|
Nu esti logat.
Sarcina Molara#1 2007-10-10 18:54:24
Sarcina MolaraSunt cam disperata!. Offline #2 2007-10-10 20:50:44Re: Sarcina Molaracuraj, nu dispera - disperarea e cel mai mare dusman. eu nu stiu ce sa iti spun, iti vor spune fetele care stiu. atat ma duce mintea, sa iti zic sa ai curaj si incredere in Dumnezeu, pentru ca trebuie sa fie bine pentru tine si baietelul tau. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #3 2007-10-10 20:59:22
Re: Sarcina Molaramiha, eu zic sa nu te panichezi. daca doctorul ti-a spus ca sunt niste cheaguri de sange si se vor elimina, atunci nu are de ce sa fie cancer. din cate am citit eu exista sanse mici ca in urma unei sarcini molare sa apara cancer. asa ca nu te ingrijora. poate, ca sa te simti mai bine, sa te mai duci la inca un doctor sa mai iei si o a doua opinie. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #4 2007-10-10 21:02:44
Re: Sarcina Molaracontroalele trebuie facute din 3 in 3 luni timp de un an de zile. la fel si beta hcg trebuie dozat periodic pana la normalizare pt a vedea din timp daca apare vreo modificare. mami de minuni Offline #5 2007-10-11 09:59:11
Re: Sarcina Molaramiha o sa fie bine! ce inseamna sarcina molara? Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-11 10:27:02
Re: Sarcina Molaramiha, si daca apare coriocarcinom, cu supraveghere buna nu iti va fi fatal...nu te panica, moralul e foarte important Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-10-11 12:50:10
Re: Sarcina Molarasau fatul poate sa nu existe de la inceput ci doar celulele trofoblastice din care se dezvolta placenta. sunt anomalii genetice foarte rare. mami de minuni Offline #8 2011-12-21 18:01:01
Re: Sarcina Molaracu inima cat un purice stau si eu. Offline #9 2011-12-21 19:30:45
Re: Sarcina Molaraclaudia, nu este suficienta o singura valoare a beta HCG. trebuie mai multe, la interval de 48 ore. dar poate sa nu fie relevant nici asta... cand sarcina o sa mai creasca putin o sa se poata face diagnosticare clara, prin echografie. Offline #10 2011-12-27 08:42:41
Re: Sarcina Molaramultumesc. am transmis rezultatul analizei medicului si mi-a spus ca e ok. oricum trebuie sa merg iarasi la control maine. sper sa fie bine, bine. vreau acest copil, tinand cont ca dupa ce l-am nascut pe baietel acum 6 ani pe 25 dec, de vreo 3 ani nu ne mai protejam si am facut ceva tratamente dar, nici un bebe. Concluzia a fost ca toate problemele pe care le aveam au fost de natuira hormonala datorita problemelor familiare. Dupa ce acestea au cam disparut a aparut imediat o sarcina. La primul copil nu am avut nici un fel de probleme, iar nasterea a durat cu tot cu travaliu 2 ore. problema acum e faptul ca am uterul cu retroversa si la ecograf se mai vede ceva ca un tesut undeva aproape de embrion. sper din toata inima sa nu fie nimic, sper de fapt sa fie vorba de marginea unde uterul se intoarce. Acum doar CEL DE SUS POATE FACE CEVA. Offline #12 2011-12-29 09:58:46
Re: Sarcina Molarasunt fericita! Offline #13 2011-12-29 10:10:03
Re: Sarcina MolaraFelicitari claudia!sarcina usoara Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|