homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sticluta cu lapte

#1 2007-10-13 13:29:36

sweet kiki
Full member
Inregistrat: 2007-08-30

sticluta cu lapte

Va rog , mamicilor sa ma ajutati sa-l dezvat pe fiul meu de vestita sticluta . Are 1 an si 7 luni si ma omoara noaptea cu sculatul , trebuie sa-i umplu sticluta tot timpul cu lapte . Vreau sa va precizez ca nu a supt suzeta niciodata , nu i-a trebuit Cum sa fac sa nu mai bea lapte noaptea , avand in vedere ca de 3 luni am inceput si serviciul . Va roooog . şi va pup .

#2 2007-10-13 13:34:41

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Re: sticluta cu lapte

sunt Stan Patitul! la 2 ani nu ma dezvatam de Tzicla! dar.... intr-o zi, mi-a povestit mama mea, la bunici la tara, un unchi mi-a luat biberonul de la sticla in clestele de jar, i-a dat foc la soba si mi-l-a aratat cum arde si imi repeta ca nu mai este!!! am mai scancit eu un pic, dar eram convinsa ca nu mai este! doar il vazusem arzand! si nu am mai cerut! cand eram mare mi-a povestit mama mea ca, de fapt avea un biberon de rezerva, dar nu a fost cazul!
Succes!

#3 2007-10-13 15:34:26

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

sweet kiki, copilul meu are 1 an si 6 luni, dar, de cand si-a scos singur masa de noapte -la cateva luni- nu i-am mai dat niciodata lapte sau alta mancare noaptea. Doar ceai sau apa. Stomacul copilului trebuie sa se odihneasca noaptea ... si copilul trebuie sa invete ca noaptea se doarme, nu se mananca, nu se joaca. E cam tarziu acum sa-l dezveti si nu stiu cum ai putea sa faci. Poate doar sa-i pui in sticluta apa si , oricat scandal ar face, sa nu-i dai nimic altceva. Alta metoda nu stiu.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#4 2007-10-13 15:45:23

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

theSame_ElaElis a scris:

sunt Stan Patitul! la 2 ani nu ma dezvatam de Tzicla! dar.... intr-o zi, mi-a povestit mama mea, la bunici la tara, un unchi mi-a luat biberonul de la sticla in clestele de jar, i-a dat foc la soba si mi-l-a aratat cum arde si imi repeta ca nu mai este!!! am mai scancit eu un pic, dar eram convinsa ca nu mai este! doar il vazusem arzand! si nu am mai cerut! cand eram mare mi-a povestit mama mea ca, de fapt avea un biberon de rezerva, dar nu a fost cazul!
Succes!

f buna metoda...si mama a aplicat-o la mine, dar cu suzeta...stateam la bunica si ea avea un curcan in curte..mie imi era frica de el si mama mi-a zis ca a mancat curcanul suzeta big_smile si de atunci nu mi-a mai trebuit big_smile desteapta mama am http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif

#5 2007-10-13 16:08:24

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

si mi-a mai povestit o colega ca pentru a-si dezvatza fetitza de acest narav, i-a cumparat o canitza frumoasa pentru lapte, o poshetzica si o rochitza, i-a spus ca e domnisoara si nu se mai poate sa tina la biberon, ca e rusine! poti incerca sa ii trezesti respectul de sine; il faci cavaler! smile

Publicitate

loading...

#6 2007-10-13 16:56:09

sweet kiki
Full member

L-am alaptat 8 luni jumatate , si dupa aceea i-am dat sticluta cu lapte . Credeţi ca s-ar intampla ceva daca nu i-aşi mai pune nimic in sticla ,( am incercat si cu apă dar degeaba ) ar putea face roşu in gat daca trage din sticla goala .
Stiu ca este tarziu de dezvat , dar cu putin efort si rabdare sper sa-l pot dezvata .

#7 2007-10-13 17:14:09

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Pai, daca ii dai sticla goala, inghite mult aer... si nu e sanatos deloc. Nu stiu daca i se inflameaza gatul de la asta, dar burtica o sa-l doara cu siguranta ... si tot nu vei avea liniste. Eventual poti cauta sa cumperi o tetina negaurita, dar nu stiu daca o sa gasesti.
Ori nu-i mai dai deloc biberonul.
Ori ii dai in continuare doar apa sau ceai.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#8 2007-10-13 17:14:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu cred ca este tarziu...daca e destul de mare sa inteleaga cred ca poti sa aplici unele din medodele de mai sus...daca nu mai asteapta pana mai creste...smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#9 2007-10-17 13:35:43

sweet kiki
Full member

Vreau sa va anunt ca de 2 zile , pruncul meu nu mai bea atat demult  lapte noaptea .  A fost si obosit , ca l-am avut la soacra mea ( si acolo nu prea doarme la prânz) şi nu a "servit " decat o singura sticluta seara la culcare si una dimineata pe la 6 . Eu ma trezesc la 6:30 , si va imaginaţi ce nopti fericite am avut . Sper sa nu se schimbe nimic ,  sa-mi ţineţi pumnii . Vă pup .

