homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Eu ce ma fac?

#1 2007-10-12 22:26:55

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

eu ce ma fac?

Nu am uitat parola pentru vechiul nume: ElaElis!!! dar nu mi-o mai primea! nu vroia deloc sa mearga; am solicitat alta parola; am primit pe e-mail, dar nici cu noua parola nu ma puteam loga! asa ca am creat alt cont; nu imi convine situatia, dar era singurul mod; chiar ma bucuram si eu ca eram full member!! dar, asta e! conteaza ca sunt cu voi!
dar ce fac cu vechea denumire? nu stiu! nu vreau sa incurc pe nimeni! le org pe dnele moderatoare sa ma ajute! multumesc! ElaElis

#2 2007-10-13 00:49:35

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

Re: eu ce ma fac?

pai ca sa iti activezi noua parola trebuia inainte sa o reactivezi .....in mailul cu noua parola era si o adresa pe care dadeai click si iti zicea parola schimbata....ca si io cand mai uitam parola si ceream una noua o copiam direct sa ma loghez dar nu mergea dupaia am citit mailul mai bine:)

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#3 2007-10-13 13:30:09

theSame_ElaElis
Hero member

aha!!! mersi! incerc! si daca merge raman cu vechea denumire! Multumesc mult!

#4 2007-10-13 16:00:28

theSame_ElaElis
Hero member

tot nu merge! asa ca renunt la vechea adresa! rog pe dna admin sa stearga adresa ElaElis! raman cu aceasta! sunt tot eu! ma bucur ca am descoperit acest site si ma sunt incantata de tot ceea ce este frumos si util pe aici!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.