|
Nu esti logat.
Cezariana pro sau contra-11#191 2008-09-19 13:02:49
Re: Cezariana pro sau contrasunt de acord cu ultima ta fraza _alexa_ Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #192 2008-09-19 16:48:25
Re: Cezariana pro sau contraeu tot timpul mi-am zis ca daca o sa am un copil se va naste prin cezariana...asa mi-am dorit de cand ma stiu. intamplarea a facut ca sa am si indicatie pentru ea si nu au fost probleme, dar oricum ar fi fost tot asa nasteam. stiam ce ma asteapta si de aceea poate si recuperarea a fost mult mai rapida si fara probleme. consider ca daca stii la ce sa te astepti si esti pregatit sufleteste pentru asta, indiferent de nasti natural sau cezariana, recuperarea si toate prin care trebuie sa treci sunt mult mai usor de suportat. Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim. Offline #193 2008-09-19 16:57:30
Re: Cezariana pro sau contra
si eu la fel _alexa_ Offline #194 2008-09-19 19:45:14
Re: Cezariana pro sau contraMultumesc de sfat. Adelin-Alexandru Offline #195 2008-09-19 20:42:09
Re: Cezariana pro sau contramai e timp mami de minuni Offline Publicitateloading...
#196 2008-09-20 00:51:34
Re: Cezariana pro sau contra
si cum a fost la nasterea naturala de spui ca ti-e frica erikamirel? Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #197 2008-09-20 01:43:23
Re: Cezariana pro sau contranu e dureroasa deloc cezariana sau nu e dureroasa in comparatie cu nasterea naturala ,riscanta deoarece se face anestezie care dc nu e facuta cum trebe pa pa viata si mai ales ca bebe se scoate in urmatoarele 5 min de cand ai adormit...deci gandeste te cum trebuie sa taie doct eu am avut adika am 15 taieturi 14 se lipesc mai greu deoarece sunt in interior dar a 15 cea care se vede in 2 zile scoate firele si gata se vindeca .Aha si e dureros cand te ridici dupa operatie dar doar cateva ore apoi esti fresh eu urcam 3 etaje sa i au lapptic pt bebelina si le am vazut pe cele cu nastere naturala abea mergeau nu puteau sta in fund se vaitau...etc noi cu cezariene zburdam prin spital dar cred ca depinde si de organism si oricum eu nu am facut cez la cerere ci din cauza ca nu mai aveam miscari fetale si era un caz vital...dar visam la cezariana deoarece ma inspaimanta durerea in sine. Offline #198 2008-09-20 11:09:35
Re: Cezariana pro sau contrasamy Nasterea normala a fost foarte dureroasa, desi am suferit doar vre-o 3 ore, dar au insemnat o vesnicie. Ma tot gandeam la fetele care stateau si cate 3-4 zile in durerile alea. Cum rezista? Intradevar in fund nu am putut sa stau vre-o o saptamna, dar totul a fost natural (lactatia, vindecarea, scaunul) nu a trebuit provocat nimic. Mi-e frica doar de dureri, in rest este mai bine natural. Am inteles ca la cezariana dupa nastere nu ai voie nici pe bebe sa ridici. Daca nu ai pe cineva langa tine sa te ajute este foarte greu. Poti afecta operatia chinuind sa ridici. Nu stiu,,,,,, dar e greu de decis.. Adelin-Alexandru Offline #199 2008-09-20 13:19:13
Re: Cezariana pro sau contranu mi-a interzis nimeni sa imi ridic bebelul dupa 24 de ore te ridici, te plimbi, esti la regim 3 zile datorita clismei, dar dupa reluarea tranzitului poti manca de toate. e greu cu mersul la toaleta pt ca ustura operatia, tre sa stai cu pansamente si brauri pe tine, dar trece. dupa 1-2 zile de stat acasa eram ca noua si in urmatoarea saptamana mergeam la cumpraturi mami de minuni Offline #200 2008-09-20 17:56:34
Re: Cezariana pro sau contraAsa mai merge sa-ti revi repede...... cunostinte le mele care au nascut cu cezariana desi copii au deja peste 4 luni inca se vaita de dureri de greutati etc... Adelin-Alexandru Offline #201 2008-09-20 18:15:03
Re: Cezariana pro sau contrafetelor, eu in timpul sarcinii aduceam caldari cu apa de la pompa. acum, dupa cezariana...la fel. lumea zice ca-s nebuna...dar daca nu ma doare nik.... in spital cat am stat, dupa ce am iesit de la reanimare...am tot haladuit pe acolo. erau fete cu nastere naturala care abia se tineau pe picioare si pupau peretii pe acolo. eu nu aveam nik. doar putin ma durea operatia. sunt pro cezariana si imi pare bine ca am ales sa nasc asa. Offline #202 2008-09-20 18:32:28
Re: Cezariana pro sau contracontra There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #203 2008-09-20 19:15:03
Re: Cezariana pro sau contraclar depinde si de organism. la un moment dat m-am dus la schimbat pansamentul si m-am aranjat singura pe patul respectiv si asistenta se uita contrariata la mine cum de am reusit, asta fiind a doua zi de la operatie un singur lucru nu l-am putut face singura in prima zi - toaleta down there si pt asta m-a ajutat o asistenta (veneau si intrebau daca te descurci ) mami de minuni Offline #204 2008-09-22 08:01:35
Re: Cezariana pro sau contraConcluzie.... Indiferent cum nasti, depinde de organism si de bunavointa.Numai sa fim sanatosi si mamele si copii Adelin-Alexandru Offline #205 2008-11-04 13:30:06
Re: Cezariana pro sau contraDE epidurala stie cineva ceva?As vrea sa nasc normal, dar sa trisez putin cu epidurala .Am auzit ca e mult mai usor, dar cam cat costa sau ce presupune , habar n-am .Voi ati trecut prin asa ceva? Offline #206 2008-11-04 14:36:31
Re: Cezariana pro sau contrasi io optez tot pt naturala ....cu epidurala binenteles ..be the best ...fuck the rest )) Offline #207 2008-11-04 14:50:57
Re: Cezariana pro sau contraIntre timp am cautat pe net si kitul intreg pentru epidurala este in jur de un 150 de ron. Am rasuflat usurata, de fapt auzisem de o suta de euro Offline #208 2008-11-04 19:03:49
Re: Cezariana pro sau contraeu votez pro cezariana. am insa o mica retinere in ceea ce priveste lactatia. am inteles ca se declanseaza mai greu dupa o cezariana. e adevarat? 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #209 2008-11-04 19:20:40
Re: Cezariana pro sau contraasa am auzit si eu,cel putin vecina de la parter a nascut prin cezariana si abia dupa vreo 2- 3 zile a putut alapta,dar cel mai sigur ti-o pot spune fetele de pe forum care au nascut prin cezariana:hug: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|