homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lentile de contact-4

#58 2008-06-28 22:10:00

underakiss
New member
Inregistrat: 2008-03-31

Re: lentile de contact

mai in primul si primul rand sa ma lamureasca cineva care e legatura dintre lentilele de contact si antibebe????eu una nu imi dau seama.daca iei antibebe nu poti purta lentile de contact???de ce???sau care`i ideea??eu nu am mai auzit asa ceva pana acum.imi e foarte greu sa cred ca e adevarat......ai dreptate cu lacrimile artificiale ,sunt foarte bune ,ti le recomand chiar si atunci cand nu porti lentile de contact si stai foarte multe ore in fata calculatorului,sau citesti foarte mult s.a.m.d.....iar lentile de contact cosmetice ...ce sa zic..mie personal imi plac foarte mult natural colors de la bausch&lomb,le recomand tuturor.

#59 2008-06-29 02:44:30

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

pe prospectul de la anticonceptionale spune si de lentile de contact. Ca unele femei care iau AC pot  avea o intoleranta la lentile (sau ceva de genul asta...in fine). Iar de aici pe forum am inteles ca din cauza anticonceptionalelor ochiul secreta mai putine lacrimi...uite ce am gasit la un alt topic:

eu_vreau a scris:

femeile care iau anticonceptionale ar trebui sa evite purtarea lentilelor de contact deoarece, din cauza hormonilor, are loc o reducere a secretiei lacrimale sau sa foloseasca solutie de lacrimi artificiale.

Acum nu stiu daca e neaparat la toate fetele...sau doar in unele cazuri (depinde de cum reactioneaza organismul)...dar la mine a fost cam mare conincidenta....asa ca nu mai am de gand sa port lentile fara lacrimi artificiale (macar sa fiu sigura).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#60 2008-06-29 09:15:38

persifona
Vizitator

Da, asa e, cum zice Andreea. Eu mi-am luat si lacrimi si le suport mult mai bine de atunci. Inainte neavand ochiul suficient de umed, le simteam asa, de parca ma zgariau.

#61 2008-07-14 11:33:48

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

mi-am luat lentile big_smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#62 2008-08-21 20:12:37

hihibangbang
Membru
Inregistrat: 2008-08-21

Am eu de vanzare lentile de contact . albastre si verzi . *******

Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2008-08-22 10:06:00)

Publicitate

loading...

#63 2008-08-21 20:34:34

persifona
Vizitator

hihibangbang, ai ban 1 zi pentru reclama. Te rog sa-ti muti anuntul la subiectul "mic bazar".

#64 2009-03-30 17:39:51

Gab
New member
De la: Gl
Inregistrat: 2009-03-29

buna!
o mica intrebare. :">
stiti cumva daca poti plange cu lentilele de contact.?
ca am auzit niste chestii si vreau sa fiu sigura...big_smile
aveti habar?
pusspusspuss

" Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas."

#65 2009-03-30 21:54:38

persifona
Vizitator

Da, poti.

#66 2009-03-30 22:14:08

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Gab a scris:

buna!
o mica intrebare. :">
stiti cumva daca poti plange cu lentilele de contact.?
ca am auzit niste chestii si vreau sa fiu sigura...big_smile
aveti habar?
pusspusspuss

linistita lol
iti spun din proprie experinta tongue

#67 2009-03-30 22:15:06

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cate bocete n`am tras cu lentile... n`au nici o treaba rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#68 2009-03-31 15:00:36

Gab
New member

multumesc fetelor. big_smilepuss

" Iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand i-ai inchis telefonul in nas."

#69 2009-03-31 15:21:46

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cu placere

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#70 2009-04-05 18:46:56

Gab
New member

Am niste lentile.. cate am incercat.. am dat peste o culoareeee super..!!!neutral
se vad prea frumos...nu stiu daca pot sa dau link` sa vedeti....as`face reclama ?

