homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere microgynon

#1 2007-10-14 18:27:23

raluca_m_2001
Membru
Inregistrat: 2007-10-14

Intrerupere microgynon

Buna!
Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Am luat de vreo 2 ani anticonceptionale microgynon. Luna trecuta am decis sa fac o pauza si am intrerupt tratamentul pe 9 sept. Am avut contacte sexuale neprotejate de atunci (am folosit coitus interruptus). Problema este ca nu mi-a venit pana azi. Am facut un test de sarcina acum 2 zile (12 oct.) si mi-a iesit negativ. Testul era din pentru utilizare in prima zi de intarziere a menstrei. Este posibil sa fie doar o dereglare a organismului din cauza tratamentului sau sunt insarcinata.
Va multumesc!

#2 2007-10-14 18:31:28

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Intrerupere microgynon

cel mai corect e sa refaci testul ala cand iti intarzie 7 zile ca sa iti arate rezultatul corect dar se poate foarte bine sa fie o intarziere dataorata intreruperii de ac.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-10-14 21:43:22

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

Re: Intrerupere microgynon

si in orice caz, ca sa scapi de stres, foloseste si tu o metoda ceva mai sigura...prez sau reiei ac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.