homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antifungigrama cantacuzino

#1 2007-10-11 20:14:14

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

antifungigrama cantacuzino

maine trebuie sa ma duc acolo,stie cineva cam cat dureaza pana iti recolteaza.trebuie sa fiu acolo de la prima ora?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-10-12 09:45:05

evilpink
Banat

Re: antifungigrama cantacuzino

doctoressa aseara se juca prietenul meu ce degetelul destul de mult,am facut bine ca nu m-am dus azi la antifungigrama si am amanat-o pe saptamana care vine? si inca ceva daca joi imi vine si miercuri ma duc pt. recoltare este ok?

va multumesc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-10-12 11:36:28

evilpink
Banat

deci te-ai dus cam degeaba sad.eu miercuri ma duc.uffff sper sa fie bine smile.pup

puss puss puss

#4 2008-03-30 19:44:27

alexi
Full member
Inregistrat: 2007-03-13
Site

stiti cumva dupa ce ora se pot lua rezultatele analizelor de laborator?mie mi-au zis ziua dar nu si ora

#5 2008-03-30 19:46:06

evilpink
Banat

dupa 12 parca chiar mai tarziu

puss puss puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.