#71 2009-04-05 18:49:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

nu faci reclama...pune ca vreau sa vad smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#72 2009-04-05 19:13:23

Gab
New member

mie cel putin imi plac nebunie..si pe ochii caprui.. sunt prea ..tari: http://lentiledecontact.net/index.php?m … iews_id=24   .
puss

#73 2009-04-05 19:30:26

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

mdap!
faine! sa le porti sanatoasa!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#74 2009-04-05 19:44:18

Gab
New member

multumesc frumos.puss

#75 2010-01-06 19:34:41

andrei999
Full member
Inregistrat: 2009-10-02

bebelusaaly a scris:

fetili am fo si io sa ma interesez de niste lentile de contact aia de acolo mi-a zis ca ma tin 30 de zile si ma costa 1 milinon 600 si fara solutie....dar daca eu mai imi iau solutie in continuare dupa acea perioada de 30 d zile chair nu mai merg purtate???plsss respundeti-mi si mie pusspusspusspuss

Daca iei lentile de 30 de zile sau 30 de purtari... majoritatea lentilelor sunt recomandate sa fie purtate perioada respectiva, 30-60-90 zile...  Dece sunt ele recomandate 30 de purtari de xemplu... dupa o perioada de timp pe acele lentile se depune un strat de proteina, care daca le porti in continuare mult timp poate sa dauneze... dar sunt niste pastile nu stiu cum se numesc exact dar sunt special pentru asta sa indeparteze stratul de de proteina... care se folosesc la 1-2 saptamani...
Totul depinde si cum le porti, daca le schimbi solutia de fiecaare data cand le folosesti, mai folosesti si pastile de asta dezinfectante... poti sa le porti mai mult decat termenul lor de cate zile sunt... depinde si de marca de lentile si materialul care este facut, unele sunt mai moi, mai subtiri, altele nu...

Eu am luat lentile sotiei mele,  de 1 an purtare zilnica cu 200 lei, si pe site-ul respectiv sunt si de 3 luni - si de 6 luni... banuiesc ca daca dau adresa aici operatorii o sa l scoate asa ca cauta pe google site de "lentile de contact" cu terminatia org  Acolo au si pastile.

Sa va faceti frumoase  partydance nu ca nu ati fi  diablo

Ultima oara a fost editat de andrei999 (2010-01-15 13:31:59)

Atunci cand te nasti, toti rad in afara de tine, tu plangi... traiste-ti viata intre-un fel incat in ziua mortii tale in timp ce toti plang, tu sa sa fi cel care rade.

#76 2010-01-06 20:44:49

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Si eu folosesc dar cu dioptrii... nu stiu daca cele 'de frumusete' au aceleasi reguli  wink

In principiu sunt proiectate pentru un anumit numar de purtari... dar aceste purtari inseamna in general zile intregi (le pui dimineata, le scoti seara). Deci daca nu le porti zilnic, pot sa te tina mai mult de o luna... si la fel, daca nu le porti toata ziua perioada se lungeste (eu le port uneori doar la antrenament adica 2-3 ore... iar asta nu echivaleaza cu o zi de purtare  big_smile )

E drept ca in felul asta cam pierzi socoteala de cate ori le-ai pus  nustiu  dar dupa ce te obisnuiesti cu ele incepi sa-ti dai seama cand nu mai merg... Cand incep sa te jeneze chiar de dimineata cand le pui (cam ca jena apare la sfarsitul unei zile intregi de purtare) si/sau parca nu mai vezi la fel de clar cu ele, inseamna ca si-au cam trait traiul si trebuie schimbate  wink

Si fiindca intreba cineva pe aici, da, se poate plange cu lentilele pe ochi  grater nu le 'ia valul' sa le pierzi lol , atentie numai cat de tare va frecati la ochi (cu mana sau cu batista) dupa ce ati plans fiindca la o frecare energica pot sa se desprinda si sa cada  sad

Ah si inca ceva... daca aveti tot timpul senzatia de nisip in ochi sau se inrosesc ochii poate fi si de la solutie... eu am patit o data ca n-am gasit solutia pe care o folosesc de obicei, am luat alta (ca deh, m-am gandit ce diferenta sa fie, tot solutie e, toate fac acelasi lucru) si dupa vreo saptamana de chinuri si ochi rosii am aflat ca pot fi incompatibila cu solutia... am cautat pana am gasit ce foloseam inainte si... mi-am revenit. Nu erau de vina nici ochii, nici lentilele ci... solutia! Pe care aruncasem o gramada de bani ca astea numai ieftine nu sunt hmm

Ultima oara a fost editat de December (2010-01-06 20:48:00)

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.