|
Nu esti logat.
O intrebare,daca se poate...#1 2007-10-13 13:24:32
o intrebare,daca se poate...Iau anticonceptionale cam de 7-8 luni,la sfatul medicului endocrinolog,care mi-a recomandat rigevidon.La un control la medicul de familie,doctorita mi-a zis, in urma unor intrebari si analiza, k ar fi mai bine sa-mi schimb anticonceptionalele,ea recomandandu-mi femoden,zicand k rigevidonul nu este cel mai bun, el fiind "doar ieftin".Nu m-am simtit rau in timpul tratamntului lu rigevidon,poate 2-3 kg in greutate,dar care nu se cunosc,mi-a diminuat durerile menstruale dar nu de tot...incep sa le resimt cu o saptamana inainte de instalarea menstrei,nu sunt puternice dar ma ingrijoreaza , iar fluxul sangvin din timpul menstrei nu s-a diminuat cu mult,fiind destul de abundenta.Acestea sunt si informatiile pe care i le-am furnizat si medicului de familie.La un medic ginecolog,nu stiu knd o s am timp s ajung,asa k o rog pe doctoressa sau oricare dintre dumneavoastra,dak puteti, sa-mi spuneti ce parere aveti despre sfatul medicului de familie,de a schimba ac dar, in paralel,daca cunoasteti, despre FEMODEN.Va multumesc anticipat.Multa sanatate.Florentina Ciobanu,20 ani Im flying without wings...'cause i found that special thing Offline #2 2007-10-13 13:36:31
Re: o intrebare,daca se poate...daca nu ai avut probleme cu rigevidon, continua cu el. Nobody home Offline #3 2007-10-13 13:49:35
Re: o intrebare,daca se poate...banuiesc ca medicul endocrinolog ti le a dat pt un motiv...deci nu vad dc le ai schimba decat la sfatul lui...si eu zic ca nashira...continua cu rigevidon... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|