#10 2007-10-17 13:38:24

skumpi
Vizitator

mie mi`a pus piper pe ea lol
si cand am luat`o in gura...moama..nu mi`a mai trb lol
ce sadici au fost ai  mei rotfl da a mers tongue

vreau s zic k am avut o verisoara..pana la 7 ani a supt ...incredibil...seara asa bea laptele..din sticla rotfl2) deci esti caz fericit tongue

Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-10-17 13:39:07)

#11 2007-10-17 13:40:14

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

daca esti hotarita nu se va schimba....nu mai pune noaptea lapte in biberon sub nici o forma...maxim apa...in timp isi va da seama ca pentru apa nu merita sa se scoale

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#12 2007-10-17 13:55:07

sweet kiki
Full member

Am mai incercat sa-l pacalesc cu apa , dar nu a mers . Am sa insist şi sper sa reusesc . Am observat ca daca mananca bine seara şi este satul nu prea insista cu laptele . Este adevarat acest lucru ?

#13 2007-10-17 14:00:57

Al Pacino
Administrator

sigur ca e adevarat....ar trebui sa manince bine seara..nici nu mi-am pus problema ca nu ar fi asa...

#14 2007-10-17 14:04:55

sweet kiki
Full member

Mananca bine seara, este un mancacios ,dar am avut ceva probleme în perioada in care i-au iesit dintisorii .Acum ne-au iesit si cei 4 incisivi si chiar s-a linistit complet . Imi pare rau daca am dat impresia ca era nemancat .

#15 2007-10-17 14:10:07

Al Pacino
Administrator

nu ai dat impresia ca e nemincat...stii insa cum se zice ca seara trebuie sa maninci usor si putin...nu se aplica la copilul mic, el trebuie sa manince bine ca sa nu i se faca foame peste noapte...
la fiul tau insa cred ca e mai mult reflexul de a se trezi decit foamea...si e important fie sa i se para mai important somnul(sa fie adica suficient de obosit) fie sa primeasca nimic interesant daca se scoala si sa ajunga singur la concluzia ca, si daca se trezeste, cea mai buna idee e sa se culce repede la loc

#16 2007-10-17 14:18:13

sweet kiki
Full member

Baiatul meu cel mare nu a avut acest tabiet cu sticluta , în schimb a supt suzeta pana aproape de doi ani . Noaptea sugea suzeta si nu se scula , dar l-am dezvatat s-au mai bine spus s-a dezvatat singur ..... a spart-o in dinţi si nu i-am mai cumparat alta şi atunci a aruncat-o singur . Cu cel mic , poate ca am gresit eu ,pentru ca noaptea cand se agita , şi ma sculam de cateva ori pe noapte imi era mai usor sa-i dau sticla si sa se linisteasca ( putând sa mai inchid si eu ochii pentru 2-3 ore ) . Dar am sa ma sacrific cateva nopţi , şi sper sa reuşesc .

#17 2007-10-18 12:37:33

Al Pacino
Administrator

reusesti precis....

#18 2007-10-18 12:52:53

sweet kiki
Full member

Vreau sa va spun ca am avut o noapte de cosmar . I-am dat sticla de lapte la culcare , a adormit , iar peste noapte am umplut-o cu apă . La 00:30 , s-a fastacit si-a luat sticlutra si ...... surpriza  era apă . S-a ridicat in patut in picioare si a inceput sa  strige .....mami mami . M-am ridicat la el şi am incercat sa-l linistesc , degeaba .....l-am pus langa mine in pat si pana dimineata am rezistat eroic sa nu-i mai dau sticla cu lapte . Ne-am chinuit pana la 5:30 şi am reusit sa mai dorm o ora . Adormit l-am lăsat in pat , şi  dupa nici o jumatate de ora , m-am pomenit cu el langa mine in bucatarie . M-am chinuit sa-l invat in patut şi am reusit , acum am impresia ca este mult mai greu .

#19 2007-10-18 13:09:14

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

bravo! daca va vedea ca nu are lapte 2-3 nopti la rand sunt convinsa ca nu se va mai trezi. trebuie rezistat cu stoicism dar vei reusi smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.