|
Nu esti logat.
Porecle :)-3#39 2007-10-19 21:00:50
Re: porecle :)ptr colegi sunt priridush(de la numele de familie spiridon)) iar ptr iuby is printesa Love is everything!!! Offline #40 2007-10-19 21:09:57
Re: porecle :)Nu duc lipsa de porecle .Mandy mi-a zis o prietena pt ca atunci cand nu zambesc seman cu personajul de desene animate din The Grim adventures of Billy&Mandy.Dup-aia a facut derivate,Mandy-Dandy,Mandyca,etc .Un prieten bun mi-a zis Boobs pt ca am cu ce ,si de acolo iar derivate,Boobies,Boobsie.De la Andreea mi se spune Deea.Ai mei imi spun Pitigoi,Andrei,Andri.El imi spune Pui,Bebe,Buburuza si ce-i mai trece prin cap pe moment Offline #41 2007-10-20 00:50:15
Re: porecle :)- cand eram mica - "papusa" sau "printesa" (eram foarte frumoasa) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #42 2007-10-20 11:29:49
Re: porecle :)kitty(k am obiceiul sa mieun si sa 'torc' cand ma alinta tzutzu meu),bobocel,bombonik,papusha,pox(k is lipicioasa..k poxipolu=))),moni,rom(de la romona nu va ganditzi la altele:)), Offline #43 2007-11-14 10:38:54
Re: porecle :)lee, lienus, liiceanu-greuceanu:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-14 10:41:50
Re: porecle :)microb...pentru ca eram asa micuta ca ma bagam oriunde era loc liber... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #45 2007-11-14 15:24:12
Re: porecle :)la porecle si eu am avut cateva tata imi zicea Marfina,mama-tzuca,colegii-Ina(de la Florina)-asta in liceu,Rina,apoi blondo creatzo(asa-mi spun fetele de la facultate),ciupercutza(niciodata n-am inteles de unde porecla asta),kitty,bebe,pisicule,Floricel,Florinutza(si alte derivate),Marmotzel(asta inca o am ca in grupu nostru de prieteni avem si o Milka) Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-11-14 15:25:26) Offline #46 2010-06-06 22:57:47
Re: porecle :)sora imi zice "copilu" iar parintii imi zic "matzule" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|