuz decat sa ramana apoi cu regretul ca nu a incercat...

Ultima oara a fost editat de camysh (2008-01-22 07:20:36)

#53 2008-01-22 06:57:26

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

cand m-am casatorit..
pe cel cu sarcina il trec la necazuri...

#54 2008-01-22 08:39:39

loredana_tatiana
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2007-10-02

cel mai recent:intalnirea cu  iubitul meu de ieri dimineata,petrecuta dupa 8 luni in care nu ne-am vazut decat in poze

It's over!

#55 2008-01-22 09:40:35

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

loredana_tatiana a scris:

cel mai recent:intalnirea cu  iubitul meu de ieri dimineata,petrecuta dupa 8 luni in care nu ne-am vazut decat in poze

offtopic: si cum ati rezistat? a fost el plecat sau cum? nu ati avut momente in care ati zis " gata, nu mai pot"? pun atatea intrebari, pt k sunt intr-o situatie similara si pana la vara......vai mult mai esad

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#56 2008-01-22 10:20:23

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

poi  printre  momentele  de  fericire 
*pe  plan  sentimental  ar  fi  atunci   cand  m'a  invitat  intr'un  final  la  un  cico....oftam  de  fiecare  data  cand  vb  pe  mess  si  terminam  conversatia  cu  un "somn  usor"  si  nu  cu  o  invitatie in  oras big_smile.....apoi  cand  mi'a  spus  te  iubesc...iar  in  momentul  de  fatza ma  opresc   in   loc  cateva  clipe  si  pur   si  simplu  radiez  de  o  fericire  inexplicabila(de fapt e..big_smile)
*al  2'lea  set  de  momente  fericite  ar  fi  cand  dupa  prima  sesiune  am  luat  bursa....si  anu  asta  k  mi'am  recapatat'o  dupa  un  sem  pauza...si  k  au  scapat  ai  mei  teferi  din  accident...aveam sanse  sa  raman  orfana  de  amandoi sad

#57 2008-01-22 12:54:19

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

de fericire suprema nu cred am avut parte..pot totusi sa amintesc:
# prima oara cand am dormit cu el (m-a tinut toata noaptea in brate si nu inceta sa ma pupe pe frunte..mi s-a parut foarte romantic)
# cand mi-a zis ca ma iubeste
# cand fac dragoste cu el big_smile
# sunt fericita cand vine seara acasa. ma strange in brate si ma saruta
# sunt fericita ca am langa mine prieteni adevarati

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.