|
Nu esti logat.
Intrerupere anticonceptionale#1 2007-10-11 11:54:10
Intrerupere anticonceptionaleBuna, Offline #2 2007-10-11 12:46:21
Re: Intrerupere anticonceptionalecopilul nu e afectat, poti ramane insarcinata oricand...pastila se elimina f repede, motiv pt care apar probleme atunci cand uiti sa o iei si intarzii mai mult de 12 ore...asta e intervalul de timp in care ea e prezenta in organism...apoi nu Ultima oara a fost editat de mika (2007-10-11 12:47:14) Offline #3 2007-10-11 12:54:07
Re: Intrerupere anticonceptionalelegat de cand vei putea lua din nou...asta vei stabili cu medicul tau in functie de alaptat, menstra dupa sarcina, etc. mami de minuni Offline #4 2007-10-11 13:18:05
Re: Intrerupere anticonceptionalenu mai stiu exact pe unde am citit ca trebuie sa stau nu stiu cat timp pt ca altfel se poate sa iasa un copil cu malformatii plus am citit ca daca se ramane insarcinata in prima luna dupa intreruperea anticonceptionalelor e o probabilitate f mare sa "apara" gemeni (monozigoti). Offline #5 2007-10-11 14:43:45
Re: Intrerupere anticonceptionaleriscul de sarcina genelara e mai mare, intr-adevar...nu stiu insa de unde ai scos-o pe aia cu monozigotii....in rest, nu e adevarat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-12 11:11:23
Re: Intrerupere anticonceptionalenu am mai gasit exact link-ul unde spunea de monozigoti, dar uite aici: http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … .htm/Cauze Offline #7 2007-10-12 11:18:45
Re: Intrerupere anticonceptionale
acest lucru se poate intampla deoarece este posibil ca dupa perioada in care ai luat AC (timp in care ovulatia nu a avut loc), la primul ciclu dupa oprirea AC sa se elibereze mai multe ovule odata - ceea ce poate duce la sarcina gemelara bivitelina (asa cred ca se cheama), adica doi embrioni formati din doua ovule diferite fecundate in acelasi timp de spermatozoizi. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #8 2007-10-12 11:23:01
Re: Intrerupere anticonceptionalemultumesc, alexia "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2007-10-12 11:27:43
Re: Intrerupere anticonceptionalece stiu eu sunt doar un "nestiutor" Offline #10 2007-10-12 13:37:50
Re: Intrerupere anticonceptionalen-ai pentru ce. asa invatam...informandu-ne. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2008-01-07 10:44:39
Re: Intrerupere anticonceptionaleBuna, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|