|
Nu esti logat.
Logest pt prima data#1 2007-10-11 18:31:28
Logest pt prima dataFetelor am si eu nevoie de un sfat de la voi. Am fost azi la ginecolog si mi-a prescris AC Logest. e prima data cand iau AC. Pastilutele sunt notate cu zilele saptamanii, iar in prospect scrie k daca menstra iti vine intr`o zi de vineri, de exemplu, iei pastilutza inscrisa cu vineri. Cand l-am intrebat pe ginecolog, a spus k nu conteaza asta, k pot sa le iau in ordine, de la prima la ultima, pt k au aceeasi concentratie si notatia e doar k sa ma ajute sa nu le uit si sa le iau mai usor. Cine mai ia Logest? Voi ce ziceti? Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #2 2007-10-11 18:33:06
Re: Logest pt prima dataDc sunt monofazice nu conteaza ordinea,dar e mai bine pt tine ,in caz ca uiti vreodata una sa iti dai seama Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-10-11 18:34:05
Re: Logest pt prima datadeci nu conteaza cu care incep, important e sa le iau in fiecare zi.... nu ? Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #4 2007-10-11 18:38:11
Re: Logest pt prima dataLogest e monofazic Mamica de 2 pui scumpi Offline #5 2007-10-12 09:43:39
Re: Logest pt prima dataare dreptate ginecologul tau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-12 23:23:28
Re: Logest pt prima datams frumos doctoressa Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #7 2007-10-13 10:40:16
Re: Logest pt prima dataok vin si eu aici cu intrebarea mea.am reusit sa imi uit folia acsa asa ca aseara mi-am cumparat una nou de la farmacie duminica asta iau ultima pastila.deci nu e bai daca iau 3 zile pastile din alta folie? offffff cand fac eu cate o greseala nu mai stiu nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-10-13 11:32:27
Re: Logest pt prima databanuiesc ca daca ai postat aici la topicul cu logest iei si tu logest. nu e nici o problema daca iei 3 pastile din alta folie. ai grija insa dupa aia sa nu te incurci prea rau in folii si sa nu mai tii minte care pastila din care folie ai luat-o si cand. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #9 2007-10-13 14:27:52
Re: Logest pt prima datade incurcat nu cred ca am cum pt. ca astea 3 pastile sunt si ultimele .si de luni intru in pauza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-10-13 14:29:43
Re: Logest pt prima datae foarte bine atunci. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #11 2007-10-13 14:31:42
Re: Logest pt prima data( incepe sa imi fie frica.nu mai sun sigura nici daca duminica asta trebuia sa termin folia (((.am intrat in panica (((( VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-10-13 14:36:37
Re: Logest pt prima datanu te panica. ia un calendar si incearca sa-ti amintesti. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #13 2007-10-13 14:39:50
Re: Logest pt prima datasigura sunt ca asta era a3a saptamana.eu le-am inceput intr-o luni deci intr-o duminica le termin.ciclul imi vine joia asta in a4a zi de pauza asta inseamna ca luni e prima zi de pauza.offff cred ca am socotit bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-10-13 14:44:26
Re: Logest pt prima datadaca iti aduci aminte ca esti in a 3a sapt atunci e bine. inseamna ca le termini maine. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #15 2007-10-13 14:45:40
Re: Logest pt prima datapai da oricum am folia veche si verifc cate pastile mai sunt pe ea. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-10-13 17:59:14
Re: Logest pt prima datastiti cumva ce anticonceptionale mai sunt monofazice k logest-ul ? Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #17 2007-10-13 18:33:00
Re: Logest pt prima datacare au aceiasi concentratie de hormoni ca si logest?karissa mai are aceiasi concentratie de hormoni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-10-13 18:51:56
Re: Logest pt prima dataiti dai seama ca sunt monofazice pt ca toate pastilele de pe folie arata la fel. nu stiu sa-ti dau exemple concrete acum, dar dupa asta te ghidezi. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #19 2007-10-13 20:29:09
Re: Logest pt prima dataaha.... ms mult fetele Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|