homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare ciudata

#1 2007-10-15 00:11:52

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Sangerare ciudata

Hai sa va povestesc despre ceva ciudat .. ce s-a intamplat ieri noapte.

Inainte de a incepe "povestea" va amintesc ca am 29 de ani (el 40), deci nu prea e niciunul la prima experienta. Asa ca deflorarea iese din discutie big_smile

Am trecut si noi la niste "activitate" impreuna .. recunosc ca ne-a cam luat valul si a fost un pic mai intens ... Dupa ce s-a terminat, a observat sange pe piciorul meu, se frecase de mine, cand s-a pus la locul lui pe pat. Pe cearsaf erau vreo 10-15 pete de sange, sub forma de picaturi cazute .. sange "curat", fara a parea sa aiba alte lichide pe acolo ... Bineinteles ca m-am speriat un pic, dar la dus nu am observat sa fie nicio taietura care sa mai sangereze. Am crezut ca e ceva la el, nici de la el nu a mai sangerat nimic. Foarte ciudat .. este posibil sa fi fost poate o mica hemoragie in timpul actului care sa se opreasca atat de brusc? sa fie o mica leziune care sa 'supureze' putin si dupa aceea sa se inchida atat de repede?

Ce ar putea sa fie?

Nu sunt neaparat speriata, pentru ca sunt OK. Nici macar o picatura de sange nu a aparut, oricum eram atenta. Dar de unde sa fii aparut problema aceea? Idei va rog?

#2 2007-10-15 11:46:17

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Sangerare ciudata

dojo...probabil ca e urmare a actului sexual singerarea...nu avem cum stii de unde...totusi, daca observi ca mai singerezi la contact ar fi bine sa faci un consult si un Papanicolau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.