homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si bebe

#1 2007-10-11 16:40:53

mariuta
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-11

anticonceptionalele si bebe

incep prin a va spune ca am luat 8 ani anticonceptionale (1 an am luat Triregol si 7 ani Marvelon), cu pauza 1 luna/an si analize la sange.
anul trecut am decis ca e vremea pt un bebe. asa ca m-am dus la doctor si mi-a zis ca totul e bine si pot sa ma apuc de treaba.
din luna noiembrie 2006 nu am mai luat, dar mai intai am facut o pauza de 6 luni si apoi m-am apucat de treaba.
anul acesta in aprilie am inceput sa nu ma mai protejez (speram eu ca voi ramane imediat, insa n-a fost asa cum am crezut).
in prima luna mi-a intarziat o luna (toate testele au fost negative). am incercat si urmatoarea luna, si tot asa, dar nimic. de atunci, toate CM au fost cu dureri desi eu n-am avut niciodata asemenea perobleme. CM este relativ regulat (zic eu), intre 30 si 35 - 36 zile.
am tot incercat sa calculez perioada fertila, dar nefiind chiar regulat, nu prea mi-a iesit.
in ultima luna m-am pricopsit si cu o candida de toata frumusetea (am facut tratament cu Canesten si acum e ok) si cu o infectie urinara cu E Coli (am luat Ciprinol si Ecoflorina + nistatina ca sa nu mai fac iar candida) teoretic nu mai am nimic acum.

am vazut pe forum ca se poate calcula si prin temperatura (am inceput de azi).
ultima menstruatie a inceput pe 02.10.
azi, in a 10-a zi am avut temperatura 36.5
o sa monitorizez si temperatura si zilele urmatoare sa vedem ce iese.

am auzit ca de la anticonceptionale ramai mai greu, dar au trecut 6 luni. credeti ca problema pentru care nu raman ar fi anticonceptionalele?
e posibil sa nu am ovulatie?

va multumesc pentru ajutor

#2 2007-10-11 16:52:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: anticonceptionalele si bebe

nu ne putem pronunta daca ai sau nu ovulatie. vedem ce iese cu temperatura smile

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-11 16:54:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

sigur de acum nu prea mai poti da vina pe contraceptive...mai e putin si se face anul de cind nu mai iei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-10-11 16:54:49

mariuta
New member
Inregistrat: 2007-10-11

atunci imi iau temperatura in fiecare zi si va anunt

#5 2007-10-11 17:03:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

citeste te rog si regulile. ai warn.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-10-11 17:15:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

mariuta...tie nu ti se pare aberant nitel sa te gindesti ca te-ai ingrasat de la contraceptive in timp ce nu le luai????nici nu stiu ce exemplu sa iti dau sa fie la fel de lipsit de sens...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.