|
Nu esti logat.
Am facut o prostie...#1 2007-10-09 18:51:58
am facut o prostie...am facut o prostie...(un mesaj ce trebuia sa ajunga la o prietena /(de fapt e mail)ii povetseam intim despre exu si ca ma gandesc la el..a ajuns la actualul,,,....aseara am vb toata noaptea a zis ,,ca mi mai da o sansa,,,da eu nu sh cum sa ma compotrt,,,ma simt asa de prost:((acuma mi am dat seama ca pe el il vreau..cum ii mai recastig eu increderea?cand am gresit atat:(((nu sh ce sa fac?...am nevoie de un sfat va rog...ceva.nu ma judecati va rog...m aimt prost pt ca el a zis ca ma iarta dar mie frika sa nu apapra un gol...joi va veni...noi suntem la distanta ,nu sh cum sa ma comport.nu sh ce sa fac ce sa zic..regret enorm:(( take me as i am or watch me as i go! Offline #2 2007-10-09 18:56:57
Re: am facut o prostie...parerea mea este sa vorbesti cu el si sa ii explici ca ex-ul nu mai inseamna nimik pentru tine si cum ziceai si tu "ca pe el il vreau",iar ca si comportament eu zic sa fie normal si sa incerci sa ii arati ca el e the one,nu celalalt.....multa bafta iti doresc si ai grija.. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #3 2007-10-09 18:59:22
Re: am facut o prostie...luna_amara, dincolo e audienta mai mare, era de-ajuns sa postezi acolo mai-mai Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-09 19:00:01) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-10-09 19:07:20
Re: am facut o prostie...eu zic ca o sa ii treaca. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2007-10-09 19:08:46
Re: am facut o prostie...da da eu ziceam,,,,ca nu simt cu el ceea ce simteam cu exu..adika el nu ma atinge ca exul si stuff ca astea:((ca nu ma atrage sa fac dragoste cu el si crede ma ca l a durut take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-09 19:24:17
Re: am facut o prostie...da asa e l-a durut dar daca te iubeste va trece peste asta si va face tot posibilul sa iti demonstreze exact contrariul a ceea ce ai zis tu,nush de ce dar eu presimt un happy-end in pov asta,eu zic ca daca tu ii arati ca vrei sa te ierte cu adevarat,o va face,,,,bafta si succes si noroc si tot ce vrei u.... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #7 2007-10-09 19:39:41
Re: am facut o prostie...
brr...gandeste`te sa`ti fi zis tzie asa ceva..k n`ai mai fi vrut sa auzi d el cat traiesti! #8 2007-10-09 19:50:21
nu l mai iubesc,,,,deloc...insa nu sh ce a fost in capu meu si mai ales cum a ajuns e maiul meu la el:((l am ranit si mie foarte greu sa dau ochii cu el mai ales ca..stiu ca l am ranit si da ,daca el mi ar fi facut asta.recunosc nu l as fi iertat...nu am mai trecut prin asta...si niki nu vreau sa l pierd:(( take me as i am or watch me as i go! Offline #9 2007-10-09 20:04:05
Re: am facut o prostie...eu zic k o sa fie bine...ai incredere in tine..shi eu l-am dezamagit pe ubytu dupa 4 luni de relatzie...l-am dezamagit rau tare nu asha...shi totushi m-a iertat shi mi-a zis ca ma iubeshte shi am inceput o noua etapa din viatza noastra shi de atunci ne-am iubit tot mai mult...cu toate ca a trebuit sa ii recashtig increderea shi sa-i demonstrez cat de mult inseamna pt mn...important este k am vrut amandoi sa continuam shi am crezut in noi ...shi dak el tzi-a dat o noua shansa profita de ea...knd vine inapoi spunei k-tzi pare rau shi k de acum o sa fie mai mumos shi o sa-l apreciezi mai mult ...eu va urez succes shi sa va iubitzi MUUULTTT ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #10 2007-10-09 21:48:08
Re: am facut o prostie...fi sincera cu el ... si zi ca ai avut un moment de ratacire cand teai gandit la el ... si tiai dat seama dupa ce si cum si pe cine iubesti cu adevarat ... sigur o sa aprecieze ca esti sincera cu el ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #11 2007-10-09 23:09:03
pai daca chiar asa e, daca chiar nu te atrage sa faci dragoste cu el, spune-i k ai realizat tu k diferenta dintre el si exu e un ceva un detaliu mic, gasesti tu. si asa te si impaci cu el, si va si imbunatatiti viata sexuala http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|