|
Nu esti logat.
Nu stiu ce am...#1 2007-10-11 15:55:21
nu stiu ce am...am fost la ginecologie, si doamna doctor(la care nu cred k o sa mai merg vreodata)nu a binevoit sa imi zica ce am:((...si nici de pe reteta nu inteleg diagnosticul, deoarece are un scris indescifrabil...trebuie sa iau ovule macmiror, metronidazol, utrogestan, si ketorol...iar k si anticonceptionale mi-a spus sa nu iau mervelon, asa cum aveam de la planning, ci diane 35, nespecificand macar cat timp trebuia sa le iau...as vrea si eu sa stiu, daca puteti sa ma ajutati, cam care ar fi problema, in baza acestui tratament...pentru ca eu stiu tratamentul dar nu si cauza......va multumesc anticipat pentru raspunsuri, si sper ca intrebarea mea sa nu fie aiurea, dar chiar sunt nedumerita... Offline #2 2007-10-11 15:57:15
Re: nu stiu ce am...e clar ca ai o infectie avand in vedere ca ti-a dat antibiotic. lama ti-a facut? daca nu, mai bine mergi direct la alt medic inainte de a face tratamentul de la ea. mami de minuni Offline #3 2007-10-11 20:38:49
Re: nu stiu ce am...ar fi trebuit sa faci o lama ca sa stii ca ai intr-adevar o infectie, cu ce si care e tratamentul corect...si mai ales ar trebui sa ti se dea ceva sa iti vina. e cam mult deja...eu as merge maine la alt medic mami de minuni Offline #4 2007-10-11 20:52:06
Re: nu stiu ce am...daca ar fi o sarcina peste 6 saptamani si-ar fi dat seama. opreste mai bine tratamentul si vezi exact despre ce e vb. mami de minuni Offline #5 2007-10-11 21:19:56
Re: nu stiu ce am...faptul ca ti-ai inceput viata sexuala de curand nu are de-a face,nu iti intarzie atat de la lucrul asta,mai ales ca ai zis ca ai ciclul f neregulat. Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-11 21:35:50
Re: nu stiu ce am...metronidazolul e antibiotic. nu esti insarcinata mami de minuni Offline #7 2007-10-11 21:44:06
Re: nu stiu ce am...macmiror este antifungic (candida= fung, ciuperca) mami de minuni Offline #8 2007-10-11 21:56:43
Re: nu stiu ce am...cu placere si nu ai de ce sa iti ceri scuze mami de minuni Offline #9 2007-10-12 14:35:12
Re: nu stiu ce am...nu pt ca ies odata cu menstruatia. asteapta sa se termine. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|