|
Nu esti logat.
Par alb#1 2007-10-09 14:43:34
par alba inceput de la un singur fir...acum ceva ani...si acum sunt din ce in ce mai multe...n-as putea spune cate, 20-30...eu tot incerc sa le smulg, dar apar din nou...tot mai multe... cat par alb e normal sa ai la 24 de ani? pe mine ma streseaza, ca vad ca sunt din ce in ce mai multe... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2 2007-10-09 14:51:09
Re: par albeu stiu ca nu este bine sa le smulgi.cat par alb este normal sa ai la 24 de ani........... nu stiu dar cred ca depinde si de bagajul genetic daca unul dintre parinti a inceput sa albeasca de timpuriu ..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-09 14:53:01
Re: par albhmm...nu pot sa nu le smulg, ca nu arata bine...si sa ma vopsesc pentru atata tot, nu merita, pentru ca-mi place culoarea de par pe care o am de la natura "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-10-09 14:58:25
Re: par albpoate ar fi mai bine sa le tai cat mai aproape de radacina decat sa le smulgi. si eu stiam k nu e bine sa le smulgi 29+ Offline #5 2007-10-09 15:02:12
Re: par alb"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-09 15:43:47
Re: par albnicolle, nu merita sa te agiti, cu toate vopselele astea care sunt acum... n-ai ce sa-i faci, eu stiu ca e ereditar, eu aveam o colega care in liceu avea jumatate din par alb, mama ei fusese la fel... Offline #7 2007-10-09 15:49:39
Re: par albs-ar putea sa fie ereditar, desi n-as baga mana-n foc...ma gandesc sa nu fie de la stress...stiu ca pana la urma il pot vopsi, dar ma enerveaza cand descopar in fiecare zi cate 1-2 fire noi...la varsta asta... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #8 2007-10-09 16:05:55
Re: par albsi eu tot pe atunci am inceput sa le descopar...le-am lasat in pace, m-am gindit ca imi dau prestanta...nu s-au inmultit dramatic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-10-09 16:19:20
Re: par albdeja ma simt ceva mai bine... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2007-10-09 17:06:18
Re: par albda firele albe dau o anumita prestanta si la femei si la barbati,defapt printre primele lucruri pe care le-am remarcat la iubitul meu au fost firele albe mi se parea foarte sexy VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-10-09 17:55:16
Re: par albacest lucru se mosteneste , asa ca nu prea ai ce face dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #12 2007-10-09 18:46:52
Re: par albimi vine acum in minte Hagi si zicea si el k de tanar are fire albe...dar probbail e ceva ereditar! #13 2007-10-09 19:47:27
Re: par albcumnatul meu la 12 ani a inceput sa aiba fire albe la 12 ani.acum are 33 si e carunt Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #14 2007-10-09 19:51:21
Re: par albEu tin minte ca pe la 7 ani avea vreo 2 fire de par albe... acum, la 21 de ani, am vreo 3-4...si ma streseaza groaznic... Mai ales ca sunt bruneta si se observa.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #15 2007-10-09 21:35:14
Re: par albtocamai ca si eu sunt bruneta si se observa...un barbat grizonat poate fi sexy, intr-adevar,...dar o femeie bruneta, cu "suvite" argintii..hmmm.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|