|
Nu esti logat.
Ce ati visat azi noapte?-2#20 2007-10-16 19:45:48
Re: ce ati visat azi noapte?
din cate stiu eu cand visezi k iti moare cineva inseamna k ia murit moartea acelei persoane. Offline #21 2007-10-16 19:46:43
Re: ce ati visat azi noapte?am visat ca iubitul meu a fost transferat cu munca in Siberia VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-10-16 19:53:44
Re: ce ati visat azi noapte?mi-am amintit ce am visat acum o ora, ca am dormit un pic! am visat multa lume in casa si ca se intorsese iubi si noi aveam casa plina de lume, dar vroiam sa ramanem doar noi doi! uofff! de dorul lui, pana se intoarce visez toate bazaconiile! Offline #23 2007-10-16 21:57:13
Re: ce ati visat azi noapte?subscriu theSame_ElaElis. cunosc senzatia;)) Offline #24 2007-10-17 11:28:44
Re: ce ati visat azi noapte?de cateva nopti am numai cosmaruri azi noapte am visat k era sfarsitul lumii si ieseau diavolii pe pamant, si omoreau tot ce prindeau in cale. eu stateam si ma uitam pe geam impreuna cu ai mei si speram din tot sufletul sa nu intre in casa peste noi 29+ Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-17 11:40:24
Re: ce ati visat azi noapte?eu am visat ca am picat examenul de carnet.ce m-am zvarcolit prin pat...am trezit-o pe sormea,saraca nu stia ce am,cum sa ma linsteasca.stiu stiu...pare exagerata treaba cu carnetul,dar luni am examen si e a doua oara cand il dau pt ca l-am picat prima oara...si am asa o teama ca iar o sa il pic ai mei vorbeau aseara sa imi ia masina daca il iau...si va dati seama cat imi doresc sa am si eu carnet ca sa pot conduce Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #26 2007-10-17 22:43:07
Re: ce ati visat azi noapte?eu i-am visat pe fostul si pe actualul,amandoi voiau sa fie cu mine si in cele din urma l-am ales pe actualul,fara sa-mi pese prea mult de fostu'...se pare ca fac progrese in sensul asta... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #27 2007-10-17 23:32:50
Re: ce ati visat azi noapte?eu am visat ca faceam sex cu un tip pe care-l intalnisem fix in ziua aia.... si avea ceva nush.. ma innebunea.. ne priveam in ochi si parca ne stiam de cand lumea... probabil k am fost prea horny in ultima perioada Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #28 2007-10-18 15:06:58
Re: ce ati visat azi noapte?eu am visat(si din pacate nu e prima data cand visez asta..) ca mestecam guma,si mi s'a lipit de dinti..Si cum am dat sa scot guma,am tras afara si un dinte.. Brr..oribila senzatie..Si eram foarte panicata ca imi cad dintii..si ca cel pe care il trasesem afara cu guma era un dinte din fata..si cum mai rad eu acum? Offline #29 2007-10-18 21:48:32
Re: ce ati visat azi noapte?am visat evident... inspectie!!! si m-am trezit, nu am mai putut dormi de la ora 3.30 si ma duc la somn de pe acum ca simt ca pic! Offline #30 2007-10-18 22:15:01
Re: ce ati visat azi noapte?iar am visat aprozarul din capatul strazii. Si de vreo 15 ani nu mai exista. Acum e un second hand. iubesc+Camelia+Matei Offline #31 2007-10-19 11:52:57
Re: ce ati visat azi noapte?am visat ca imi zicea iubitul meu ca si-a gasit pe altcineva....m-am trezit plangand...iar apoi m-am pus la somn si am visat ca am picat examenul...ca nu mai stiam sa conduc.m-am saturat sa plang in somn. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #32 2007-10-21 10:50:45
Re: ce ati visat azi noapte?Eu m-am trezit plangand asa cu lacrimi calumea. Am visat k a murit iubitu.....si k era asa pus in cosciug si eu plangeam in continuu si il mangaiam pe fatza....Si ca trebuia sa-i faca preotu slujba inainte de inmormantare si k i-o facea cumnatu (kre e preot) si dupa aia k l-am dus la groapa si cand ii puneau capacu la cosciug am inceput sa urlu pe acolo si sa plang din ce in ce mai taare. Doamne bine k m-am trezit. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #33 2007-10-21 11:07:53
Re: ce ati visat azi noapte?acum cateva zile am visat k ma pupam cu fratele meu shi culmea e k shtiam,eram conshtienta k e fratele meu!!!!e o senzatzie super aiurea....ma uitam la el shtiam k e frate cu mine shi ne pupam...deci eu ink sunt shocata....nu pot sa cred...ce vis mai este shi asta.... Ultima oara a fost editat de blue*girl (2007-10-21 11:12:56) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #34 2007-10-21 11:44:34
Re: ce ati visat azi noapte?am visat ca mama si-a luat carnet de sofer. si mergea pe contrasens foarte linistita. e cel mai ciudat vis pe care il pot avea. pentru ca mamei ii e frica si sa stea in fatza, dapai sa conduca... Nobody home Offline #35 2007-10-21 15:17:19
Re: ce ati visat azi noapte?eu am visat ca eram la mn inbaie ku ex ul si faceam sex sub dush...e de rau??:-S.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #36 2007-10-21 15:58:39
Re: ce ati visat azi noapte?vai, ely si eu am facut dragoste toata noapte dar cu iubi al meu! si eram cu el... La mine cred ca s-ar traduce> nu ma mai satur de el! iubesc+Camelia+Matei Offline #37 2007-11-14 08:21:45
Re: ce ati visat azi noapte?eu am visat ca ma desparteam de iubi:9 in 4 ani am visat asta de vreo acteva ori, insa ina propierea visului parca ne merge mai bine k niciodata:) eu nu prea cred in vise! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #38 2008-05-27 13:35:45
Re: ce ati visat azi noapte?aseara am visat ca eram cu prietenul meu intr-o tara straina si ne-am dus la un preot si l-am pus sa ne cunune...si imi amintesc exact cum il intreba preotul pe iubitul meu daca o ia in casatorie pe Ana-maria(adica eu) si i-a rasp da...la fel si eu..si toata slujba...era asa de real..dar se facea ca era de fapt o logodna la preot cu tot cu inele...cununia civila nu am visat ca am facut....iar de dim m-am trezit cam speriata..ca nu stiu ce inseamna si tare mi-as dori sa aflu.. Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|