homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doizece...-2

#20 2008-02-25 01:37:49

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: Doizece...

va rog...sa-mi explice si mie cineva cum se joaca rummy etalat pe site-ul asta....ca nu inteleg nimic...ce inseamna tabelul ala?ce tre' sa fac?

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#21 2008-02-25 08:56:03

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Andreea86 a scris:

fetelor...aveti idee daca exista joc whist de downloadat pe calculator? Dar varianta de pe doizece....ca am scos pana acum vreo 3 variante si nici una nu era asa ca pe doizece (nici una nu te punea sa zici cate maine vei lua...majoritatea se jucau numai o data....numai tampenii).
As juca mai des pe doizece...dar ma enervez...ca te lasa numai 4 secunde sa te gandesti cate maini iei...si...cand esti tu prima (si mai ai si 8 carti...sau 7 +atu-ul)...nici nu ai timp sa vezi toate cartile in alea 4 secunde...ca sa nu mai zic sa mai si dai click. De multe ori mi-au pus astia 0 din oficiu...si ma enerveaza... lol Daca as avea jocul pe calculator...banuiesc ca as putea eu pune cate secunde am de gandit (eventual infinit pentru mine...poate vreau sa analizez bine lol )...si cati jucatori sunt...si mai multe chestii. smile Plus ca daca imi vine cheful d ejucat nu trebuie s ama agndesc ca 3-4 nopatea si nu-s prea multi insomniaci pe site....sau ca ma dau afara...sau c anu suntem destui sa putem juca... Chiar m-ar interesa sa joc whist si pe calculator, nu numai pe doizece. smile Dar nu am gasit nicaieri de downloadat. sad

pai poti sa deschizi tu o masa de joc si sa setezi timpul (maxim 30 de sec) de raspuns!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#22 2008-02-25 09:45:28

persifona
Vizitator

Mai bine jucati rummy pe www.joci.ro e mult mai misto facut.

#23 2008-02-25 10:01:12

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Eu am invatat acum in weekend rent e super tare

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#24 2008-02-25 23:36:34

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

poate stabilim o data sa intram mai multe sa jucam whist, rummy sau...altceva (nu ca as mai sti multe altceva) sa jucam toate. eu ieri am vrut sa  joc...si...am asteptat vreo 15 minute pana s-au gandit sa dea toti start...ei aveau chef de vorba...isi cereau reciproc id-urile de mess...ca ce mai fac...ca nush ce...si eram vreo 3 persoane care ii asteptam pe astia 2 sa termine sa povesteasca. Celelalte mese erau full...cand in sfarsit s-au gandit sa dea si ei start...am jucat vreo 3 jocuri (inca eram la o carte) si a picat unul din ei box... Si a trebuit s-o luam de la inceput...ce sa zic...o placere... lol
Chiar nu exista jocul asta si pt calculator? sad
p.s. daca se poate pune mai mare timpul de raspuns...de ce toti baga 4 sau 6 secunde? inteleg ca vor sa mearga repede jocul...dar cand esti tu primul e chiar aiurea...cand sunt multe carti nu ai deloc timp sa le vezi pe toate...pui mai mult la nimereala. ma gandeam ca nu exista decat optiunea cu 4 sau 6 secunde...ca altceva nu am mai vazut pana acum. doar la rummy am jucat cu 30 secunde (a fost ok..pacat ca nu stiu eu cum sa etalez... rotfl dar nu eram singura...mai era si altcineva care tot intreba cum se etaleaza...dar nu a binevoit nimeni sa ne explice...a zis doar sa citim regulile...pai le-am citit...scrie doar cand se etaleaza...nu si cand.... neutral ).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-02-26 00:57:09

persifona
Vizitator

E naspa pe doizece pt ca nu poti sa umbi la piesele de pe tabla decat cand e randul tau. incercati pe joci.ro macar de curiozitate o data, sa vedeti ca e incomparabil.

#26 2008-02-26 19:03:46

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

da...e dragut pe joci.ro....si...am reusit sa etalez lol

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.