homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HPV si barbatii

#1 2007-10-11 21:24:38

so_sweet
New member
Inregistrat: 2006-06-11

HPV si barbatii

Am o rana pe col si acest Hpv 16 de care am aflat in primavara..eu sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani..intrebarea mea este dak la barbati se face tratament sau vreo analiza care sa descopere dak are si el hpv..avand in vedere ca nu are nici un fel de condiloame vizibile cu ochiul liber..si dak cumva sa zicem ca eu ma vindec as putea sa contactez din nou virusul de la partener dak acesta nu a fost tratat? Si as mai avea o intrebare..am citit pe internet ca anticonceptionalele sunt un factor de risc atunci cand ai o rana pe col si mai ales prezenta virusului si ca trebuie oprite..as vrea sa stiu dak e adevarat.multumesc

#2 2007-10-11 21:25:56

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: HPV si barbatii

sa mearga si el la medic.

mami de minuni hjarta

#3 2007-10-12 11:30:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

so_sweet...eu aproape ca sunt sigura ca are si el virusul...oricum, chestia cu vindecatul e asa: nu i simptome si poate incarcatura virala e nedetectabila, insa odata contactat virusul, cu el ramii

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-10-14 11:24:22

Xeli
New member
Inregistrat: 2007-06-19

so_sweet: Din cate stiu eu la barbati nu se poate face testul hpv...deocamdata
Este adevarat ca anticonceptionalele influenteaza in mod negativ hpv-ul si este indicat sa fie oprite.
Dar sunt si alte cazuri in care nu se pot opri: eu de exemplu la un moment dat aveam 2 chisturi ovariene...si stii ca de obicei cu pilule trec(depinde de care tip de chisturi sunt)...Asa ca eram in impas: opresc pilulele si las chisturile sa creasca sau continui sa le iau...Am continuat sa le iau.

Eu consider ca anticonceptionale sunt simplu la fel ca alti factori care influenteaza hpv-ul...ca de exemplu stresul->imunitatea...care mai greu le poti controla.

#5 2007-10-16 09:11:47

so_sweet
New member
Inregistrat: 2006-06-11

Doamna dr la care merg si incerc sa fac tratament..ca de vindecat se pare ca nu prea am sanse mi-a spus ca la barbati se face peniscopie ca sa vada daka exista cumva codiloame care nu se vad cu ochiul liber si dak sunt se face un fel de vaportizare cu laser ceva in genu cum voi face si eu cu anestezie..Ce este mai trist ..ca dak aude al meu de laser si de medici si virusi incurabili cred ca o sa fuga ca din gaura de sarpe..inca nu stie de virus..stie numai de o banala rana pe col..si nu stiu cum am sa-i zic..
   Nu e primul din viata mea..inainte am mai avut pe cineva..si el e principalul vinovat pe HPV meu..dar nu stiu cum sa ii zic sa nu-l sperii mai ales ca este oricum speriat de tot ce tine de spitale si doctori..
   Iar doamna dr imi zicea ca dak eu fac vaporizare si ma tratez o sa i-au din nou de la el..asa nu prea inteleg..
   Si voriam sa stiu..ca sunt atatea femei in situatia mea cu HPV..cum i-ati tratat pe ai vostrii prieteni sau soti..cum le-ati explicat..pt ca in general barbatii mai greu inteleg chestiile astea si importanta lor cel putin pt femeie pt ca ei n-au nici un stres..eu transmit boala si atat iar noi ne imbolnavim cu urmari grave uneori..
   Va multumesc mult de tot pt raspunsuri..nu stiti ce inseamna ca cineva sa te ajute si sa iti raspunda in momentele astea..

Publicitate

loading...

#6 2007-10-16 12:18:49

cecil
Full member
Inregistrat: 2007-02-21

a vazut cineva stirea cu cel de-al doilea vacchin pt cancerul de col uterin? am vazut aseara o frantur adin emisiunea "femeia conduce" de pe Euforia, in care spuneau despre asta dar n-am prins cine stie ce

#7 2008-04-10 16:22:39

purple_flower
Full member
Inregistrat: 2008-03-09

Xeli a scris:

so_sweet: Din cate stiu eu la barbati nu se poate face testul hpv...deocamdata
Este adevarat ca anticonceptionalele influenteaza in mod negativ hpv-ul si este indicat sa fie oprite.
Dar sunt si alte cazuri in care nu se pot opri: eu de exemplu la un moment dat aveam 2 chisturi ovariene...si stii ca de obicei cu pilule trec(depinde de care tip de chisturi sunt)...Asa ca eram in impas: opresc pilulele si las chisturile sa creasca sau continui sa le iau...Am continuat sa le iau.

