|
Nu esti logat.
Diflucan#1 2007-10-15 17:57:17
diflucanbuna tuturor! am si eu o intrebare...am facut candida si am luat o pastila de diflucan + ovul lomexin. pastila de diflucan avea concentratia de 150 mg si am luat doar una, atat eu cat si prietenul meu. este de ajuns o singura pastila, sau trebuie sa iau cateva zile la rand? multumesc! Offline #2 2007-10-15 17:59:15
Re: diflucane doza unica deci este suficienta o sg. pastiluta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-15 18:13:50
Re: diflucanuuff..ce bine ca am scapat! multumesc mult raluca! Offline #4 2007-10-16 12:09:23
Re: diflucanrevin cu acest subiect ca mai am o intrebare...medicamentul asta interactioneaza cu anticonceptionalele? thanks again! Offline #5 2007-10-16 12:19:26
Re: diflucannu mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-17 20:06:57
Re: diflucansi eu am luat 2 ovule de lomexin 600 .. si flucoric 50 (doza mai slaba) timp de 1 saptamana. acum am terminat tratamentul si eu si prietenul meu si am constatat ca am o senzatie de usurime in timpul contactului .. sa nu fi trecut candida ?! nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai iau, am facut o gramada de tratamente ptr candida, acum nu mai am secretia alba consistenta dar .. de ce ustura, ca si cum as avea o rana sau o iritatie.. e posibil ? Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #7 2007-10-17 23:06:27
Re: diflucanbioclin .. aha am retinut. deci sa inteleg ca disconfortul asta pe care il simt eu poate sa fie semn ca mucoasa este iritata sau distrusa de candida/tratamentul ptr candida ... ? mersi frumos Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #8 2007-10-18 14:46:42
Re: diflucanok.. il iau! imediat ce imi trece ciclul. mersi mult Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #9 2007-11-25 13:27:07
Re: diflucansalut. si eu ma ma lupt cu candida de ceva vreme iar dupa multe tartamente fara rezultat..am decis sa iau diflucan..am cumparata 2 pastilute ..de 150 doza unica ..una am luat-o iat cealalata intentionam sa o dau partenerului. dupa ce am luat pastiluta n-am vazut nici o diferenta asa ca nu stiu daca sa-i mai dau si partenerului sau ce sa mai fac. sincer sunt putin ingrijorata pt. ca am citit ca e contraindicata daca vrei sa faci un bebe in anul in care o iei. poate sa ma linisteasca cineva? e adevarata ca e foarte toxica? eu am facut diverse tartamente prescrise chiar de medicul ginecolog, ovule polygynax, spalaturi cu tantum rosa, ultimul a fost stamicin pentru mine si partener si ovule klion...insa degeaba..nu mai stiu ce sa mai incerc. nu e nici o schimbare. doctoressa poti sa ma ajuti...cu un sfat..intentionez sa fac un bebe in curind si as vrea sa scap de problema asta.. Offline #10 2007-11-25 21:52:46
Re: diflucansi unde ai citit tu aia? pe prospect? rudimentarul iaurt l ai incercat? happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-11-26 18:40:08
Re: diflucanam incercat de cateva ori..nimic. Offline #12 2007-11-26 19:33:21
Re: diflucanAcum am citit si eu ca,candida fara secretie nu e candida.Sunt nedumerita pt ca eu nu am secretie,nici ultima data cand am avut usturimile si mancarimi nu am avut scurgere.In cazul asta poate e altceva,nu? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #13 2007-11-26 20:40:41
Re: diflucandar fetelor...la analiza de secretie ce va iese? nu candidoza? happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-11-26 20:42:48
Re: diflucanla mine o singura data mi-a iesit,iar dupa tratament a iesit ca nu mai am. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #15 2007-11-26 20:44:08
Re: diflucandar ai avut simptome? happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-11-26 20:58:41
Re: diflucanPai am avut atunci cand v-am si intrebat cate ceva.Mancarimi si usturimi,dar dupa cateva zile mi-a trecut.Acum nu am nimic.Mi-am cumparat tratamentul,dar inca nu am inceput pt ca a trebuit sa iau antibiotice pt cistita si nu am vrut sa le amestec.Plus ca mi-a fost frica ca imi va iesi din nou de la antibiotice si atunci as face tratamentul degeaba. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #17 2007-11-26 20:59:33
Re: diflucania un antimicotic si biotics cat timp iei antibioticele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2007-11-26 21:05:27
Re: diflucanam luat nizoral,sper sa functioneze. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #19 2007-11-26 21:06:27
Re: diflucania si biotics VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|