|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-10-14 11:08:45
intrebareo sa incep la prima menstruatie sa iau desorelle.e prima data cand incep sa iau anticonceptionale, iar asta din cauza unor chisturi la ovare. am 20 de ani si o viata sexuala activa.pana acum foloseam prezervativul. vroiam sa stiu cata protectie imi ofera aceste anticonceptionale, pentrru ca daca tot le iau as vrea sa renunt la prezervativ, insa vreau sa fiu sigura ca fac ceea ce e mai bine. Offline #2 2007-10-14 11:14:16
Re: intrebarepai daca nu ai mai luat le iei din prima zi de sangerare si esti protejata inca de atunci, trebuie sa le iei corect in fiecare zi timp de 21 de zile apoi sa faci pauza 7 zile si a 8-a incepi o noua folie.In primele luni pana te obisnuiesti s-ar putea sa ai rectii adverse, greata, somnolenta, moleseala.....dar asta se regleaza. pupici si spor la antibebe Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #3 2007-10-14 11:15:16
Re: intrebareaici e cu discutii diverse; da pe forum la index, intri la sectiunile probleme medicale sau Vreau sa aflu; cauta pe acolo cazuri asemanatoare; eu iau yasmine de 4 luni si am luat in prima zi de menstra; isi face efectul de la prima pastila; vezi cum e si cu Desorelle; Offline #4 2007-10-14 11:16:32
Re: intrebaree la fel, sunt cam acelasi tip numai ca difer hormonii Culmea durerii: sa-ti creasca un testicol in talpa! Offline #5 2007-10-14 11:31:59
Re: intrebaredaca le iei corect poti sa renunti la prezervativ si vei fi protejata. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|