|
Nu esti logat.
Ingrijorata:((#1 2007-10-14 10:00:00
ingrijorata:((imi intarzie menstruatia desi iau contraceptive mereu mi-a venit sambata insa de data asta e duminica si nu da semne sa apara:( ultimul contact sexual a fost acum o luna si jumatate si de atunci am mai avut o menstruatie care a venit la timp si in cantitati normale...as putea fi insarcinata desi contraceptivele le-am luat corect [si am tinut cont si de antibiotice, voma si scaune moi]? sunt stresata dar chiar nu inteleg ce se intampla cu corpul meu Nothing happens without a reason... Offline #2 2007-10-14 10:07:01
Re: ingrijorata:((nu cred ca ai de ce sa te stresezi daca le-ai luat corect. se mai intampla sa intarzie o zi, doua fata de cum iti vine normal. stai linistita. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2007-10-14 10:16:15
Re: ingrijorata:((kestia e ca ieri am vazut pe slip un firicel de sange, asa cum mi se intampla mereu inainte sa imi vina, insa vad ca azi nu am absolut nimic:( ...daca nu vine pana maine fac un test de sarcina ca sa fiu sigura:( Nothing happens without a reason... Offline #4 2007-10-14 10:28:01
Re: ingrijorata:((testul se face la o saptamana de cand ti-a intarziat sau la 3 saptamani de la contactul neprotejat. avand in vedere ca nu au fost contacte neprotejate eu zic sa mai astepti cu testul. a intarziat o singura zi fata de cum iti venea in mod obisnuit. o sa vina, stai linistita. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #5 2007-10-14 10:35:01
Re: ingrijorata:((daca le-ai luat corect si nu ai administrat antibiotice, antidepresive si nici nu ai avut diaree, atunci stai linistita ca in perioada de pauza vine ea, si mi-e mi s-a intamplat de mai multe ori, de cat timp iei antibebe? Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-14 10:53:41
Re: ingrijorata:((iau AC de un an si mereu mi-a venit sambata...toate contactele au fost protejate de contraceptive, si nu am avut nici scaune moi, nici alte pastile nu am luat, tocmai pt a nu avea probleme...ma doare burta si spatele, exact ca atunci cand trebuie sa-mi vina, insa nu vad nici macar un semn ca ar vrea sa apara ...sper ca pana miercuri sa-mi vina pt ca atunci trebuie sa incep o folie noua... Nothing happens without a reason... Offline #7 2007-10-14 10:58:43
Re: ingrijorata:((stai linistita ca vine, ai sa vezi, dupa o perioada mai lunga de administrare se reduce cantitatea si chiar ziua care ar trebui sa vina nu e batuta in cuie, uite de ex si mie 2 luni a luat-o razna, mie de obicei imi venea marti seara la ora 17 , 2 luni mi-a venit joi iar sambata am inceput o noua folie.Ai sa vezi ca vine sigur, apoi imi dai un pupic? Ultima oara a fost editat de bibishor (2007-10-14 10:59:05) Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #8 2007-10-14 11:02:36
Re: ingrijorata:((
subscriu Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #9 2007-10-14 11:31:17
Re: ingrijorata:((bibishor iti dau si zece pupici sper sa nu fie cazul amenoreei, dar chiar de ar fi, macar m-am mai calmat in legatura cu sarcina Nothing happens without a reason... Offline #10 2007-10-14 12:11:28
Re: ingrijorata:((zicea doctoressa pe undeva pe forum ca in timpul administrarii de anticonceptionale si o picatura de sange poate fi considerata menstruatie. tu ai zis ca ai observat deja u firicel de sange, poate ca aia a fost... si din diverse motive (nu sarcina!) a scazut drastic cantitatea luna asta... oricum ar fi,iti zic si eu sa stai linistita Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2007-10-14 23:18:31
Re: ingrijorata:((bibishor iti ramasesem datoare cu niste pupici:D pana la urma mi-a venit si multumesc ca m-ati calmat, ca uneori sunt cam paranoica:D Nothing happens without a reason... Offline #12 2007-10-15 16:38:17
Re: ingrijorata:((da multumesc mult tuturor:* Nothing happens without a reason... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|