|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si antibioticele#1 2007-10-14 19:56:48
Anticonceptionalele si antibioticeleBuna,sunt noua pe forum,si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns.Eu iau anticonceptionale de aproape un an,mai aveam 3 pasile din folia de Logest cand am inceput un tratament cu Augumentin iar apoi cu Cedax.Am avut contact sexual cu 1 zi si jumate inainte de a incepe tratamentul cu antibiotice.Astazi trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a venit.Sunt insarcinata?Ar putea avea efecte negative anibioticele asupra menstruatiei? Offline #2 2007-10-14 20:01:10
Re: Anticonceptionalele si antibioticeleDc ai avut contactul inainte sa incepi antibioticele nu ai cum sa ramai insarcinata. Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-10-14 20:03:43
Re: Anticonceptionalele si antibioticeleInainte cu 1 zi am avut contact, azi trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a aparut.Mentruatia mea este f regulata si de aceea sunt ingrijorata. Offline #4 2007-10-14 21:36:49
Re: Anticonceptionalele si antibioticelee probabil din cauza antibioticelor, o mica dereglare. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|