Eu consider ca anticonceptionale sunt simplu la fel ca alti factori care influenteaza hpv-ul...ca de exemplu stresul->imunitatea...care mai greu le poti controla.

este adevarat ca ac influenteaza negativ hpv-ul ? eu nu vad nici o legatura intre acestea 2 , pentru ca ac nu distrug imunitatea corpului

#8 2008-04-10 16:41:37

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu cred nici eu

#9 2008-04-10 16:44:16

purple_flower
Full member

am gasit pe un site cum se manifesta hpv la barbati si poze cum arata condiloamele si m-am ingrozit sad scrie in alta limba si sper sa fi inteles eu bine ,dar despre hpv este vorba .... as pune link-ul dar imi da eroare ,nu pot posta mesajul cu linkul inauntru ..acum stau si ma gandesc , dc prietenul meu nu are negi activi , poate i-am transmis eu din moment ce nu stiam ca am asa ceva sad

#10 2008-04-10 16:45:16

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

el si-a facut analiza?

#11 2008-04-10 16:50:14

purple_flower
Full member

da,a fost la dermatolog si deocamdata nu are nimic , dar am citit ca acesti negi au o anumita perioada de incubatie,nu apar imediat ...

#12 2008-05-08 12:42:17

Sea
Full member
Inregistrat: 2008-05-08

Am tot cautat pe net mai multe informatii despre hpv si barbatii, dar nu am gasit mare lucru.
Eu m-am contrat cu al meu ca nu vrea sa se duca la dr. Mi-a spus ca face si el ce tratament imi da mie! lol Abia astept sal vad luand ovule si alte nebunii applause
Nu intelege de ce trebuie sa mearga sa ii spuna ca are viruselul cand oricum nu exista nici un tratament!!! Mor!

#13 2008-05-08 13:22:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

de ce mori?
oricum nu exista tratament...
daca il ai tu, si ati facut sex neprotejat...poate linistit sa considere ca il are si el, fara sa umble prin doctori

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2008-05-09 14:31:14

Sea
Full member
Inregistrat: 2008-05-08

Aha! Deci el nu mai trebuie sa mearga? Suntem impreuna de 5 ani deci iti dai seama ca nu mai folosim prezervativ de mult rodnar

Mor pt ca e f calm cand e vorba de analizele pe care trebuie sa le fac eu, dar cand i-am spus ca ar trebui sa mearga si el a sarit 2 metrii in sus! smile

#15 2008-07-24 14:18:44

unel
New member
Inregistrat: 2008-07-24

Buna ziua.
Partenera mea a fost de curand diagnosticata cu HPV.
Ne cunoastem de putin timp, particand insa de cateva ori sexul neprotejat.
Sa ma consider infectat? Daca da, ce ma sfatuiti sa fac de acum inainte? Multumesc.
Unicul simptom este un fel de deshuamare a pielii scrotale, mai pe romaneste, ca atunci cand te cojesti dupa ce stai la soare:(

Ultima oara a fost editat de unel (2008-07-24 14:36:18)

#16 2008-07-24 17:34:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cel mai probabil esti infectat si nu ai ce sa faci...eventual sa te protejezi cu prezervativ cu partenere viitoare si ce descri tu nu e un simptom al hpv...negii genitali sunt un simptom...

happy with him...inlove with him...puss

#17 2008-07-24 18:31:41

unel
New member

Sa inteleg ca nu se trateaza?
Multumesc

#18 2008-07-24 18:33:35

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu...dar pe barbati nu ii afecteaza...doar ca devin purtatori...

happy with him...inlove with him...puss

#19 2008-07-24 18:36:52

unel
New member

Nu exista nici macar un retro-viral?
Sa inteleg ca m-am cam procopsit, si nu scap de el? iar viitoarele partenere, vor avea de suferit, in cazul in care nu ma protejez.sad

Ultima oara a fost editat de unel (2008-07-24 18:38:56)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.