homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ati visat azi noapte?-2

#20 2007-10-16 19:45:48

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

Re: ce ati visat azi noapte?

alinaa a scris:

am visat ca a murit bunica mea care mi-e ff draga si nicicum nu am putut ajunge la inmormantare deoarece nu a mai venhit nimeni dupa mine sa ma duca...trist....in weekend plec sa o vad:)

din cate stiu eu cand visezi k iti moare cineva inseamna k ia murit moartea acelei persoane.

eu am visat  k eram pe atv si iubi meu pe scuter...trebiua sa mergem in oras sa vindem seminte...imi mai aduc aminte k tare mult imi placea sa mai iau curbe cu atv-ul si iubi imi spunea mereu sa am grija...si taaarrrrr..CEASUL sad

#21 2007-10-16 19:46:43

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am visat ca iubitul meu a fost transferat cu munca in Siberia rotfl

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2007-10-16 19:53:44

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

mi-am amintit ce am visat acum o ora, ca am dormit un pic! am visat multa lume in casa si ca se intorsese iubi si noi aveam casa plina de lume, dar vroiam sa ramanem doar noi doi! uofff! de dorul lui, pana se intoarce visez toate bazaconiile!

#23 2007-10-16 21:57:13

bittersweet
Full member
Inregistrat: 2007-08-13

subscriu theSame_ElaElis. cunosc senzatia;))

#24 2007-10-17 11:28:44

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

de cateva nopti am numai cosmaruri neutral azi noapte am visat k era sfarsitul lumii si ieseau diavolii pe pamant, si omoreau tot ce prindeau in cale. eu stateam si ma uitam pe geam impreuna cu ai mei si speram din tot sufletul sa nu intre in casa peste noi

29+

Publicitate

loading...

#25 2007-10-17 11:40:24

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

eu am visat ca am picat examenul de carnet.ce m-am zvarcolit prin pat...am trezit-o pe sormea,saraca nu stia ce am,cum sa ma linsteasca.stiu stiu...pare exagerata treaba cu carnetul,dar luni am examen si e a doua oara cand il dau pt ca l-am picat prima oara...si am asa o teama ca iar o sa il pic sad ai mei vorbeau aseara sa imi ia masina daca il iau...si va dati seama cat imi doresc sa am si eu carnet ca sa pot conduce big_smile

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#26 2007-10-17 22:43:07

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu i-am visat pe fostul si pe actualul,amandoi voiau sa fie cu mine si in cele din urma l-am ales pe actualul,fara sa-mi pese prea mult de fostu'...se pare ca fac progrese in sensul asta...tongue

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#27 2007-10-17 23:32:50

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu am visat ca faceam sex cu un tip pe care-l intalnisem fix in ziua aia.... si avea ceva nush.. ma innebunea.. ne priveam in ochi si parca ne stiam de cand lumea... probabil k am fost prea horny in ultima perioada
http://starwarsloser.info/smile/ashamed/ashamed0002.gif

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#28 2007-10-18 15:06:58

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu am visat(si din pacate nu e prima data cand visez asta..) ca mestecam guma,si mi s'a lipit de dinti..Si cum am dat sa scot guma,am tras afara si un dinte.. Brr..oribila senzatie..Si eram foarte panicata ca imi cad dintii..si ca cel pe care il trasesem afara cu guma era un dinte din fata..si cum mai rad eu acum?

#29 2007-10-18 21:48:32

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

am visat evident... inspectie!!! si m-am trezit, nu am mai putut dormi de la ora 3.30 si ma duc la somn de pe acum ca simt ca pic!

#30 2007-10-18 22:15:01

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

iar am visat aprozarul din capatul strazii. Si de vreo 15 ani nu mai exista. Acum e un second hand.

iubesc+Camelia+Matei

#31 2007-10-19 11:52:57

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D

am visat ca imi zicea iubitul meu ca si-a gasit pe altcineva....m-am trezit plangand...iar apoi m-am pus la somn si am visat ca am picat examenul...ca nu mai stiam sa conduc.m-am saturat sa plang in somn.sad

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#32 2007-10-21 10:50:45

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Eu m-am trezit plangand asa cu lacrimi calumea. Am visat k a murit iubitu.....si k era asa pus in cosciug si eu plangeam in continuu si il mangaiam pe fatza....Si ca trebuia sa-i faca preotu slujba inainte de inmormantare si k i-o facea cumnatu (kre e preot) si dupa aia k l-am dus la groapa si cand ii puneau capacu la cosciug am inceput sa urlu pe acolo si sa plang din ce in ce mai taare. Doamne bine k m-am trezit.

