|
Nu esti logat.
Nu inteleg#1 2007-10-10 15:29:17
nu intelegsunt la prima folie yasmin.mai am 4 pastilute.ma dor sanii de doua saptamani si s-au marit si imi creaza o stare de disconfort.am cerut mai multe pareri despre ce sa fac.nu inteleg ceva: o parte imi zic sa continui ca e normal asa , o parte imi zic sa termin folia si sa le opresc (de expl dr. ginecolog mi-a zis sa le opresc dc ma dor sanii desi initial a zis sa le iau , ca e normal sa am asemenea simptome). pana la urma cand trebuie schimbate AC? dupa trei luni sau mai devreme?ca acum nu mai stiu daca sa le iau si luna urmatoare sau nu.si cu sanii e normal sa ma doara de atata timp? Offline #2 2007-10-10 15:39:33
Re: nu intelegdin experienta mea, am patit exact la fel, eu am asteptat 3 luni. daca dupa 3 luni e la fel si te deranjeaza foarte tare, poti merge sa le schimbi. e normal sa te doara, fiindca s-au marit putin de la yasmin. Offline #3 2007-10-10 16:15:30
Re: nu intelegDe regula, perioada de adaptare este de 3 luni. Daca dupa aia tot te mai deranjeaza mergi la planning. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-10-10 16:54:02
Re: nu intelegintrebarea e cit de tare te dor...ca te dor, daca nu dor tare, nu e problema...se intimpla pentru ca cresc, la fel se intimpla si in sarcina, nu e nimic grav...daca insa te dor foarte tare, e cazul sa mergi la medic sa ti le schimbe. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-10-11 11:46:22
Re: nu intelegpai ma dor cam ca la SPM, poate un pic mai tare. ce vreau sa mai intreb pe doctoressa: o sa revina la forma initiala?oricum abia astept sa vad ce se intampla la a doua folie, daca ma dor la fel...multumesc pentru raspunsuri Ultima oara a fost editat de oanatempt (2007-10-11 12:05:37) Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-11 11:49:43
Re: nu intelegor sa revina daca opresti pastilele. atita timp cit iei ramin cam asa cum sunt acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|