homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat timp putem lua anticonceptionale fara ncii un risc?

#1 2007-10-13 13:19:37

alexxandra21
Membru
Inregistrat: 2007-10-13

cat timp putem lua anticonceptionale fara ncii un risc?

buna....am gasit acest forum si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta...i-au yasmine de 7 luni....au fost excelente pt mine....nu am avut nici o problema(dispartia durerilor menstruale,reducerea zilelor de ciclu de la 5 la 2jumate-3,reglarea uimitoare a ciclului)...am citit si am auzit tot felu de pareri...eu n-as vrea sa renunt la ele,sa le intrerup dar am auzit ca trebuie facuta o pauza de 3 luni la vreo 6 luni de administrare...e adevarat sau pot sa le iau in continuare fara nici o problema ?dak se poate sa-mi rspundeti repede caci maine ar trebui sa incep o noua floie si nu stiu ce sa fac.....multumesc anticipat!

#2 2007-10-13 13:23:58

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

Re: cat timp putem lua anticonceptionale fara ncii un risc?

daca te simti bine cu ele,nu trebuie sa renunti la ele.renunti doar atunci cand vrei sa faci un bebe

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#3 2007-10-13 13:24:32

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

poti sa le iei linistita in continuare. le intrerupi cand vrei sa faci un bebe sau daca vreodata o sa ai probleme de sanatate care o sa necesite intreruperea anticonceptionalelor.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#4 2007-10-14 15:32:20

yo_danna
New member
De la: pitesti
Inregistrat: 2007-08-28
Site

poti lua ani intregi..nu e nevoie de pauza atata timp cat iti e bine
atunci cand vei dori un bebe atunci le intrerupi.

#5 2007-10-14 23:52:26

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Vin si eu sa iti cant acelasi refren: ia-le pana ai chef de babies sau ai alte probleme. In rest .. sa nu uiti pastila si sa te bucuri de libertatea pe care ti-o dau ele big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-01-07 15:06:25

codrutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-03

Vreau si eu un raspuns exact!Cati ani pot lua Marvelon,fara intrerupere?Analizele sunt bune,dar am tensiunea cam mare,palpitatii care au fost puse pe seama pilulelor de catre medicul cardiolog.Am luat deja 5 ani+2 ani inainte de sarcina

#7 2008-01-07 15:41:37

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

poti lua pana cand crezi tu ca e nevoie,nu exista nici un risc,doar ca daca esti fumatoare si ai varsta peste 35-40 ar fi bine sa reduci tigarile daca nu poti sa te lasi.

#8 2008-01-07 17:02:44

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

codrutza te rog sa imi spui ce probleme ai avut de la marvelon?eu iau fara intrerupere de 3 ani jumatate si acum mi s-a intamplat prima oara sa nu imi vina ciclul in cele 7 zile de pauza.M-am speriat grozav.pana la urma mi-a venit in a 8-a zi de pauza dar a tinut doar o singura zi probabil pt ca am inceput in forta urmatoarrea folie adica 2 pastile intr-o zi deoarce am inceput cu o zi inatrziere.Ti s-a intamplat asa ceva????

#9 2008-01-15 11:37:59

codrutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-03

claudia78 a scris:

codrutza te rog sa imi spui ce probleme ai avut de la marvelon?eu iau fara intrerupere de 3 ani jumatate si acum mi s-a intamplat prima oara sa nu imi vina ciclul in cele 7 zile de pauza.M-am speriat grozav.pana la urma mi-a venit in a 8-a zi de pauza dar a tinut doar o singura zi probabil pt ca am inceput in forta urmatoarrea folie adica 2 pastile intr-o zi deoarce am inceput cu o zi inatrziere.Ti s-a intamplat asa ceva????

Nu am avut asemenea probleme,venea in a 4-a sau a 5-a zi de pauza.

#10 2008-01-15 12:17:41

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

mie la planning mi-au spus sa fac pauza dupa 3-4 ani,luam novynette

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.