|
Nu esti logat.
Momentul vostru de fericire suprema...?-3#39 2007-10-11 00:26:42
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?Ce emotionant e topicul asta.... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #40 2007-10-11 15:07:59
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?mie nu imi trebuie f multe k sa fiu fericita, dar trebuie sa am destul de des motive care sa ma faca sa fiu fericita. daca nu intru in depresie. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #41 2007-10-11 15:34:01
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?nu stiu ce am, de ieri sunt fericita incontinuu, si de abea astept sa il vad Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #42 2007-10-11 16:12:11
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?Anka si eu la fel.......de cateva zile parca imi vine numai sa-l smotocesc si sa-l pup si sa-l iau in brate You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #43 2007-10-11 20:13:41
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?momentul meu de fericire suprema....hm..se pot spune daca sunt mai multe? am vazut ca fetele mai sus au spus mai multe... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-13 21:28:13
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?Momente de fericire: destule cat sa ii fiu recunoscatoare Celui de Sus! Cand am intrat la liceu, la facultate, cand am primit bursa pentru cursuri la Paris, apoi in turnul Eiffel cand mi-am dat seama ca mi s-a implinit un vis, cand mi-am dat seama ca iubi-meu este cel pe care il iubesc, cand mi-a spus ca vrea sa se casatoreasca cu mine, sunt foarte fericita cand ma trezesc langa el, cand revine din deplasare si am parte de o imbratisare lunga si calda (deja imi e dor de el!), cand e soare afara sunt cea mai fericita, cand elevii mei imi spun ca ma iubesc, sunt fericita pentru ca sunt sanatoasa, ca fratele meu e pe un drum bun si e bine, acum ma simt fericita... iar toata fericirea mea este umbrita un pic de gandul ca as fi vrut ca parintii mei sa fi apucat sa traiasca si sa vada ca cei doi copii ai lor sunt realizati! asta e! sunt, totusi, fericita de viata pe care o am acum! multe fericire si voua! Offline #45 2007-10-13 21:29:00
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?nu cred k am trait pana acum asa ceva... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #46 2007-10-13 21:31:41
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?Lili priveste cu indulgenta in trecut si vei gasi momente de fericire! cauta in suflet si in minte! cauta in minunea de a trai, cauta in tot ce este frumos si te inconjoara! sa fii fericita! Offline #47 2007-10-13 21:59:14
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?ela m-ai facut sa plang (((( dar din pacate stiu ce spun. nu am avut nici macar un moment de fericire suprema (( Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #48 2007-10-13 22:01:18
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?cea mai fericita zi din viata mea a fost cand mi-a facut rezervare la microbuz sa vin in romania dupa un an de stat printre straini, an in care l-am vazut pe logodnicul meu de o data live si de mii de ori pe webcam, iar punctul culminant a fost cand am ajuns, m-a luat in brate si mi-a spus ca nu mai imi da drumul niciodata........simteam ca plutesc...si de un an incoace toate visele mele incep sa se implineasca. Va doresc si voua tot binele din lume si sa fiti si voi asa de fericite cum sunt si eu acum Ultima oara a fost editat de bibishor (2007-10-13 22:02:22) Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #49 2007-10-13 23:24:14
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?Imi amintesc atatea momente de fericire alaturi de el... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #50 2007-10-14 14:50:37
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?un moment de fericire suprema il am atunci cand imi cumpar ceva ce imi doream de foarte mult timp... mai ales haine Ultima oara a fost editat de oana_nice (2007-10-14 14:50:49) Offline #51 2008-01-22 01:25:04
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?acum 4 luni knd ma-m kasatorit ku barbatul kare la-u ravnit multe...lol cea mai fericita zi din viata mea ...si knd am aflat k sunt insarcinata... iubeste si vei iubit.... Offline #52 2008-01-22 01:45:15
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?imi vine in minte acum primul sarut pe care mi l-a furat (la propriu) puiul meu. eram in discutii de ceva vreme, dar el se cam temea de un refuz, si eu imi doream atat de mult sa ma sarute... stateam unul langa altul iar eu eram cu privirea pierduta... si-a facut curaj, s-a avantat spre mine si si-a lipit buzele de ale mele... iar eu m-am speriat de numa, pt ca nu ma asteptam, dar nu am putut sa ma feresc, m-au trecut un infinit de fiori... si de atunci sunt cea mai fericita de pe pamant... il iubesc din tot sufletul meu; mi-a zis dupa un timp ca a preferat sa riste atunci si sa sufere in urma unui eventual refuz decat sa ramana apoi cu regretul ca nu a incercat... Ultima oara a fost editat de camysh (2008-01-22 07:20:36) Offline #53 2008-01-22 06:57:26
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?cand m-am casatorit.. Offline #54 2008-01-22 08:39:39
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?cel mai recent:intalnirea cu iubitul meu de ieri dimineata,petrecuta dupa 8 luni in care nu ne-am vazut decat in poze It's over! Offline #55 2008-01-22 09:40:35
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?
offtopic: si cum ati rezistat? a fost el plecat sau cum? nu ati avut momente in care ati zis " gata, nu mai pot"? pun atatea intrebari, pt k sunt intr-o situatie similara si pana la vara......vai mult mai e Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #56 2008-01-22 10:20:23
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?poi printre momentele de fericire Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #57 2008-01-22 12:54:19
Re: Momentul vostru de fericire suprema...?de fericire suprema nu cred am avut parte..pot totusi sa amintesc: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|