homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Reactie alergica la Gynozol?!

#1 2007-10-16 09:44:08

persifona
Vizitator

Reactie alergica la Gynozol?!

De vineri seara m-a luat iar candidoza asta afurisita, asa ca de sambata am inceput un tratament cu Gynozol 400. La primul ovul a fost ok, dar la al doilea si mai ales la al treilea a fost nenorocire.. cand incepea sa curga, ma manca de imi venea sa ma urc pe pereti. Cel putin pe al treilea l-am pus azi-noapte la 1 si la 5 m-am trezit ca incepuse sa curga si ma manca de nu mai puteam. Am stat o ora, doar doar m-o lasa dar pana nu m-am dus sa ma spal cu irigatorul sa curat bine, n-a fost chip sa ma lase neutral
Pe prospect intr-adevar scrie de ceva de senzatie de pruurit, dar chiar in halul asta? neutral

#2 2007-10-16 10:52:54

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

Re: Reactie alergica la Gynozol?!

am patit-o si eu, dar o singura data - la mine erau si usturimi usoare pe langa mancarime. Apoi cand am mai facut tratamentul eram cu inima cat un purice... dar n-am mai avut nimic... si explicatia inca n-o am nici eu... Poate ca reactioneaza uneori cu organismul in functie de anumiti factori, de flora din zona... eu stiu? poate ne ajuta cineva cu o explicatie smile

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#3 2007-10-16 11:10:18

persifona
Vizitator

Asteptam sa vina doctoressa sau eu_vreau.

Si intre timp am mai facut o boacana, m-am epilat cu Veet si am buretele cam abraziv si mi-a dat sangele pe o labie, f aproape de intrarea in vagin. Cu ce dau sa treaca? Crema de galbenele, Baneocin crema, talc?

#4 2007-10-16 11:17:04

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

auci.... as zice hemorzon sau crema de galbenele, ca stiu ca cicatrizeaza amandoua.

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#5 2007-10-16 11:17:48

persifona
Vizitator

La crema de galbenele ma gandisem si eu :-?

Sa vedem ce zic si fetele smile

Publicitate

loading...

#6 2007-10-16 12:26:30

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Eu m-am dat cu Panderm (antifungic si antiinflamator) pe iritatiile de la epilat.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#7 2007-10-16 12:31:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu mi-as baga repede picioarele persifona...o fi facand el bine in general dar nu poti sta asa. mergi sa iti dea alt tratament. eu as da cu crema de galbenele smile

mami de minuni hjarta

#8 2007-10-16 12:33:48

persifona
Vizitator

Pai dupa ce m-am spalat, n-am mai avut nimic. Si nici ieri in timpul zilei, dupa ce si ieri seara ma mancase rau, nu am avut nimic.

Cam dubioasa reactia, mai ales ca dupa primul pus n-am avut nimic.

#9 2007-10-16 12:36:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

asa in sensul ca sa te chiunui cu gynozol.

mami de minuni hjarta

#10 2007-10-16 12:36:47

andrutza
Vizitator

Parerea mea e ca nu tb sa te epilezi cu crema mai ales daca ai candidoza....crema poate face mai rau si in general ar trebui evitate daca nu vrei sa ai probleme.

#11 2007-10-16 12:42:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

persifona...ai mai folosit pana acum gynozol?

happy with him...inlove with him...puss

#12 2007-10-16 14:46:38

persifona
Vizitator

Nu, a fost prima data.

Andrutza, lasa candidoza, buba e ca am pielea julita.

#13 2007-10-16 14:50:30

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca nu ti a trecut mergi la medic sa ti de a alt tratament...probabil o substanta aflata in el ti a provocat reactia aceea...si vei avea nevoie de un tratament diferit...care sa nu contina acele substante...daca nu mai ai simtome pune mai bine cateva zile iaurt...si apoi vezi ce si cum...

happy with him...inlove with him...puss

#14 2007-10-16 17:15:40

andrutza
Vizitator

persifona spala-te un timp cu ceai de musetel jos.

#15 2007-10-16 20:36:45

persifona
Vizitator

Fetele, nu vreau un tratament de la care sa-mi treaca, pentru ca deja mi-a trecut. Vreau doar sa aflu de ce reactia asta la Gynozol.

Cu cealalta problema sunt mai bine, acum am putut urina fara usturimi, dupa ce la pranz am dat cu crema de galbenele.

#16 2007-10-16 20:41:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

poate esti alergica la o componenta din ovulele alea.eu de la canesten ma ustura cand il bagam in plus ma si intepa si ustrura vaginul si vulva nici acum nu stiu daca era de la candida sau am facut reactie alergica la canesten

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#17 2007-10-16 23:35:44

persifona
Vizitator

M-am gandit si eu ca poate isi face efectul, da da-o-n pisici ca ma urcam pe pereti de mancarime neutral

#18 2007-10-18 12:01:45

persifona
Vizitator

Dcotoressa, imi raspunzi si mie, te rog frumos?

#19 2007-10-18 12:27:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

persifona....faci reactie alergica...nu stiu de ce, dar faci...se poate intimpla...de aia nu trebuie sa te speli in vagin cit pui ovulele(nici inainte de primul...decit eventual in dimineata zilei aleia, daca nu se poate altfel)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.