|
Nu esti logat.
Neregula?-3#39 2007-10-11 19:33:19
Re: neregula?eu ma gandesc k poate tu ai ramas usor traumatizata dupa prima data...si de fiecare data cand o faceti tu astepti sa vina durerea si nu te gandesti deloc in strafundul tau k poate chiar ar putea sa iti faca placere. Nu stiu, poate ar trebui atunci cand va puneti pe treaba sa te gandesti k intr-adevar poate fi ceva foarte placut. Eu cred k poate e modul tau de abordare. I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #40 2007-10-11 19:35:17
Re: neregula?
eventual tu cu picioarele perfect unite e super pt o frecare mai puternica Just like a tattoo I'll always have you... Offline #41 2007-10-11 21:41:42
Re: neregula?pe scurt: eram intr-o relatie de 9 luni pe car eo creeam perfecta... mi-am icneput viata sexuala cu el, mi-a oarut rau si in tim si dupa aia, m-a durut foarte tare... apoi s-a despartiit de mine... aici pauza aia de 6 luni.. si apoi a venit iubitul meu.. pe car eil ador.asta sa fie cauza?dmonika s-a apropiat foarte tare de chestia asta si poate ca ar fi trebuit sa precizez. Offline #42 2007-10-13 14:46:56
Re: neregula?da, deci am icnercat cu lubrifiant de asta data... ca deh... poate am probleme cu lubrifierea si mais tiu eu..prima oara bine...evident, nimic simtit.a doua oara.. ma simteam.. aiurea... la un moment dat parca trebuia sa merg la baie pentru urinatdesi stiu k nu trebuia sa fac pkuso senzatie de discomfort.. Ultima oara a fost editat de bittersweet (2007-10-13 14:47:50) Offline #43 2007-10-13 15:09:01
Re: neregula?la mine e inver dupa ce fac sex peretii se dilata.la noi penetrarea are loc cu mai multa atentie ca eu sunt mai stramta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-13 15:55:06
Re: neregula?si ce fac? e enervant si dureros Ultima oara a fost editat de bittersweet (2007-10-13 15:55:14) Offline #45 2007-10-13 15:56:32
Re: neregula?chiar nu stiu ce sa iyi zic.in mod normal ar trebui sa se dilate.eu dupa sex cand ma spal cu degetul intra mult mai usor.cand te speli dupa intra greu degetul te doare? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2007-10-14 14:14:00
Re: neregula?da... parca.. nuj..e iritat... adik ma doare... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|