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#33 2007-10-21 11:07:53

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

acum cateva zile am visat k ma pupam cu fratele meu shi culmea e k shtiam,eram conshtienta k e fratele meu!!!!e o senzatzie super aiurea....ma uitam la el shtiam k e frate cu mine shi ne pupam...deci eu ink sunt shocata....nu pot sa cred...ce vis mai este shi asta....

apoi am visat k tata a inghitzat un sharpe cu roshu, alb shi negru...shi era sharpele in stomac shi ma rugam de tata sa mergem  la spital sa il opereze...shi el nu vroia..shi imi imaginam cum incepe sharpele sa-l manance pe taik-miu din interior...shi plangeam tare..knd m-am trezit aveam okii roshii de plans...

in alt vis eram la tzara shi ma luptam cu o armata....shi ma fugarea un fel de cal in doua copite cu coarne...park era diavol...shi mai eram cu o fata...shi fugeam de el prin casa la bunica...shi m-am dat dupa o usha shi knd sa vina shi el i-am dat cu usha in cap...apoi am ieshit afara shi ma luase cineva de bratz shi ma ducea pe un drum la deal...iar armata mergea la vale..dar eu eram camuflata...ei nu vedeau cine sunt...shi aveau pe cap nishte chestii kre le acoperea fetzele..cv in genu cum sunt calaii...

shi alaltaseara am visat k a murit fratele meu..shi erau vreo 4 sicrie
ala din mijloc era al fratelui meu..mai mare..shi vishiniu cu o cruce aurie pe el..doamne ce senzatzie aiurea...o vedeam pe mama cum plange....shi m-am trezit din somn plangand....oribil!!! grater(

shi aseara....offf....eram la bunici..mai multe rude...shi eram casatorita cu un om gras ...shi stateam in pat...deodata m-am trezit in casa noastra..shi era un desen pe perete shi m-am ridicat din pat shi am luat culori shi am inceput sa desenez shi aflasem k sotzu ma inshela cu alta..shi eu desenam personajele din desen...personajele fiind eu, sotzu...tipa respectiva......chiar nush cum sa explic... neutral...aiurea....shi apoi m-am trezit k aveam picioarele in ghips shi trecusera deja 10 ani...shi sotzu cik se trezise cu cateva minute inainte shi plecase....shi cn mi-a zis k plecase?...tot un om din desen..shi omu ala vorbea cu mine shi eu il coloram cu pensula...shi semana un pic cu ubytu actual....

numai vise aiurea am...shi culmea visele astea de mai sus au fost in ultimele doua saptamani...sa ma culc este o adevarata aventura pt mn lol....

am fost la mitropolie zilele trecute shi era inchis...oricum cv trebuie sa fac..visele de mai sus is numai cateva... neutral...shi la biserica nu am mai fost de cateva luni bune neutral

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2007-10-21 11:12:56)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#34 2007-10-21 11:44:34

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

am visat ca mama si-a luat carnet de sofer. si mergea pe contrasens foarte linistita. e cel mai ciudat vis pe care il pot avea. pentru ca mamei ii e frica si sa stea in fatza, dapai sa conduca...

Nobody home

#35 2007-10-21 15:17:19

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

eu am visat ca eram la mn inbaie ku ex ul si faceam sex sub dush...e de rau??:-S..grater

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#36 2007-10-21 15:58:39

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

vai, ely si eu am facut dragoste toata noapte dar cu iubi al meu! si eram cu el... La mine cred ca s-ar traduce> nu ma mai satur de el! smile

iubesc+Camelia+Matei

#37 2007-11-14 08:21:45

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

eu am visat ca ma desparteam de iubi:9 in 4 ani am visat asta de vreo acteva ori, insa ina propierea visului parca ne merge mai bine k niciodata:) eu nu prea cred in vise!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#38 2008-05-27 13:35:45

barbara_mori
Hero member

aseara am visat ca eram cu prietenul meu intr-o tara straina si ne-am dus la un preot si l-am pus sa ne cunune...si imi amintesc exact cum il intreba preotul pe iubitul meu daca o ia in casatorie pe Ana-maria(adica eu) si i-a rasp da...la fel si eu..si toata slujba...era asa de real..dar se facea ca era de fapt o logodna la preot cu tot cu inele...cununia civila nu am visat ca am facut....iar de dim m-am trezit cam speriata..ca nu stiu ce inseamna si tare mi-as dori sa aflu..

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.