homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale?? Care din ele?

#1 2007-10-12 23:16:02

novice
Membru
Inregistrat: 2007-10-12

Anticonceptionale?? Care din ele?

Buna! Sunt noua pe aici si, dupa ce am citit cateva discutii as vrea sa adresesz si eu cateva intrebari "doctoresei" si nu numai...
Am 21 de ani si am hotarat sa ma duc si eu la medicul ginecolog, dupa mult timp, acu vreo cateva zile. Mi-a luat analize, mi-a spus ca am stafilococ si mi-a dat ovule, spalaturi...
Insa, doctorita a simtit ca nu e bine ceva in partea stanga, asa ca m-a chemat la o radiografie, unde a constatat ca doar ovarul stang e pozitionat f jos, in rest.. toate bune, numai ca nu avusesem ciclu aovulic, asa ca m-a trimis la analize.. In ziua 5 (deci faza foliculara) si au iesit asa: FSH=14 (vn: 2-10), LH=8(vn 2-20), testosteron: 0,7 si TSH (cred sau TVM - daca exista - nu inteleg ca rezultatul asta e scris de mana)=0,2-1,0.
Inca nu mi-a venit rezultatul la testul Papa Nicolau, insa la consultatie doctorita mi-a spus ca am colul f inflamat si sangerand.
Problema e ca as vrea sa incep sa iau anticonceptionale, insa as vrea sa stiu care sunt cele recomandate, potrivit rezultatelor analizelor. Eu am o problema cu ingrasatul si am o prietena care s-a ingrasat f tare de la Diane 35, pe care le-a luat fara analize hormonale...
Multumesc anticipat!

#2 2007-10-13 12:17:40

novice
Membru

Re: Anticonceptionale?? Care din ele?

Ai dreptate, Alexia! La asta nu m-am gandit, recunosc...

#3 2007-11-12 09:46:14

novice
Membru

Buna! Iar revin si va stresez cu tot felul de intrebari, care, cu siguranta, dvs. vi se par stupide, insa eu sunt abia la inceput, asa ca am nevoie de sfaturile voastre. V-am scris acolo rezultatele la dozarile hormonale si cand am fost la doctorita mea sa le interpreteze, mi-a spus ca ar vrea ca valoarea LH sa fiu undeva in jur de 12, iar cea a testosteronului in jur de 0,5. Tot atunci mi-e prescris si anticonceptionale Karissa. Intrebarea mea este: Tinand cont de rezultatul dozarilor hormonale, mi se potrivesc aceste anticonceptionale? Am inceput sa iau de o saptamana si mi se pare ca am luat putin in greutate, ce-i drept, nici nu n-am abtinut de la nimic si simt sesibilitate la sani. Multumesc anticipat!

#4 2007-11-12 12:01:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

timpul va spune daca sunt bune pt tine...iar in ceea ce priveste cu greutatea...e bine cunoscut ca ti creeaza pofta de mancare...deci poti trage si tu concluziile...iar sensibilitatea la sani e normala...probabil cresc...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.