|
Nu esti logat.
Stepper-4#58 2009-06-04 11:17:36
Re: stepperpe mine nici sa il desfac nu m-a lasat Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #59 2009-06-04 11:38:49
Re: stepper
Ma gandeam sa l iau de pe net in ideea daca imi dadea si garantie,altfel nu....Din cate vad Decathlon,e doar in Buc. ,e bine ca ai garantie 2 ani la el,vad ca in Carrefour,Selgros,etc,au doar 1 an garantie..O sa zic sa l desfaca,desi nu cred ca o sa faca asta,au unul pus desfacut si restul sunt sigilate.. Offline #60 2009-06-04 13:44:46
Re: stepperdak refuza sa ti-l desfaca,le zici k nu il mai iei.pai tu de unde sti dak e bun sau nu? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #61 2009-06-04 13:49:27
Re: stepperacum depinde de ce i de acolo,dar nu cred ca sta sa l desfaca la fiecare client care vine...tu nu ziceai ca nu au vr sa ti l desfaca?si dupa aia uite ca s a stricat,n as vrea sa patesc la fel.. Offline #62 2009-06-04 13:51:57
Re: stepperpai eu am dat peste niste nesimtiti,si nici k am vrut sa ma cert cu ei.dar poate de unde il iei tu sunt mai amabili.oricum,atata timp kt ai garantie,e ok si dak nu ti-l desfac Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#63 2009-06-04 13:56:45
Re: stepperSper sa fie amabili,da e bine atata timp cat ai garantie chiar daca nu ti l desfac...tu acum il ai la reparat? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|